BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,75
ALTIN 2.497,22

Baş harfine göre nasıl bir aşık?

Baş harfine göre nasıl bir aşık?

Bir insanın romantik mi yoksa seks düşkünü mü olduğunu isminin baş harfinden öğrenmek mümkün

Baş harfine göre nasıl bir aşık?

Bir insanın romantik mi yoksa seks düşkünü mü olduğunu isminin baş harfinden öğrenmek mümkün. A: İlişkilerinde romantik oldukları pek söylenemez. Daha çok aksiyonla ilgililerdir. Uğraştıkları her şeyde hareketi severler. Flört edecek kadar sabırlı değillerdir. Ama dobralıklarına söyleyecek hiçbir şey yok. Eşleri çok çekici olmalıdır. Özellikle fiziksel yönden. Çünkü bir şehvet düşkünü olarak buna çok önem verirler.

Baş harfine göre nasıl bir aşık?

B: Duygusallık ve romantizm onların özelliği. Mum ışığında yemek, ay ışığında yürümek onlar için çok ideal. Sevgilisi ona hediye almak zorundadır çünkü bu tür jestlerden hoşlanıyorlar. Özellikle seks konusunda iradeleri kuvvetli. Sevgisini ifade etme kabiliyeti çok yüksek. C-Ç: Sosyallik onlardan sorulur. Flörtsüz duramazlar. Sevgilisi her an yanında olmalıdır. Duygusal ve duyarlı bir yapısı vardır ama seks de çok önemlidir. Biraz bencillerdir. Seksi sevmesine rağmen hayatlarında seks olmadan uzun süre yaşayabilirler.

Baş harfine göre nasıl bir aşık?

D: Kafalarına taktıklarını mutlaka elde ederler. İmkansız olsa bile kolay kolay vazgeçmezler. Fazla yardımseverlerdir. Popüler olmalarının kaynağı da bu. Sıfatları şunlar; seksi, sadık, kıskanç ve bencil.

Baş harfine göre nasıl bir aşık?

E: Seks onlar için zevkten daha öte bir şey! İş, stres, para, dış etkenler seks hayatlarını olumsuz yönde kolayca etkileyebiliyor. Ama her şeye rağmen seks duygularını asla tamamen kaybetmiyorlar. İhtiyaçları sürekli ilgi görmek.