BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.509,24

Bir bakmışsınız FETÖ getirilmiş!

MİT'in patlattığı Falcon bombası Valiler kararnamesini erteletti.Siz siz olun MİT'i iyi takip edin.Ben gururla takip ediyorum.Bahçeli'nin FETÖ mesajını asla unutmayın.

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından temizlik sürüyor…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu temizliğin kararlı bir şekilde sürdürülmesi için en ince detayına kadar bizzat takip ediyor…

En küçük taviz verilmemesi için uğraş veriyor…

Adeta tek başına…

O nedenle görülüyor ki bu temizlik daha çok zaman alacak!

Çünkü FETÖ tehlikesinin henüz geçmediğine inanıyor…

Bu yapının başta devlet kurumları ve güvenlik güçleri olmak üzere birçok alanda ‘UYUYAN HÜCRE’ misali çalıştığı, bu noktada çok daha tehlikeli isimler bulunduğunu düşünmesinde ne kadar haklı olduğunu süreç gösteriyor...

Yani OHAL’in keyfi devam etmediğini, devletin içine sızmış hain yapının temizlenme sürecinin sürdüğünü ve bunun ne kadar önemli olduğu gerçeğini bu süreç gösteriyor.
Çünkü her gün yeni gelişmeler ortaya çıkıyor…

Bu gelişmelerin bazılarından kamuoyu haberdar oluyor, bazılarından olmuyor!

Erdoğan’ın koruma zincirinin partisinin kongrelerini yaptığı İstanbul ilçelerinde havadan helikopterlerle desteklenmesinin anlamını siz düşünün..
FETÖ ile mücadelede gündeme düşen yeni bomba "FALCON" olmuştu…

Yani ByLock deşifresinin sonuçları daha kesin olarak alınmadan,15 Temmuz’dan sonra içindeki kriptoları temizleyerek PKK, IŞİD ve FETÖ ile mücadelede yepyeni bir ekip ruhuyla olağanüstü bir mücadele ve çalışma içine giren Hakan Fidan’ın başkanlığındaki MİT önemli başarılara imza atmaya devam ederken, FETÖ örgütünün yeni haberleşme programını tespit ederek çözmeyi başardı..
Adı FALCON?

‘Falcon’un deşifre edilmesi öyle önemli ki aldığım bilgiler ışığında söylüyorum, İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanıp önce Başbakan Binali Yıldırım’a daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunulduğu söylenen Valiler Kararnamesi’nin ertelenmesiyle sonuçlandı…

Falcon nedir?
MİT bilişim uzmanlarının yaptığı çalışmaya göre, örgüt üyelerinin ByLock benzeri kriptolu haberleşme ağı. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ'nün yurt dışına kaçan örgüt üyeleri ile Türkiye'de kalan ve deşifre olmayan kripto FETÖ'cülerin güvenli haberleşme sağlamak, iletişim kurmak için geliştirdiği yeni bir program....

Referans verilerek ve kripto şifrelemeyle internetten indirilen 'Falcon' programı üzerinden FETÖ'cü örgütün yeniden toparlanmaya çalışıldığı, yeni kazanımlar üzerinden grup sohbetleri yapıldığı belirlendi. 
'Falcon' üzerinden örgüt üyelerine moral motivasyon verildiği, umut ve hayallerle örgüt üyelerine sabırlı olmaları, güzel günlerin yakında geleceği gibi mesajlar iletildiği tespit edildi. 
Yine aynı program üzerinden örgüte himmet adı altında para toplandığı, yeni finansal kaynak sağlanması için yapılması gerekenlerin anlatıldığı belirtildi.
İşte MİT titiz bir çalışma ile kriptolu haberleşme ağı Falcon programını çözerek mesaj içeriklerine ulaştı. 
Kim kiminle konuşmuş hepsi belirlendi.

Kullanıcılar tespit edildi ve listeleri çıkarıldı... 
İşte deşifre edilenlerin listeleri Türkiye’nin bütün illerindeki Cumhuriyet savcılıklarına gönderildi..

Hatta yurtdışına kaçma ihtimalleri göz önüne alınarak sınır kapılarına isimler bazında talimatlar verildiği söyleniyor.

Valiler haberdar edildi…

'Falcon' deşifresi ile bugünlerde yeni bir FETÖ dalgası ya sessizce başladı ya da her an başlayabilir!

Listede kimler var?

Bugüne kadar deşifre olmamış, kamu ve özel sektörde üst düzey görevde bulunan kişilerle birlikte iş dünyasından da bazı isimlerin yer aldığı Ankara kulislerine yansımış durumda…
Bakalım kimler ağa takılmış!

Bu arada By-Lock ve Falcon’dan sonra örgütün en üst düzey bir haberleşme ağı daha olduğu, bunun gizli tutulduğu MİT’in bunu da çözmek üzere olduğu söyleniyor...

İSTİHBARATÇI NE DİYOR?..

Ankara’da konuştuğum, ismini görevi nedeniyle saklı tutmak zorunda olduğum önemli bir isim  FETÖ ile mücadelede daha yarı yolda olduklarını söylüyor..

Daha çözülmemiş çok sayıda hard disk ve kayıt olduğunu gece gündüz çalışıldığını belirterek bakın neler söyledi:

“Cumhurbaşkanımızın dediği gibi bu mücadele öyle kolay bir iş değil uzun soluklu olmak zorundadır. Bu nedenle Cumhurbaşkanımızın kararlılığı bu ülke için büyük bir şans. Ondan başka kimse bu mücadelede böylesine kararlı olamazdı. Bakıyoruz adeta tek başına bu mücadeledeki kararlılığı denetliyor. Son derece haklı.İçişleri Bakanı mükemmel çalışıyor.Keza Genelkurmay Başkanı, Milli Savunma bakanı,MİT Başkanı.Açıkcası devletin zirvesinde özlenen birliktelik var”

İlker Başbuğ Paşa’nın FETÖ ile mücadelede Erdoğan vurgusu bugün mücadele içindeki insanlar tarafından da böyle dile getiriliyor..

Devam ediyor sohbetimiz:

“Osman Bey kolay değil devletin bütün kurumlarının içine uzun yıllardır sızmış, bazılarının görünürde hiçbir bağı olmamış,  zamanı geldiğince görev verilecek uyuyan birer hücre haline getirilmiş örgüt üyelerinin olduğunu biliyoruz. Bu yönde itiraflar var. Bu açıdan bakıldığı zaman işlerin hızla sürmesi noktasında OHAL kaçınılmazdır. OHAL’in sürüp sürmemesinin siyasi tartışması olmamalı. Eğer Türkiye Cumhuriyeti Devleti güçlü varlığını geleceğe taşımak istiyorsa FETÖ’yü her yönü ile temizlemek zorundadır. Arkasında kimlerin olduğu artık iyice görülüyor. Hatta öyle ki bu hain yapının hükümet içerisinde fitne ve fesat çıkarmak için de çalışma içine girdiğini tespit ettik.”

Şöyle tane tane okuduğumuz zaman her bir cümlesi önemli!

Evet…

ByLock’tan sonra Falcon rüzgarı esecek..

Valiler Kararnamesi’nin bile ertelenmesine neden olduğu söylenen FETÖ’nün bu yeni haberleşme ağının MİT tarafından çözülmesinin ardından şimdi gözler bu ağa kimlerin takıldığına çevrildi!..

Çok önemli isimler olduğu bilgisini aldığımızı söyleyeyim...

Bekleyin,,

SİZ, SİZ OLUN MİT'İ TAKİP EDİN...

Bu arada !..

Bütün güvenlik güçlerimiz gibi tarih yazan  artık sessiz ve derinden büyük işlerin altına imza atan Hakan Fidan Başkanlığındaki MİT'in yurt dışındada  önemli operasyonlara imza atmaya devam edeceğini söyleyelim..

Bir bakmışsınız  hakkında kırmızı bülten çıkarılan Hans Can Dündar paketlenip koluna girilmiş ve  Türkiye'ye getirilmiş…

Keza 

Zekeriya Öz…

Adil Öksüz

Bekleyin derim…

Çünkü  görülüyor ki  kendi yapısını yeniden  organize eden Hakan Fidan başkanlığında MİT eski MİT değil!..

Kurumsal kimliği ile saat gibi çalışıyor!..

İşleri tam yaptığı zaman Allah yollarını her daim açık etsin dünyanın en önemli istihbarat örgütlerinden biridir bizim Milli İstihbarat Kuruluşumuz..

Bakın her önemli sözünün ve vurgusunun arkasında bir şey olduğu sabit olan MHP lideri Bahçeli durup dururken ne dedi?

“Pensilvanya’ daki papaz bir yiğit Türk tarafından kafasına çuval geçirilerek bir uçağa bildirilirse işte o zaman milli vicdan derin bir nefes alacaktır”

Devlet sözü gibi!..

Boşuna dememiştir..

O nedenle siz, siz olun ‘FETÖ ABD’de de ...Onu getirmek hayal’ demeyin…

Bir bakmışsınız bir gece tepesine binilmiş!

Bir gecede Türkiye’ye getirilmiş...

2019’a doğru sürprizleri bekleyin…

İçine sızmış hainleri temizleyen ve temizlemeye devam eden devletimizin bütün kurumları, devlet babaya layık bir şekilde   yurt içi  ve dışı demeden gece gündüz  çalışıyor...

Ayrıca Türkiye'nin hamlelerinin güçlülüğünü artık çok iyi anlayan ABD’nin sağı solu belli olur mu hiç?

Hele  hele artık bütün dünyanın gözüne baktığı Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider in karşısında ne yapacağı belli olmayan Trump  gibi bir hokkabaz varsa hiç belli olmaz!..

Hani bizde bir söz vardır ya!

"Delidir ne yapsa yeridir " 

Bir bakmışsınız Trump FETÖ 'nun Türkiye'ye postalanmasının üzerine  "Made in Türkiye" mührünü vurmuş

Derim ki!

Siz,siz olun MİT'i iyi takip edin...

Nerede ne zaman eseceği belli olmaz...

Çünkü bugünlerde nerede  düşünüyorsunuz orada!

Ben şahsen gururla takip ediyorum...