BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,05
ALTIN 2.307,45
HABER /  GÜNCEL

Bodrum Masalı 9. yeni bölüm fragmanı Ateş'in planı ne?

Bodrum Masalı 9. yeni bölüm fragmanında Ateş ve Kelebek'in planı ne? Bodrum Masalı yeni bölüm detayları internethaber.com'da.

Abone ol

Bodrum Masalı 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.  Bodrum Masalı'nda Ateş ve Kelebek ortak bir plan yapıyor. Cahit, Ateş'e olan öfkesiyle Yıldız Oteli yıktırıyor mu? Bodrum Masalı yeni bölüm detayları ve son bölümden özetler haberimizde...

BODRUM MASALI YENİ BÖLÜM FRAGMANI

BODRUM MASALI SON BÖLÜM ÖZETİ

Bodrum Masalı 8. bölümde şunlar yaşandı: Ateş, Faryalı'ya geçmişin hesaplarını sorarken, gizli gerçeklerle yüzleşiyor!Ateş yıllar önceki Yıldız ile Faryalı ilişkisini öğrendikten sonra çok sinirlenir, babasıyla arasını düzeltmeye, onun eve dönmesi için çalışmaya karar verir. Evren ile Gözde’nin sevgili olduğunu gören Aslı ise, bunu Ateş’e anlatıp anlatmama konusunda tereddüttedir. Gönenç, Gözde’nin gizli sevgilisinin kim olduğunu araştırmaya başlar.

Tedavi için Bodrum’a gelen İpek ve Kelebek’in daha ilk andan çok iyi anlaşması Su’nun dikkatini çeker. Cenk’in ise Su’ya kendini affettirmek için çok büyük bir teklifi vardır. Aslı ve Yiğit yemeğe çıkarlar. Alara, Uzay’ın kendisi için hazırladığı büyük partiye katılmaktan son anda vazgeçip Ateş’le kalınca Uzay’ın intikamı büyük olur. Ateş bunun üzerine Alara ile ilişkisini tehlikeye atmayı bile göze alır.

BODRUM MASALI KONUSU 

Evren Ergüven pek çok otel sahibi varlıklı ve hırslı bir adamdır. Karısı Yıldız çocukları Ateş ve Su ile birlikte İstanbul'da görkemli bir hayat sürmektedir, Otellerinin büyük kısmının olduğu Bodrum'da ise ikinci bir kadınla kurduğu gizli bir yaşamı vardır. Evren'in bu düzeni ard arda verdiği yanlış kararlar neticesinde gelen hızlı iflasıyla tamamen bozulur.

Ailenin elinde avucunda Bodrum'da Yıldız'ın babasından miras eski bir ev ve küçük bir otelin yarı hissesinden başka bir şey kalmamıştır. Ergüven Ailesi lüks yaşamlarını terk etmek, o köhne eve taşınmak ve küçük otelle hayata yeniden başlamak zorundadır artık.

Ne var ki otelin öbür yarısı Evren ve Yıldız'ın hayatları boyunca adını ağızlarına almamaya yemin ettikleri birine aittir. Faryalı adıyla tanınan kişi Yıldız'ın Evren'den önceki sevgilisidir. Evren'e kalırsa Yıldız onu hiç unutmamıştır. Yıldız'ın ise Evinin tam karşısına taşınan kocasının bodrumdaki sevgilisinden henüz haberi yoktur. Bütün bu sırlardan habersiz olan Ateş ve Su kolejden hayallerinden arkadaşlarından zengin ve güvenli hayatlarından kopacak Bodrum'da hayatın ve ailelerinin hiç bilmedikleri yüzünü öğreneceklerdir. Her yıl tatile gelip zengin arkadaşlarıyla güzel günler yaşadıkları Bodrum'dan çok farklı bir Bodrum onları beklemektedir.

BODRUM MASALI OYUNCULARI

Timuçin Esen (Faryalı)

Kelebek’in ağabeyi. 8 yıl önceki kazadan beri kardeşine babalık da yapıyor. Lisenin ardından çalışmaya başladığı, şimdi patronu olduğu otel için Bodrum’a gelen Evren ve Yıldız, onun canını sıkacak.

Şevval Sam (Yıldız)

Yardımsever ve vicdani değerleri yüksek bir kadın. Çocukları ile arası çok iyi. Karakterindeki falsoları bilse de kocası Evren’i seviyor. Yıllar sonra Bodrum’da o otele dönmek, Yıldız için hayatında ilk kez çalışmak, para kazanmak demek. Üstelik eski sevgilisi Faryalı ile dip dibe…

Murat Aygen (Evren)

Oteller zinciri sahibiyken yanlış yatırımlar nedeniyle neredeyse her şeyini birkaç gün içinde kaybeder. Çevresindeki herkes onu çok çalışkan olarak bilmektedir.

Alperen Duymaz (Ateş)

Adı gibi bir delikanlı, çapkın, kolay sinirlenen, otomobillere meraklı bir yüzücü. Kızlar Ateş’e bayılıyor, o da bunun farkında.

Hilmicem İntepe (Kelebek)

Hem muhteşem yüzmesi hem de uçup konup binlerce iş halledebilmesi nedeniyle herkes ona Kelebek der. Asıl adını kimse kullanmaz. Gelecekle ilgili hiç hayali yok, Su’nun aşkını kazanmak hariç.

Dilan Çiçek Deniz (Su)

Hayat dolu, muzip, eğlenceli ve çok güzel. Erkekler onu çok beğeniyor, onun kalbi ise sadece Cenk için atıyor. Bir keman virtüözü olmak için şimdiden çalışıyor. Bodrum'a geldiği ilk dakikadan itibaren Kelebek'in gönlüne düşen Su, kısa sürede sıkı bir dost olsa da onun bu ilgisine karşılık verip veremeyeceği merak konusu olacak.

Toprak Sağlam (Gözde)

Evren’in Bodrum’daki metresi olan Gözde'nin bunca yıldır sabırla beklediği, Evren’den tek istediği şey; yeni hayatını onunla kurmak.

Serhan Onat (Uzay)

Yeni neslin kötülük meşalesi onun elinde. Küçük yaşta anne ve babasını kaybetmiş, üvey babası Gönenç’le büyümüş. Müthiş zeki, esprili ve sivri dilli. Alara’nın aşkı yüzünden Ateş’e düşman. Allah vergisi zekasını Ateş ve Alara’nın kavuşamaması için kullanacak.

Bora Cengiz (Cenk)

Su’nun sevgilisi. Su’yu gerçekten çok seviyor, ona karşı hep çok nazik ve düşünceli, her şeyi yapmaya hazır. Fakat yakışıklı, zengin ve ünlü şarkıcı Gül Derin’in oğlu olduğu için kızlar peşinde.

Ezgi Şenler (Aslı)

Yaşı küçük ama geçim derdi nedeniyle yıllardır günde 24 saat çalışmaya programlı. Dersleri çok iyi ama onun isteği Bodrum’da pansiyon işletip babasını ve İstanbul’daki ablasını rahat ettirmek.

Serel Yereli (Alara)

Varlıklı bir ailenin kızı. Babasının prensesi. Alara kimi zaman parası, gücü, kimi zaman da sabrı ve aklı ile Ateş’in yanında yer alacak.

Zehra Yılmaz (Rana)

Alara’nın en yakın arkadaşı, sırdaşı. En büyük zaafı Cenk. Ona olan aşkı yüzünden etrafındakilere kötülük yapmayı, Uzay’ın planlarına alet olmayı bile göze alacak.