BIST 9.113
DOLAR 32,38
EURO 35,07
ALTIN 2.326,26
GÜNCEL

Başak burcu 6-12 Şubat 2017 haftası yorumu

Başak burcu 6-12 Şubat 2017 haftası; aşk, iş, para durumu nasıl?

Haftaya kariyeriniz ile ilgili konular gündeminizde olarak başlıyor olacaksınız. Pazartesi günü iş konularında girişimler yapmak, ön planda olacağımız toplantılarda ve görüşmelerde olmak için güzel bir gün. İletişimi yoğun bir şekilde haftaya başlıyor olacağız.

Salı ve Çarşamba günleri ise; odağımız daha çok sosyal çevremiz, arkadaşlarımız ve sevdiklerimiz olacak. Arkadaşlarla buluşmak ve organizasyonlara katılmak için güzel bir gündesiniz. Yine yeme – içme konuları ve sevdiklerinize belki bir evinizde yemek daveti bugünlerde söz konusu olabilir.

Perşembe günü Ayın Aslan burcunda geçmesi ile birlikte cumartesi günü gerçekleşecek Ay tutulmasının etkisine giriyoruz. Bu tutulma sizin duygusal dünyanızı etkileyebilir ve rüyalarınızı aktif hale getirebilir. Bastırdığınız korkularınızın gün yüzüne çıkması ve yüzleşmeniz söz konusu olabilir. Sağlığınız ile ilgili konular ve arkadaşlarınız ile ilgili bazı bilmediğiniz konuların gündeme gelmesi muhtemeldir.

Cuma günü: Güne gece gördüğünüz rüyaların etkisi ile başlayabilirsiniz. İçsel bir günde olacaksınız, daha sakin bir gün geçirmek isteyeceksiniz. Beklenmedik gelişmeler ve sürprizler olabilecek bir gün.

Cumartesi günü tutulma gerçekleşeceğinden kendinizi biraz gergin ve huzursuz hissedebilirsiniz. Sakin aktiviteler ve dinlenmeye ayırın bu günü. Yürüyüş, meditasyon ya da sizi rahatlatan her ne ise bu konularla ilgilenin.

Pazar günü ise Ayın burcunuzda hareketi ile daha kendinize odaklı, dinlenmeye ve kafanızı toparlamaya odaklı bir gün olacak. Planlamalar yapıp, detaylı düşüneceğiniz bir gün, kendiniz temizliğe ve evinizi toparlamaya verebilirsiniz.

Sitene Ekle