BIST 9.807
DOLAR 32,50
EURO 34,96
ALTIN 2.429,97

Başak Burcundaki Ay ile Çalışkan ve Verimli Bir Gündeyiz..

Başak burcunda ilerleyen Ay güne çalışkan, titiz, düzenli enerjiler veriyor. Bugün iş, hizmet, eğitim, hijyen ve sağlıkla ilgili konular öne çıkabilir.

Bugün 9 Mayıs Cuma...Venüs günündeyiz…

Başak burcunda ilerleyen Ay güne çalışkan, titiz, düzenli enerjiler veriyor. Bugün iş, hizmet, eğitim, hijyen ve sağlıkla ilgili konular öne çıkabilir. Ay gün boyu Plüton, Jüpiter ve Güneş ile olumlu açılar yapacağı için verimli bir gün geçirebiliriz.

Sağlık, beslenme ve diyet ile ilgili olumlu girişimler yapabilir, tedavilere başlayabiliriz. Birikmiş işlerimizi hızla bitirebilir, hesap, temizlik ve düzenlemeler yapabiliriz. Çevremizden çeşitli yardımlar ve destekler bulmamız bugün daha kolay olabilir.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen  sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Kişisel konforunuzu artıracağına inandığınız uygulamalara yönelebilirsiniz. Mekanlarınızdan kişisel görünümünüze kadar birçok değişikliğe gidebileceğiniz bugün içerisinde harcamalarınız da doğal olarak artabilir. Biraz daha tutumlu olmaya çalışmalısınız.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Çocuklarınızla ilgili kavramlar gündeminizde olabilir. Hamilelik ve doğumla ilgili gelişmeler olabileceği gibi çocuklarınızın eğitimi ile ilgili sevindirici durumlar meydana gelebilir. İyimser enerjiler yükseldiği için, mutluluğunuz artabilir.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Tüm boş vaktinizi, aile bireylerinize ayırabilirsiniz. Kendileriyle birlikte olmak ve ev ortamında hoş sohbetler yapmak size çok iyi gelecektir. Geçmişteki hoş anları tekrar ziyaret edebilirsiniz. Çocukluğunuza ait bir eşya ve eski fotoğraflar sizi duygulandırabilir.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Hayata olumlu bakışınız, üzerinizdeki etkisini bugün de devam ettirecektir. Ufak tefek şeylerle moralinizi bozmayacak, önümüzdeki günler boyunca da sıkıntıları giderecek girişimler yapma konusunda kararlı davranacaksınız.
 

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Çok istediğiniz bazı ürünleri almak için fiyata bakmadan harcama yapma dürtüsüne direnin. Bir sevdiğinize hediye almayı düşünüyorsanız da yine bütçenizi aşacak masraflara girmekten kaçınmalısınız. Aslında biraz araştırırsanız uygun fiyatlarla karşılaşmanız da mümkün.
 

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Bugün kendinizi oldukça iyi hissedebilirsiniz. Kısa sürede kendinize yakın bulmaya başlayacağınız insanlarla tanışmanız da moralinizi iyice yukarıya çekebilir. Bu insanlar ise gelecekte yaşamınızdaki en sevdiğiniz dostlarınız haline gelebilirler.
 

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Bugün, zihninize takılan bir konu üzerinde çalışmalar yapmayı düşünebilirsiniz. Gün sonunda ortaya çıkardıklarınız ve değerlendirmeleriniz üzerine yeni planlar hazırlayabilirsiniz. Bu şekilde önümüzdeki günlerde daha güvenli hareket edebilirsiniz.

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Kalabalıklar içerisine girme isteğiniz yoğunlaşacaktır. İnsanlar arasında sosyal yönünüzü tatmin ederek neşenizi artırabilirsiniz. Yakınlarınızdan davet alırsanız hiç düşünmeden kabul etmeniz mümkündür.
 

 (23 Kasım-21Aralık) 

Gün içerisinde, üst pozisyonda bulunan kişilerle, sizi rahatsız eden noktaları tartışmanız mümkündür. Bunu kendinizi kaybetmeden, çekincelerinizi sakince ve eksiksiz sıralayarak yapmaya özen gösterin.Sizi memnun edecek uygun çözüm yolları bulmanız mümkün.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Çevrenizdeki kişilerin, sunacağınız fikirlerden kolaylıkla etkileneceği bir gündesiniz. Zihninizdekileri paylaşmak için insanlarla bir araya gelme fırsatları yaratın. Düşünceleriniz onları etkileyebilir ve ortak planlarınızda bir yön değişikliğini de getirebilir.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Maddi konular ve ortak kullanılan kaynaklar ile ilgili konular gündemde olabilir. Ortak bir sosyal girişim için ayrılmış fonlar veya ev bütçesi ile ilgili düzenlemeler, üzerinde çalışacağınız konuların başında gelebilirler.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Bugün, partneriniz ve işbirliği yaptığınız kişi ile kısa bir tatil ve gezi programı hazırlayabilirsiniz. Bu programda karşınızdaki kişinin beklentilerini ön plana alabilirsiniz. İlişkinizin güçlendiği, romantizmin arttığı bir dönemdesiniz.

Sevgilerimle Astrolog 

Demet BALTACI