BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Balık Burcundaki Ay Duygusal Tepkileri Arttırabilir...

Ay 15:45’de Akrep burcundaki Satürn ile üçgen açı yapacak ve ardından boşluğa girecek. Önemli işlerimizle erken saatlerde ilgilenmek daha doğru olabilir.

Bugün 29 Mart Cumartesi..Satürn günündeyiz…

Balık burcunda ilerleyen Ay içe dönük enerjiler vererek, duygusal hassasiyetimizi arttırabilir.

Ay 15:45’de Akrep burcundaki Satürn ile üçgen açı yapacak ve ardından boşluğa girecek. Önemli işlerimizle  erken saatlerde ilgilenmek daha doğru olabilir.

Yeni ay öncesinde eksikleri tamamlamak ve bazı gözden geçirmeler yapmak için bugünü değerlendirebiliriz.

Akşam saatlerinde sosyal ilişkiler ve toplumsal konularda etkileşimler artabilir. Kova burcundaki Venüs,  Mars ile üçgen, Satürn ile kare açı yapacak. Kendimizi ifade etme ihtiyacı artarken bazı engel ve kısıtlamalarla karşılaşabiliriz.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen  sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Gününüz genel olarak sakin geçecektir. Siz de bu sükunete ayak uydurabilirsiniz. Rutin işler ve sakin bir ortamda tartışılacak yeni planlamalar günün konularından olabilirler.
 

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Bugün, yakın çevrenizdeki kişilerle paylaşımlarda bulunabilirsiniz. İletişim ve etkileşimlerinize uyum, sıcaklık ve samimiyet havası hakim olabilir. İçinizdekileri açın.
 

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Kariyerinizle ilgili planlarınızın gözünüzdeki önemi artabilir. Yapıp yapmamak konusunda kararsız kaldığınız hamlelerle ilgili insanların fikirlerine başvurabilirsiniz.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Bugün, dikkatiniz zaman zaman gelecek üzerine yoğunlaşabilir. Ufkunuzu açmaya, değerlendirmelerinizde size yardımcı olacak yenilikleri öğrenmeye çalışabilirsiniz. Uzun vadeli planlarınız, günün ana konularından olacaktır.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Aile veya arkadaşlarla ortak kullanılan bir kaynak ya da mülkle ilgili olarak bir karar alınması günün ana konularından olabilir. Bu kararın uygulanmasının size devredilmesi mümkündür.

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Yakın ilişkilerinizle ilgili yoğunluk günün ana konusunu teşkil edebilir. Bu duruma meydan veren şeylerin başında, beklenmedik gelişmeler gelecektir. Yakın çevrenizin sorunlarını çözmeye girişebilirsiniz.
 

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Çevrenizdeki kişilere karşı sahip olduğunuz sorumlulukları birinci önceliğiniz haline getirmeyin. Elbette görevlerinizi yapın ama kendinizi yıpratmadan dinlenmeye de zaman ayırın.

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Son derece neşeli ve keyfili saatler sizi bekliyor olabilir. Canlı ortamlara girmek, hareketli aktivitelerde bulunmak, size keyif veren uğraşlarla ilgilenmek için sabırsızlanıyor olacaksınız.

 (23 Kasım-21Aralık) 

Ev yaşamınız veya aile içi ilişkiler üzerine eğileceğiniz bir gün geçirmeniz muhtemeldir. Ailevi sorumluluklarınıza, özellikle de program sıkışıklığı neniyle ertelenmiş olanlara yönelmeniz mümkündür.
 

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Çalışma arkadaşlarınızla kısa bir seyahat gerçekleştirebileceğiniz bir gündesiniz. Bu bir inceleme gezisi veya önemli bir sunum ya da görüşme için yapılacak bir yolculuk olabilir.
 

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Bugün, maddi konuları tek başınıza ele alma düşünceniz olabilir. Takıldığınız noktalarda kendinizi zorlamayın ve destek isteyin. İnsanlar, kararlarınızı kesinleştirecek öneriler getirebilirler.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Birçok kişi bugün fikrinize danışabilir ve yol gösterme isteyebilir. Bunun sebebi, geçen günlerde yeteneklerinizi ışıldatmanız olabilir. İnsanlar size oldukça fazla güveniyorlar; bundan iyi yararlanmaya çalışmalısınız.

Sevgilerimle Astrolog 

Demet BALTACI