BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,20
ALTIN 2.247,12
HABER /  MEDYA

Bahtiyar Ölmez 10.yeni bölüm fragmanı itiraftan sonra ne olacak?

Bahtiyar Ölmez 10.yeni bölüm fragmanı şimdiden merak edilmeye başlandı. 20 Ocak 2018 tarihinde ekrana gelecek olan Bahtiyar Ölmez yeni bölümünde neler olacak? Yayınlanan son bölümü ilgiyle izlenen Bahtiyar Ölmez 10.yeni bölüm fragmanı ve özeti internethaber'de.

Abone ol

ATV'de cumartesi günleri yayınlanan ve ilgiyle takip edilen Bahtiyar Ölmez son bölümde Bahtiyar'ın yaptığı itiraf damga vurdu. 9.bölüm ardından herkes yeni bölüm fragmanını beklemeye başladı. Bahtiyar Ölmez 10.yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Bahtiyar Ölmez yayınlanan son bölümüyle ekrana. Bahtiyar Ölmez son bölümde Fuat'ın Nuran'ı kaçırdığını öğrenen Bahtiyar Fuat'la yüzleşti.  Fuat, Bahtiyar'la ilgili bulduğu ipucunun peşindedir ve bu ipucu onu tekrardan Bahtiyar'ın evine götürecektir. Bahtiyar Ölmez, Fuat'ın gerçek kimliğine yaklaştığından habersiz şekilde, Aytekin'i Bahtiyar'ın öldüğüne ikna etme telaşındadır. Ancak Bahtiyar Ölmez, Anıl ve Memduh'un bunun için yaptıkları plan işe yaramadığı gibi, arkasında büyük bir gizem bırakır. Fuat'ın Nuran'ı kaçırdığını öğrenen Bahtiyar Fuat'la yüzleşti. Bahtiyar Fuat'ın namlusuna doğru yürürken her şeyi itiraf etti. Bütün bunlar olurken, öldü bilinen Rıfat'la ilgili şok edici gerçek ortaya çıktı.

BAHTİYAR ÖLMEZ 10.YENİ BÖLÜM FRAGMANI