BIST 9.783
DOLAR 32,52
EURO 34,97
ALTIN 2.435,27
HABER /  GÜNCEL

BBP'deki Yazıcıoğlu-Destici kavgasında flaş gelişme! Disipline sevkedildi...

MHP'nin Mart 2019'daki yerel seçimler için 'cumhur ittifakı' masasını devirmesinin ardından, ittifakın en küçük ortağı BBP de yerel seçimlere kendi adaylarıyla girme kararı aldı. BBP, Muhsin Yazıcıoğlu'nun eyi Gülefer Yazıcıoğlu ve Furkan Yazıcıoğlu'nun mahkeme salonunda Genel Başkan Mustafa Destici'nin üzerine yürümesiyle ilgili disiplin soruşturması başlatıldı...

Abone ol

BÜYÜK Birlik Partisi (BBP), yerel seçimlere tüm il, ilçe ve beldelerde kendi ad ve amblemiyle girme kararı aldı. BBP'den yapılan açıklamaya göre, bugün gerçekleştirilen Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) ve il başkanları toplantısının ardından sonuç bildirgesi hazırlandı. 

KENDİ AD VE AMBLEMİYLE GİRECEK... Buna göre, BBP, 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlere tüm il, ilçe ve beldelerde kendi ad ve amblemiyle girme ve aday adayların tanıtılması kararı aldı.

REMZİ ÇAYIR DİSİPLİNE SEVKEDİLDİ... Öte yandan, 25 Ekim 2018'de Kahramanmaraş Adliyesi'nde  Muhsin Yazıcıoğlu'nun eşi ve oğlunun Genel Başkan Mustafa Destici'nin üzerine yürüyüp ağır hakaretler ettiği olaylara ilişkin, MKYK üyesi Remzi Çayır tedbirli olarak Merkez Disiplin Kuruluna (MDK) sevk edildi.

Bu olayda tespit edilecek diğer kişilerin, illerde il disiplin kurullarına, genel merkez de ise MDK'ya sevk edilmesine, bir oy muhalefeti, diğer bütün üyelerin ittifakıyla karar verildi.

Gülefer Yazıcıoğlu Mustafa Destici'nin üzerine yürüdü! Ahlaksız...