BIST 9.080
DOLAR 32,38
EURO 35,00
ALTIN 2.324,14

Balık burcundaki dolunay hayallerimize kavuşturabilir

Bugün 14:46’da 3° Balık burcunda dolunay meydana gelecek.

Bugün 26 Ağustos Pazar... Güneş günündeyiz...

Kova burcundaki Ay sabah 08:32’de Balık burcuna geçecek. Dolunay fazındaki Ay duygusal enerjimizi güçlendirirken zaman zaman bu enerjiyi kontrol etmekte zorlanabiliriz. Bugün kendimize özel zaman ayırmak, dinlenmek daha doğru olabilir.

Ay öğle saatlerinde Uranüs ve Satürn ile uyumlu görünümde olacak. Ay 14:46’da Başak  burcundaki Güneş ile karşıt açı yapacak ve 3° Balık burcunda dolunay meydana gelecek.

Su grubunun değişken nitelikli burcu Balık güçlü duyguları, sezgileri, hayalleri, rüyaları, sanat ve ilhamı, maneviyatı, yardım ve fedakarlığı, bağımlılıkları, kimyasalları, sıvıları, gazları, denizleri, spiritüel konuları, inzivayı anlatır.

Dolunay günlerinde günlük yaşamdan biraz geri çekilip, yaşamımızı, geçmiş deneyimleri, duygu ve düşüncelerimizi gözden geçirmek isteyebiliriz. Bu süreçte önemli farkındalıklar kazanmamız da mümkün.

Güneş ve Ay ile olumlu görünüm yapan Uranüs ve Satürn toprak elementindeki enerjiyi güçlendirirken, gelecek hedeflerimiz, ideallerimiz ve hayallerimize ulaşma imkanı verebilir. Buna yardım edecek sürpriz fırsatlar karşımıza çıkabilir.

Dolunay Fomalhaut sabit yıldızı ile birleşiyor. Çok güçlü  bir kraliyet yıldızı olan Fomalhaut çok iyi veya çok kötü etkiler ortaya çıkrabilir. Merkür ve Venüs karakterindeki bu yıldızın Neptün etkisi de çok güçlüdür. İdealizmle ilgilidir. Yıldızın olumlu etkilerinin ortaya çıkabilmesi için doğruluk, iyilik ve saf niyetlerle hareket etmek gerekir. Bu şekilde hayallerimize kavuşmamız mümkün olabilir.