BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.308,50
HABER /  MAGAZİN

Binnur Kaya kimdir aslen nereli yeni filmine bakın

Binnur Kaya kimdir aslen nereli kaç yaşında? Uzun süredir ekranlarda olmayan Binnur Kaya yeni filmiyle yeniden izleyiciyle buluştu. Binnur Kaya evli mi eşi kim özel hayatı ve biyografisi internethaber'de.

Abone ol

Avrupa Yakası dizisiyle birçok hayran kitlesi elde eden Binnur Kaya yeni filmiyle yeniden izleyicilerle buluşuyor. Sen Kiminle Dans Ediyorsun filmiyle geri dönen Binnur Kaya'nın hayatına gelin yakından bakalım.

17 Kasım 2017 Cuma günü Beyaz Show'a Binnur Kaya bugün konuk oluyor. Herkes Binnur Kaya'nın biyografisini merak ediyor.  Binnur Kaya, 19 Nisan 1972, Ankara doğumlu, Türk oyuncudur. 1995 yılında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü'nü bitirdi. Hemen ardından İstanbul'a yerleşen Kaya, Ankara Sahnesi ve Karatahta isimli çocuk tiyatroları ve Bakırköy Belediye Tiyatrosu'nda çalıştı. İlk televizyon dizisi Kaynanalar'dır. Beşiktaş Kültür Merkezi oyuncu kadrosuna katıldı.

AVRUPA YAKASI İLE ZİRVEYE ÇIKTI

2007-2008 sezonunda Avrupa Yakası komedi dizisinin kadrosuna dahil oldu. 2010'da "Vavien" filmindeki rolüyle 42. Sinema Yazarları Derneği Ödülleri'nde ve 3. Yeşilçam Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu ödüllerini kazandı.2014 yılında ise 41.Magnum Altın Kelebek Ödülleri'nde Aramızda Kalsın adlı dizideki rolü ile En İyi Kadın Komedi Oyuncusu Seçilmiştir.

DUYGUSAL YÖNÜ ÇOK KUVVETLİ

Bir komedi oyuncusu olan Binnur Kaya, duygusal yönüyle de tanınıyor. Bir röportajında bu konuya değiniyor. "Komedinin çıkışı bu duygusallıkmış gibi geliyor bana. Komedi ciddi bir iştir. İzleyenler için öyle görünmeyebilir ama... Uymak zorunda olduğumuz bir senaryo, bizden ortaya konması beklenen şeyler var. Dolayısıyla kamera karşısına geçip kafamıza göre komiklik yapmıyoruz. Çok fazla disiplin gerektiren bir iş yapıyoruz. Komik olacağım derken komik duruma düşmek de var. O yüzden bıçak sırtında bir iştir. Büyük ciddiyet gerektirir."
Devamı