BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,75
ALTIN 2.496,55

Başak burcundaki Ay Titiz ve Çalışkan Enerjiler Verecek

Başak burcunda ilerleyen Ay titiz ve çalışkan enerjiler vererek verimli bir gün geçirmemize yardım edebilir.

Bugün 15 Mart Cumartesi...Satürn günündeyiz…

Başak burcunda ilerleyen Ay titiz ve çalışkan enerjiler vererek verimli bir gün geçirmemize yardım edebilir. Gün boyu iş, hizmet, eğitim, sağlık ve hijyen ile ilgili konular öne çıkabilir.

Dolunay fazına ilerleyen Ay duygularımızı yoğunlaştırabilir. Bugün sindirim sistemimiz daha hassas olabilir.

Ev ve ofisimizde birikmiş işlerle ilgilenebilir, düzenleme, temizlik ve hesap işleri ile uğraşabiliriz. Ayrıntı ve detay gerektiren tüm işler Ay Başak burcunda iken hızlı ve pratik bir şekilde tamamlanabilir.

Merkür ve Mars arasında devam eden olumlu görünüm gerekli enerji ve motivasyonu bize verebilir.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen  sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Aklınızın günlük işlerinizle ilgili çeşitli düşüncelerle dolup taşması mümkündür. Yeni bir program veya işbölümü planını değerlendirebilirsiniz. Bunlarla ilgili olarak çalışma arkadaşlarınızın fikirlerini alabilirsiniz.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Bugün sosyal ortamlarda çok keyifli zaman geçirebilirsiniz. Size oldukça çekici gelecek insanlar çevrenizde toplanabilirler. Bunlardan biri, sizinle özellikle ilgileniyor olabilir. Çocuklarınızla olan iletişiminiz de  bugün güçlenebilir.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Çevrenizdeki kişilerin ilişkileriyle ilgili sorunlar için kıvrak zekanızı kullanarak arabuluculuk yapmanızın gerekebileceği bir gündesiniz. Konuları derinlemesine inceleyin ve tarafsız olmaya çalışın. Yaratıcılığınız yükseliyor.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Bugün, yakın çevrenize yönelmeniz mümkündür. Boş vakitlerinizi arkadaş ortamında geçirebilirsiniz. İletişimde pasif kalmayın ve sohbetlere katılıp kendinizi, duygularınızı açıkça ifade edin.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Ciddi bir kazanç sağlamanıza yardım edecek bir iş fırsatı yakalayabilirsiniz. Ancak, riskleri ve sorumlulukları iyi değerlendirin. İlgili konularda görüşmeleriniz olabilir. Tavsiyelere kulak verin.

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Bugün yaşama çok daha iyimser bir pencereden bakabilir ve gördüklerinizden memnun olabilirsiniz. Hiçbir şeyin keyfinizi bozmasına izin vermeyin. Günün güzel etkilerinin tadını çıkarın. Maddi konuları bugün düşünmeyin.

 

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Bugün dinlenmek için daha çok vakit ayırabilirsiniz. Bu, sağlık açısından da faydalı olabilir. İşlerinizi en iyi şekilde yapmak için çok çalışmak elbette güzel ancak bunu devam ettirebilmek için dinlenmeniz de gerekli.
 

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Bugün, sosyal yaşamınızın canlanması söz konusu olabilir. Kalabalıkların arasına karışarak kendinizi çok daha iyi hissedebilirsiniz. Moralinizin düzelmesi, mevcut şartlarla ilgili olarak çok daha iyimser olmanızı da sağlayabilir.


 (23 Kasım-21Aralık) 

Görevleriniz ve sorumluluklarınızla alakalı çeşitli düşünceler içinde olabilirsiniz. Gerçekçi biçimde büyük ölçekli düşünmeye çalışın. Bu şekilde, günün niteliklerini en iyi biçimde değerlendirmeyi başarabilirsiniz.


 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Seyahate çıkmak için planlar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Kısa bir gezi ve tatil size iyi gelebilir. Farklı yerler görmek, farklı insanların arasında olmak isteyebilirsiniz. Gün boyu seyahat ile ilgili inceleme ve hazırlıklar yapabilirsiniz.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Günlük yaşamınızda fazla eleştirel olmamalısınız. Çevrenizdeki kişileri ağır eleştirip kırabilirsiniz. Bunun yerine sakince konuşun, hatalarla ilgili çözüm önerileri verin ve onları cesaretlendirin.
 

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Yakın ilişkilerinizle ilgili olarak son derece olumlu bir gün geçirme şansına sahipsiniz. Partneriniz, eşiniz veya arkadaşlarınızla olan iletişimleriniz son derece hoş bir havada gerçekleşebilir. Yalnız kalmak ve romantizm için zaman ayırın.

Sevgilerimle Astrolog 

Demet BALTACI