BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.508,18

Bahçeli o isimleri bal gibi biliyor

MHP liderinin günlerdir meydanlarda, "O kaset komplosunu kuranları bulmak hükümetin işidir" diye bağırması sadece bana mı tuhaf geliyor yoksa içinizde benim gibi "Bu işte bir terslik var" diyenleriniz var mı?

MHP liderinin günlerdir meydanlarda, "O kaset komplosunu kuranları bulmak hükümetin işidir" diye bağırması sadece bana mı tuhaf geliyor yoksa içinizde benim gibi "Bu işte bir terslik var" diyenleriniz var mı?

Her dinleyişimde bir kez daha şaşırıyorum..

Şaşırıyorum çünkü ben MHP liderinin o kaset komplosunu kuranları bizzat, isim isim çok iyi tanıdığını düşünüyorum..

Neden böyle düşündüğümü anlatayım..

Kendilerine "Farklıülkücülük" adı takan bu karanlık simalar, yayınladıkları her videonun, ilan ettikleri her bildirinin altına bir not düştü bugüne kadar..

Aynen buraya aktarıyorum:

"Sayın Bahçeli, biz seçimlerden aylar önce sizi uyarmadık mı? Bu adamları listeye almayın demedik mi? Bu adamlar namuslu dürüst adamlar değil demedik mi? Elimizde bu adamlarla ilgili belgeler var demedik mi?"

Demek ki, Sayın Bahçeli o isimleri bal gibi biliyordu.. Demek ki, kendi deyimiyle bir "sandaja" boyun eğmemek için bildiği halde o isimleri listesinde tutmaya devam etti.

Bu kadar kör, bu kadar aklıevvel mi olduk Allah aşkına?

Neden madaylonun öteki tarafından bakmıyoruz? Neden bardağın dolu tarafına göz atmıyoruz?

Bahçelinin iddia ettiği gibi bu komployu MHP'ye Tayyip Erdoğan ve arkadaşları kurduysa, şu soruyu sormamız gerekmez mi:

"Sayın Bahçeli; Başbakan ve komplocu kurmayları sizin partinizdeki uçkur düşkünü milletvekillerini tek tek isim isim biliyor da, siz burnunuzun dibindeki adamların bu zaaflarını nasıl bilmiyorsunuz?

Hadi siz bilmiyorsunuz.. Hiç bir partili arkadaşınız da mı bilmedi duymadı ve sizin kulağınıza çıtlatmadı?"

Ben bu ihtimali yok sayıyorum..

Sayın Deniz Baykal da kaset komplosu sonrası AK Parti'yi suçlamıştı.. Bahçeli de onun yolundan gidiyor. Bu suçlamanın Baykal'a prim kazandırmadığını görmesine,  toplumda inandırıcılığının olmadığını bilmesine rağmen aynı sözleri tekrar etmekten kaçınmıyor..

Zaman gösterdi ki, Baykal'ı devirenler bizzat CHP'nin içinden birileri.. Yine zaman gösterecek ki, Bahçeli'ye bu oyunu oynayanlar da bizzat MHP içinden birileri..

Mansur Yavaş'ın milletvekilliği adaylıkları açıklanmadan hemen önce Bahçeli'ye gönderdiği o zehir zemberek mektubu açıp bir daha okumak gerek bence..

Satır satır, hece hece okumak gerek..

O mektupta adeta bugünlerin haberi verilmişti...

Aman ha..

"Bu işin içinde Mansur Yavaş var" gibi bir iddiam yok.. Ben sadece Sayın Yavaş'ın bugünleri çok erkenden gördüğünü düşünüyorum..

Bu nedenle Sayın Bahçeli'nin meydanlarda feryat figan edip, "Bana bu tuzağı kuranları Sayın Başbakan derhal bulup ortaya çıkarmalıdır" sözünü samimi bulmuyorum..

Başbakan ne yapsın garibim!

Birinin kaseti  bitmeden diğerininki başlıyor.. Telekominikasyon İdaresi Başkanlığı kasetlerin yayınlandığı siteleri kapatmaya yetişemiyor.. Savcı, önündeki bir kaseti incelemeden diğeri geliyor..

Birer birer değil, 5'er 10'ar uçkur çözüyorlar..

Başbakan hangisine yetişsin?

FENERBAHÇE'NİN ŞAMPİYONLUĞU

İlahi adalete ve kadere inanacaksınız.. Herkesin bir hesabının olduğuna ama Allah'ın da bir hesabı olduğuna iman edeceksiniz..

Trabzonspor'un şampiyon olamaması bana bir önceki sezonu hatırlattı.. Fenerbahçe'den Trabzonspor'a transfer olan Burak Yılmaz'ın öylesine dokunduğu o topun filelerle buluşmasıyla şampiyonluğu kaybetmişti eski takımı Fenerbahçe.. Üstelik 12-0 bitmesi gereken maç, 1-1 beraberlikle sonuçlanmıştı..

Bu yıl ise Trabzonspor'un başarısız diye Ankaragücü'ne gönderdiği Gabriç aynı şeyi eski takımına yaptı. Koca sezon boyunca 4 gol atan Gabriç, sarı lacivert forma altında bordo mavili takımdan 2 puanı söküp alan golün sahibi oldu.. O formanın sarı lacivert olması, o golü atan ismin Gabriç olması ilahi bir mesajdı adeta..

Fenerbahçe'nin 2 sezonda şampiyonluğu son saniyelerde kaptırmasının ardından, "Yok yetmedi. 3 olsun" diye nara atanlar Allah'ın hesabını unuttu..

Bu yıl Fenerbahçeliler dışında tüm takımların taraftarları, kendi takımlarının dışında her hafta bir başka takımı daha destekledi.. Sırf Fener'e rakip diye.. Sırf fener'i yenme ihtimali var diye..

Bu da ortaya şu çarpıcı gerçeği çıkardı..

Fenerbahçe ve diğerleri..