BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,81
ALTIN 2.485,41
HABER /  MAGAZİN

Berna Laçin'den çok konuşulacak ekonomi yorumu

Oyuncu Berna Laçin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ilginç bir tespitte bulundu. Berna Laçin, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ''Çocuklarınız Türkiye’den gitmesin istiyorsanız onları futbolcu yapın! Dolar-Euro karşısında Türkiye toptan batarken futbolcular dün gece biraz daha zenginleşti.'' dedi.

Abone ol

Sosyal medyayı aktif kullanan ve hükümet karşıtı yorumlarıyla tanınan oyuncu Berna Laçin, hızlı bir şekilde yükselen dolar ve hükümet cephesinden gelen yorumlara verdiği tepkilerle haber konusu oldu. Oyuncu Berna Laçin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ilginç bir tespitte bulundu.

Ekonomideki dalgalanma ve yaklaşan seçimlerin getirdiği siyasi belirsizliğin bir yansıması olarak gençlerin yurt dışına kaçacağından endişelenen ailelere tavsiyede bulunan oyuncu Berna Laçin, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ''Çocuklarınız Türkiye’den gitmesin istiyorsanız onları futbolcu yapın! Dolar-Euro karşısında Türkiye toptan batarken futbolcular dün gece biraz daha zenginleşti.'' ifadelerini kullandı.

İşte Berna Laçin'in dolar ve euro üzerinden espri konulu attığı tweetler...

Hükümetten son dakika dolar açıklaması