BIST 9.601
DOLAR 32,50
EURO 34,64
ALTIN 2.481,23

Bakın İnternethaber'de neler oluyor?

İnternethaber yeniliklerine hız kesmeden devam ediyor. Bu hafta sizlere bu yeniliklerden bahsetmek istiyorum.

İnternethaber yeniliklerine hız kesmeden devam ediyor. Bu hafta sizlere bu yeniliklerden bahsetmek istiyorum.

İnternethaber'in yerel haberlere verdiği önemi daha önce duyurmuştum sizlere. Şimdi de iller, manşet resminin altına alındı. Böylece herkese bir anlamda "İlinizden haber var" diyerek yerel haberlerin daha görünür olması sağlandı. Bu yenilikle birlikte iliyle ilgili haberlere ulaşmak isteyen okurlar için bir kolaylık yapılmış oldu.

Siz değerli okurlarımıza daha fazla haber okuma imkanı sunabilmek için manşet haberlerin sayısı 12'den 15'e çıkarıldı.

Menü kısmında yer alan kategorilerin daha da zengin hale geldiği gözden kaçmamıştır eminim ki. Daha önce Ekonomi kategorisinin altında yer alan Konut ve Otomobil başlıkları şimdi başlı başına birer kategori. Bu da meraklılarının daha zengin içerikli haber erişimi için büyük bir rahatlık.

Tabi bu kadarla sınırlı değil. Özellikle kadınlar için oluşturulan Kadın kategorisi de konunun meraklıları için büyük bir avantaj sağlayacak. Yılın modası, güzellik, kadın sağlığı, alışveriş gibi kadınlara özel tüm konularda, en son haberleri bu kategoriden takip edebileceksiniz.

İnternethaber sağlığa verdiği önemin bir göstergesi olarak sağlık haberleri için özel bir bölüm oluşturdu ve bu bölüme "Sağlık Haberleri" başlığıyla sitenin ana sayfasında yer verdi. Kısa bir süre önce de bildiğiniz gibi, Sağlık alt kategorileri zenginleştirilerek adeta bir sağlık portalı gibi sizlere hizmet vermeye başlamıştı. Yapılan son yenilikle de İnternethaber, sağlık alanında ne kadar iddialı olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

ARTIK HER PARTİNİN KENDİ SAYFASI VAR

Sizlerin gerek site içerisinde yaptığınız yorumlarda gerekse bana gönderdiğiniz maillerde özellikle bir konu hep tartışma konusu oluyor; "Tarafsızlık"...

İnternethaber tarafsızlıkla ilgili yapılan şikayetleri ortadan kaldırmaya yönelik bir uygulama daha başlattı. Artık her partinin bir sayfası var. İrili ufaklı bütün partiler kendini bu sitede görüyordu, şimdi daha bir gözönünde olacaklar.

Türkiye'nin sadece Meclis'te grubu bulunan partilerden ibaret bir ülke olmadığını, küçük partilerin varlığını da sitede yapılan haberlerden görmek mümkün. Bunun yanında artık hangi partiyle ilgili haberlere ulaşmak istiyorsanız; o partinin sayfasına girerek de ilgili son gelişmelerden haberdar olabileceksiniz.

SÜRPRİZLER SİZİ BEKLİYOR

Ey sevgili okur, bildiğiniz gibi web rehberi yeniden yayında.
Ama daha şaşalı bir web rehberi geliyor haberiniz olsun. İnternethaber Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Özışık ipucu verdi, burada bilgimizi de artık ölçebileceğiz. Üstelik çeşitli hediyeler sizi bekliyor.

Hediye demişken İnternethaber Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık hatırlayacağınız gibi köşesinde "Altın Üyelik"ten bahsetmişti. Sizlerinde yoğun ilgisine neden olan bu "Altın Üyelik" meselesini kendisine sordum, sabırlı olmamı istedi. E patron öyle deyince, çok da üstelemedim, bekleyeceğiz.

ŞİMDİ EN GÜZEL HABERİ VERMENİN SIRASI

Vee en güzel haberi en sona sakladım. Sizden gelen şikayetleri en ince ayrıntısına kadar gidermeye çalışıyoruz. Özellikle teknik anlamda çok fazla şikayet vardı. Şimdi gelelim güzel habere. İnternethaber yepyeni bir server aldı. Bir çoğunuzun "ohh bee" dediğini duyar gibiyim.

Aynı anda milyonlarca okurun tıklamasına cevap verecek bu makinanın kurulumu yapılıyor. Bu demektir ki bundan böyle İnternethaber, sitenin açılmaması veya tıkanması gibi bir mazaretle karşınıza çıkmayacak.

Özetin özeti, İnternethaber'de yenilikler bitmiyor. Ben de bu yenilikleri sizlere aktarmaya devam ediyorum. Ama istiyorum ki sizlerden daha çok  siteyle, haberlerle ilgili eleştiriler gelsin.

Ben gördüğünüz gibi burada sadece sizleri temsil ediyorum, siyasi veya başka bir konuda yazmıyorum. O halde lütfen bana sadece şikayetlerinizi iletin.

İŞTE OKURUN "EN"LERİ...

En Çok Okunan Haberler

-Tüzmen'in hastalığını açıkladığı an                -  135.176
-Star Haber Sezer'i öyle bir konuşturdu ki!       -  106.068
-CERN deneyi onu yaratığa çevirdi!                 -  105.702
-Abdüllatif Şener2e sürpriz teklif                    -   93.170
-Sabih Kanadoğlu bu kez şaşırttı                    -   91.215

En Çok Yorumlanan Haberler

-Sırrı Sakık Bahçeli'nin puşisine taktı               - 193
-Ortadoğu Gazetesi suçüstü yakalandı            -  186
-AK Partili vekil Alevileri kızdıracak                 -  175
-Bahçeli için namus borcu                              -  148 
-Star Haber Sezer'i öyle bir konuşturdu ki!        -  146