BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.491,09
HABER /  MEDYA

Bizim Hikaye 33. bölüm fragmanı nefesler tutulacak

Bizim Hikaye 33. yeni bölüm fragmanı şimdiden merak ediliyor. 10 Mayıs Perşembe akşamı ekrana gelecek Bizim Hikaye 33. yeni bölümde neler olacak? Son bölümüyle Büyük ilgi gören Bizim Hikaye 33. yeni bölüm fragmanı İnternethaber'de.

Abone ol

FOX TV'de perşembe akşamları ekrana gelen ve yayınlandığı gün reytinglerde üst sıralara yerleşmeyi başaran Bizim Hikaye dizisinin son bölümü yine ekrana kilitlemeye başardı. Herkes şimdiden Filiz ve kardeşlerinin hikayesinin anlatıldığı, Shamless'in Türkiye uyarlaması olan Bizim Hikaye dizisinin 33. yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladı.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? Fikri evi kurtarmıştır ancak parayı nereden bulduğu meçhuldür. Çok geçmeden paranın sahibinin Yedi Bela Aysel olduğu anlaşılır, Fikri parayı ondan çalmıştır. Aysel’in gelişiyle Elibollar babalarıyla ilgili bir şey daha öğreneceklerdir.

Barış'la Filiz'in arası her şeye rağmen iyidir. Ancak Fikri’nin karşısında küçük düşen Servet oğluna sorun çıkarmaya devam eder. Babasının bir açığını arayan Barış şok edici bir gerçekle karşılaşır. Servet ise oğlunu pes ettirebilmek için Filiz’i kardeşleriyle ilgili bir belaya sürüklemeye çalışır.

BİZİM HİKAYE 33. BÖLÜM FRAGMANI