BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Balık Burcundaki Ay Sezgilerimizi Güçlendirebilir...

Gün boyu Balık burcunda ilerleyecek olan Ay duygusal ve sanatsal enerjileri yoğunlaştırıyor.

Bugün 22 Mayıs Perşembe...Jüpiter günündeyiz…

Gün boyu Balık burcunda ilerleyecek olan  Ay duygusal ve sanatsal enerjileri yoğunlaştırıyor. Bugün ruhsal ve manevi konularla daha fazla ilgilenebilir, çevremize karşı daha duyarlı davranabiliriz.

Sezgilerimiz ve empati yeteneğimiz yükselirken, rüyalarımız yol gösterici olabilir.

Sanatsal konularda yaratıcılığımızı daha verimli kullanabiliriz.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen  sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Üst pozisyonlardaki kişilerin desteğini arkanıza alabileceğiniz bir gündesiniz. Gizli görüşmeler yapabilir ve kaynağını bilmediğiniz bazı yardımlar alabilirsiniz. Birileri, kendilerini öne çıkarmadan size yardım edip yolunuzu açabilir.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Arkadaşlık ilişkilerinize önem vereceğiniz bir gündesiniz. Tüm boş vaktinizi arkadaşlarınızla birlikte geçirmek isteyebilir, buna yönelik planlar yapabilirsiniz. Sosyal ve sanatsal içerikli ortamlarda bulunabilirsiniz. Yaratıcılığınız yüksek olacak.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Özel yaşamınızdaki kişilere karşı sahip olduğunuz sorumlulukların ön planda bulunabileceği bir gündesiniz. Birçok işle birden ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz ama çevrenizdeki kişiler özverilerinizden etkilenecekler.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

İyimser bir bakış açısının renklendireceği bir gün geçirebilirsiniz. Sizi sıkan ufak tefek detayları bir kenara bırakıp genel resmi görmeniz mümkün olacak. Gördüğünüzden de hoşnutluk duyacaksınız.
 

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Ailenizle bağlantılı bir maddi konuda hoş gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Özellikle bu konuyla siz ilgileniyorsanız, oluşturduğunuz olumlu şartlar aile çevresinde büyük bir takdirle karşılanacaktır.

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Eşinizle olan ilişkinizin ön planda olacağı bir gün geçirebilirsiniz. Kendisine daha fazla vakit ayırmanız mümkündür. Akşam dışarıda yemek yemeniz ve güzel bir sosyal faaliyete katılmanız ana konu olabilir.
 

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Rahat ortamlarda bulunma ve keyfinize bakma isteğinizin artacağı bir gündesiniz. Evinizin konforunu bırakıp da dışarı çıkmak istememeniz mümkündür. Ancak; günlük rutin işleri ve sorumlulukları da ihmal etmeyin.

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Aşk ilişkinizi ön planda tutacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz kişi sürekli aklınızda olabilir. Kendisine daha da fazla açılmak isteyebilir, bu nedenle uzun bir konuşma gerçekleştirebilirsiniz.

 (23 Kasım-21Aralık) 

Üstlerinizle olan ilişkilerinizin daha da resmi hale gelmesi mümkündür. Ayrıca, ileriki günlerde, üzerinde çalışılan projelerle ilgili son derece önemli sunumları sizin yapmanız istenebilir.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Yakın çevreyle ilişkilerinizde güzel bir uyum havası esebilir. Öğle veya akşam saatlerinde sosyal bir ortamda bulunabilir, yakın çevrenizle iyi giden ilişkilerin keyfini sonuna kadar çıkarabilirsiniz.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Üstleriniz bu günlerde taleplerinizle olumlu yaklaşabilirler. Bundan zam isteme konusunda faydalanabilirsiniz. Size kesin bir cevap vermeseler de beklentilerinizi karşılamaya çalışacaklardır.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Kendinizi ön plana alabilirsiniz. İsteklerinizi kovalarken değişken bir karakter çizebilirsiniz ve bu da çevrenizin sizi anlamasını zorlaştırabilir. Biraz daha yavaşlamanız faydalı olabilir.

Sevgilerimle Astrolog 

Demet BALTACI