BIST 9.091
DOLAR 32,39
EURO 35,05
ALTIN 2.326,65
HABER /  GÜNCEL

Bilal Erdoğan siyasete mi giriyor? Bomba iddia Star yazarından

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın olu Bilal Erdoğan, katıldığı bir radyo programının ardından gündemden düşmüyor. Star yazarı Ersoy Dede ise Bilal Erdoğan'la ilgili bomba bir iddiayı gündeme getirdi...

Abone ol

CUMHURBAŞKANI Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, Best FM'de Adem Metan'ın programına katıldı. İtalyanca ve Türk Sanat Müziği repertuarından şarkılar söyledi. Kendisiyle ilgili bilinmeyenleri anlattı. Haliyle de medya gündeminin en üst sıralarına çıktı. Tüm bunların ardından Star gazetesi yazarı Ersoy Dede, "Bilal Erdoğan’ı yakın gelecekte siyaset sahnesinde baskın bir figür olarak göreceğiz" iddiasını köşesine taşıdı.

ÇOCUKKEN BABAMI ÇOK AZ GÖREBİLİYORDUK... Adem Metan'ın programında önce İtalyanca bir şarkı söyleyen ardından da Türk Sanat Müziği parçası seslendiren Bilal Erdoğan, çocukluğunu da anlattı. Babaları Recep Tayyip Erdoğan'ı çocukken daha az görebildiklerini söyleyen Erdoğan, şimdilerde kendisiyle İstanbul kahvaltılarında buluşabildiklerini söyledi. Bilal Erdoğan "Babamı cezaevine girerken göremedim, ona sarılamadım" dedi.

ÇOCUKLUK YILLARIM DEYİNCE AKLIMA... Çocukluğuna dair anılarını anlatan Bilal Erdoğan, eski Kasımpaşa sokaklarını özlediğini belirtti. Erdoğan, "Çocukluk yıllarım deyince aklıma gazozcu, hırdavatçı, saklambaçlar gelir. Şehir büyüdükçe mahalle kültüründen uzaklaşmaya başladığımızı düşünüyorum. Tabii eskisi gibi aileler de sokağa çocuklarını teslim edemiyor. Ama her şeye rağmen mahalle kültürünü yeniden yeşertmeye çalışmalıyız" dedi. 

ÇOK YARAMAZDIM KAFAM BİRKAÇ KEZ YARILDI... Çocukluğunda yaramazlıklar yaptığını ve bu nedenle kafasının birkaç kez yarıldığını söyleyen Bilal Erdoğan, "Ben yatılı okula başladığımda 10 yaşındaydım. Şimdi çocuğunu yatılı okula bu yaşlarda gönderir misin, tabii insana zor geliyor. Ama yatılı okulda kendi kendine yetebilmeyi, insan ilişkilerini yönetebilmeyi öğreniyorsunuz. Yurt dışına gittiğimde yatılı yurtta kazandığım özgüvenin faydasını çok gördüm. Çocuklara sorumluluk vermek gerek. Sorumluluk aldıkça kişilikler oturuyor ve bir şeyler öğrenebiliyorlar" ifadelerini kullandı.

Tüm bunların ardından Star gazetesi yazarı Ersoy Dede, Bilal Erdoğan'ın yakın gelecekte Türk siyasetinde baskın bir figür olarak karşımıza çıkacağını iddia etti. İşte Ersoy Dede'nin o iddialı satırları...

SİYASET SAHNESİNDE BASKIN BİR FİGÜR OLARAK GÖRECEĞİZ... "Açık konuşmak lazım.. Bilal Erdoğan’ı Türkiye’nin yakın geleceğinde siyaset sahnesinde baskın bir figür olarak göreceğiz.. Genç bir siyasetçi modeli olarak, Bilal Erdoğan’ın bu renkli dünyası ise çok önemli.. Bir yandan bu coğrafyanın unutulmaya yüz tutmuş spor dallarını ayağa kaldırırken bir yandan yöneticisi olduğu üniversitede bu toprakların bilim adamlarını dünyaya anlatırken, diğer taraftan da İtalyanca aşk şarkıları söylemesi..

BİLAL ERDOĞAN O SES TÜRKİYE'YE KATILSAYDI... Ne yalan söyleyeyim, geleceğimiz açısından bana umut veriyor.. Ha bu arada..  İntro geçip de Bilal Erdoğan’ın sesi duyulunca bir anda kendimi O Ses Türkiye stüdyosunda hayal ettim.. Bence eğer orada bu şarkıyı söylemiş olsaydı, dört jüri üyesi de dönerdi.. Ama Bilal Erdoğan hangi jüri üyesini seçerdi derseniz, onu bilemem..