BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,97
ALTIN 2.432,63

Beyinli beyinsizler

beyinsizlerin aynı zamanda gözleriyle penisleri arasının da ne kadar boş olduğunu tespit edebilirler. Alın size yeni bir araştırma konusu…

 

 

ABD’de beyni olmadan üç yıl yaşayan çocuk için “mucize” diyorlarmış.

Tıp bilimi için bu durum mucize olabilir; ona bir diyeceğim yok. Ama beyinli doğup da o beyni kullanmayan binlerce insanın yaşadığını düşünürsek; “asıl mucizeyi atlamışlar” desek yeri sanki.

 

O yüzden bence bilim adamları; acil olarak bu beyinli beyinsizleri incelemeliler. Ki o zaman beyinsiz olmalarına rağmen üniversiteyi nasıl bitirebiliyorlar ya da nasıl ev bark sahibi olup üstüne çoluk çocuk büyütüyorlar bunu analiz etmiş, böylece asıl mucizeyi çözmüş olurlardı.

 

Mesela on saniye göz göze geldi diye komşu kızının ya da duraktaki hiç tanımadığı bir kızın peşine tıkılıp; ona hayatı zehir edecek kadar hayal dünyasının en dibine yerleşmiş beyinsizleri inceleyebilirler.

 

Böylece bu beyinsizlerin aynı zamanda gözleriyle penisleri arasının da ne kadar boş olduğunu tespit edebilirler.

Alın size yeni bir araştırma konusu…

 

Sonra az biraz gözlem ile anlamadan bilmeden her şeyi alkışlayan beyinsizlerin aslında ne kadar çok olduğunu görüp, şaşarlar mesela.

Güdülenince nefes alan, güdülenmeyince ne yapacağını bilmeyen berduşlara dönen beyinsizleri çözerler böylece…

 

Kim bilir belki konuşarak çözülecek; fındıkkabuğunu doldurmayan sorunlar nedeniyle can alan ve can alanları destekleyen gerzekleri belki tespit ederler.

Böylece beyinleri olmasına rağmen beyinsizliği marifet saymanın ne demek olduğunu çözmüş olurlar.

 

Sonra gözünün önünde yitip gidenleri, gözüne sokula sokula kaybettiklerinin farkında olmayan beyinli beyinsizlerin neden böyle olduklarını çözerler.

Böylece daha medeni yaşamanın keyfini; insanlığa hediye etmiş olurlar.

 

Belki de okuduğunu anlamayan, anladığını da yanlış anlayan, yanlış anladığını da ahkâm kesercesine başkalarına anlatanların beyinlerinin; nasıl beyinsiz olmak için çırpındığını analiz ederler.

 

Ya da zaten tespit etmişler ve bu beyinli beyinsizlerin hiçbir şekilde iflah olmayacaklarına ve yaşadıkları hayatı hak ettiklerine kanaat getirmişlerdir.

 

O yüzden de ABD’de beyni olmadan üç yıl yaşayan çocuk için “mucize” diyorlar.

Asıl mucizenin beyni olup da beyinsiz yaşamak olduğunu unutarak.