BIST 9.138
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,64
HABER /  MEDYA

Bahtiyar Ölmez yeni bölüm bugün var mı 6 Ocak final mi yapacak?

Bahtiyar Ölmez yeni bölüm bu akşam var mı 6 Ocak 2018 ATV yayın akışına gelin yakından bakalım. Bahtiyar Ölmez 9. yeni bölüm bu akşam neden yok final mi yapacak? Bahtiyar Ölmez ile ilgili iddialara gelin yakından bakalım.

Abone ol

Başrollerini Hande Subaşı ile Yetkin Dikinciler'in paylaştığı Bahtiyar Ölmez yeni bölümü bu akşam var mı var mı sorusu Google'da aranmaya başlandı. Sosyal medyada konuşulan final iddialarının güçlenmesinin üzerine Bahtiyar Ölmez hayranları tarafından merakla yeni bölüm ne zaman sorusu soruldu. Peki Bahtiyar Ölmez ile ilgili final iddiaları doğru mu yeni bölüm ne zaman?

ATV'de cumartesi günleri ilgiyle izlenen ve güçlü rakipleriyle mücadele eden Bahtiyar Ölmez 9.yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. Bu akşam ekrana gelmesi beklenen Bahtiyar Ölmez'in yeni bölümü yayınlanmayacak. Final iddialarının sosyal medyada konuşulmasının ardından hayranları yeni bölüm neden yayınlanmıyor sorusunu sormaya başladı.

BAHTİYAR ÖLMEZ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN? Bahtiyar Ölmez'in bu akşam yayınlanmamasının nedeni kanalların yılbaşı politikaları. Birçok kanal yeni yıl gereği dizilerin yeni bölümlerini bu hafta yayınlamayı tercih etmedi. Bahtiyar Ölmez'in yeni bölümü 13 Ocak 2018 cumartesi günü ekrana gelecek. Yani sosyal medyada dolaşan final iddiaları gerçeği yansıtmıyor.