BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,81
ALTIN 2.442,08

Balık Burcundaki Güneş Neptün ile kavuşuyor.İdealist ve Romantik Bir Gün

Yay burcunda ilerleyen Ay sabah erken saatlerde Uranüs ile üçgen açı yapacak. Güne enerjik, iyimser ve heyecanlı başlayabiliriz.

Bugün 23 Şubat Pazar...Güneş  günündeyiz…

Yay burcunda ilerleyen Ay sabah erken saatlerde Uranüs ile üçgen açı yapacak. Güne enerjik, iyimser ve heyecanlı başlayabiliriz.

Motivasyonumuz yüksek olacağı için sabah saatlerinde spor yapmak doğru bir seçim olabilir. Gün boyu sosyal etkinlikler, organizasyonlar, sehayat ve iletişim için enerjiler destekleyici olacak.

Yurtdışı ile ilgili konular da bugün öne çıkabilir. Bazı sürpriz haberler alabilir, heyecanlı gelişmeler yaşayabiliriz.

Bugün Güneş ve Neptün Balık burcunda birleşecek. Duygusal, hassas ve yaratıcı enerjiler yoğunlaşacak.  Su grubu burçlar daha fazla etki aldıkları için hayal gücü ve sezgileri artabilir. İdealist yaklaşımlar ile hayal dünyası arasında kaybolabiliriz. Gerçeklerden fazla uzaklaşmamak gerekiyor. 

Sanat,  romantizm, manevi ve ruhsal çalışmalar, yardım faaliyetleri için bugünü değerlendirebiliriz.

Günlük yorumları öz burcunuz ile birlikte yükselen burcunuza göre de takip ediniz...

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen  sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan)
Sizi oldukça enerjik kılacak bir gün geçireceksiniz. Bu durum, coşkulu bir ruh hali içine girmenizi ve dikkatinizi büyük planlarınıza odaklamanızı sağlayacaktır. Beklentileriniz gittikçe büyüyebilir.

 (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bir tanıdığınız paraya ilgili bir sorunu için sizden yardım isteyebilir. Bu yardım borç vermek şeklinde de olabilir. Söz konusu kişinin içinde bulunduğu durumu ve istediği meblağı göz önünde bulundurarak yanıt verin.

 (22 Mayıs – 21 Haziran)

İşbirliğinin önem kazanacağı bir gündesiniz. Başka insanlarla birlikte yapacağınız çalışmalar beklediğinizden daha verimli olabilirler. Mümkünse, tüm işleri gruplar içinde yapın.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Evinizin dekorasyonu ve konforu ile ilgilenmeye vakit ayırabileceğiniz bir gündesiniz. Eviniz için alışverişe çıkmanız da mümkündür. Harcamalarınıza dikkat edin ve aşırıya kaçmayın.

(23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün kendinizi oldukça rahat hissedebilirsiniz. Ancak; işlerinizi en iyi şekilde yapmak için dikkatinizi toplamalısınız. Rahatlığın tadını daha sonra da çıkarabilirsiniz.

 (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün, ağırlığı evinizle ilgili konular ve aile içi ilişkilere vermeye devam edebilirsiniz. Emlak, ev bütçesi, zorunlu harcamalar veya akrabalarla kurulan diyaloglardaki hususlar günün ana konuları olabilirler.

 (23 Eylül - 23 Ekim)
Bugün, yüz yüze iletişimlerin büyük ölçüde artmasını bekleyebilirsiniz. Ilımlı, samimi ve nazik yaklaşımlarınız sayesinde puan toplayabilir, güçlü diyaloglar ve bağlantılar kurabilirsiniz.

 (24 Ekim - 22 Kasım )

Maddi konular, bugün de zihninizi en çok meşgul eden şeylerin başında gelebilirler. Parayla ilgili olarak oldukça huzurlu ve güvenli hissetmenizi sağlayacak gelişmeler de ana konulardan olabilirler.

 (23 Kasım-21Aralık)

Sosyal yaşamda yer alırsanız, gün sizin gününüz olabilir. İnsanların etrafınızda biriktiklerini görmeniz fazla zaman almayacaktır. Onları etkileme düşünceniz olmasa bile her sözünüz ve hareketiniz büyük etki yaratabilir.

 (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün zihninizi dinlendirecek olan şey sosyal faaliyetler veya hobilerden daha çok hiçbir şey yapmadan sessiz bir ortamda oturmak olabilir. Gücünüzü toplayabilir, yarından itibaren ilginin odağı haline gelmeye hazırlanabilirsiniz.

 (21 Ocak – 18 Şubat)
Bugün sosyal sorumluluk duygunuz artabilir ve toplum için daha fazla şey yapmak isteyebilirsiniz. Bir hayır kurumu veya toplumsal sorunlara karşı faaliyet gösteren bir grup bünyesinde yer almaya başlayabilirsiniz.

 (19 Şubat – 20 Mart)

Kariyerinizi olumlu etkileyecek fırsatlar yakalamak için aktif olmanızın gerekebileceği bir gündesiniz. Eğer bir duyum alırsanız bunu kovalayın. Önemli şansları ele geçirebilirsiniz.

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI