BIST 9.066
DOLAR 32,38
EURO 34,97
ALTIN 2.325,77
HABER /  MEDYA

Babamın Günahları 2.bölüm fragmanı Yeşim ve Ozan dudak dudağa

Babamın Günahları 2.bölüm fragmanı yayınlandı. 17 Ocak 2018 çarşamba günü ekrana gelecek olan Babamın Günahları yeni bölümünde neler olacak? Yeşim ve Ozan'ın yakınlaştığı sahneler merak uyandırdı. Babamın Günahları 2.bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti internethaber'de.

Abone ol

Star Tv'de yayın hayatına başlayan ve başrollerini Melisa Sözen ile Kadir Doğulu'nun paylaştığı Babamın Günahları birinci bölümüyle büyük ilgi gördü. Çarşamba günleri Diriliş Ertuğrul ile mücadele eden Babamın Günahları 2.bölüm fragmanı haberimizde.

Star Tv yeni dizisi ile herkesi ekran başına topladı. Çarşamba akşamları ekrana gelecek olan Babamın Günahları dizisinde Ozan'ın başı bu kez büyük bir belaya giriyor. Hapishaneye düşen Ozan ne yapacak merak konusu oluyor. Aynı zamanda Yeşim ile Ozan'ın yakınlaşması ise fragmana damga vuruyor. İşte Babamın Günahları 2.bölüm fragmanı

BABAMIN GÜNAHLARI İLK BÖLÜM NELER OLDU? Yaşadığı onca şeyden sonra hayattan bir beklentisi kalmayan Ozan, bir yandan belaya bulaşmamaya gayret ederken, yıllar önce ayrıldığı hayatının aşkı Yeşim birdenbire karşısına çıkar ve bir kızı olduğunu söyledi. Maalesef küçük kız çok hastadır, kemik iliği nakli için uygun donör bulunmazsa ölecektir.  Yeşim, Ozan’dan kan örneği vermesini ister. Her ne kadar Yeşim, nişanlı olduğunu, yakında evleneceğini ve kızı Zeyno’dan uzak durmasını söylese de Ozan dayanamaz ve kızını görmeye gider. Kızıyla birlikte babalık duygusuyla da tanışan Ozan için bambaşka bir hayat başlar. Hayat ona ikinci bir şans vermiştir. Ancak geçmişin günahları peşini bırakmaz. Yıllar önce onu Yeşim’den koparan karanlık geçmişi, bir kez daha Ozan’ın başına bela olur. Ama bu sefer Ozan’ın aynı hatayı tekrar yapmaya niyeti yoktur!