BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.506,18
GÜNCEL

Balık burcu 6-12 Şubat 2017 haftası yorumu

Balık burcu 6-12 Şubat 2017 haftası; aşk, iş, para durumu nasıl?

Sizin içinde son derece hareketli bir hafta olacak sevgili Balıklar; bu hafta aileniz ile ilgili konular, gayrimenkul konuları, aşk konuları ve hafta sonuna doğru iş hayatınızla ilgili konular yoğun olarak aktif olacak.

Pazartesi günü iletişimi son derece yoğun bir gün olacak, bazı önemli konuşmalar ve görüşmelerin olacağı bir gün. Ailenizle ve özellikle babanız ile ilgili konular gündeme gelebilir. Yine evinizle ilgili konular ve ev alım–satım konuları gündeminizde olabilir.

 Salı ve Çarşamba günleri ise; yaratıcı projeler, hobi olarak yaptığınız işler, çocuklarla ilgili konular ön planda olacak. Aşk konularının da gündemde olacağı ve güzel gelişmelere açık bir gün olacak.

Perşembe günü Ay Aslan burcunda olacak ve çalışma hayatınız gündemde olacak. Sizin için çalışanlar, beraber çalıştığınız kişiler gündeminizde olacak.

Cuma ve Cumartesi günleri biraz gergin günler olacak, cumartesi günü Aslan burcunda gerçekleşecek ay tutulmasının etkisine giriyoruz. Sizin iş alanınızı etkileyecek bu tutulma iş yerinizde bazı değişikliklere yol açabilir. Yine iş arkadaşlarınızda ya da ekibinizde bazı değişimler bu dönemde söz konusu olabilir.

Pazar günü her türlü ikili ilişkiler ve görüşmeler gündemde olacak. Eşiniz ile vakit geçirebilirsiniz ya da bazı görüşmeler yapabilirsiniz. Yine bazı planlamaların gündemde olacağı bir gün olacak.

Sitene Ekle