BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Belediyecilikte Türel farkı

On bininci mükellefe pasta sürprizi

Abone ol

Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Daire Başkanlığı’nın ilan reklam vergisi beyan dönemindeki vatandaş odaklı çalışmaları meyvelerini verdi. Aşırı yoğunluk nedeniyle belediye birimleri beyan dönemi boyunca gece 24.00’e kadar hizmet verdi. Başkan Menderes Türel de, beyanda bulunan on bininci mükellefe pasta keserek teşekkür etti.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in mali disiplindeki felsefi yaklaşımı, vatandaş odaklı çalışmaları, karşılığını buluyor. Başkan Türel’in talimatıyla 1-31 Ocak dönemindeki ilan reklam vergisi beyan döneminde başarılı bir çalışmaya imza atan Mali Hizmetler Daire Başkanlığı, açık hava tanıtım mecraları, haber bültenleri, SMS ve sosyal medya uygulamalarını kullanarak ile vatandaşlara birebir iletişime geçti ve beyan dönemini hatırlattı. Alışveriş merkezlerinde kurulan stantlarla da mükelleflerden ilan reklam vergilerini ödemeyi unutmamaları istendi.  Bu çalışma, meyvesini verdi. Mükellefler beyan dönemine yoğun ilgi gösterdi. Mükelleflerinin mağduriyet yaşamaması için beyan döneminde ilave tedbirlerle mesai farkı gözetmeden yoğun bir çalışma yapıldı. 1-31 Ocak beyan döneminde hafta sonu da dahil belediye birimleri saat 22.00’ye kadar hizmet verdi. Beyan tarihinin son haftası mesai saat 24.00’e kadar uzatıldı. Beyan için kuyruklar oluşturan vatandaşlara, çeşitli ikramlarda bulunularak, en iyi şekilde ağırlandı.

BAŞKAN TÜREL’DEN PASTALI TEŞEKKÜR

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de, beyan döneminin son gününde üstün bir çalışma sergileyen personeli ziyaret etti. Başkan Türel, sürpriz yaparak beyan veren on bininci mükellefe pasta keserek teşekkür etti. Türel, mükelleflere duyarlılıklarından dolayı teşekkür eden Başkan Türel, beyan dönemi süresinde başarılı bir çalışma sergileyen İlan ve Reklam Şube Müdürlüğü personelini de tebrik etti.