BIST 9.804
DOLAR 32,53
EURO 34,98
ALTIN 2.429,58

Ay Yengeç burcunda

Duygularımızın ve sezgilerimizin güçleneceği sabah saatlerinde özel ve sosyal ilişkilerde daha duyarlı olabilir, rahatlıkla empati yapabiliriz.

Bugün 18 Mayıs Cuma... Venüs günündeyiz...

Ay 00:47’de Yengeç burcuna geçecek. Önümüzdeki iki gün özel yaşamımız, ailemiz, evimiz ile ilgili konular daha fazla gündemimizde olabilir.

Ay sabah saatlerinde Boğa burcundaki Merkür ile uyumlu görünüm yapacak. Duygularımızın ve sezgilerimizin güçleneceği sabah saatlerinde özel ve sosyal ilişkilerde daha duyarlı olabilir, rahatlıkla empati yapabiliriz.

Bugün Merkür ve Satürn arasındaki üçgen açı da etkinleşiyor. Zihnimiz güven ve huzur ararken, para ve kariyer gibi alanlarda pratik ve somut fikirler üretebiliriz. Öğleden sonra etkileşen Ay Satürn karşıtlığı disiplin ve sorumluluk duygumuzu güçlendirebilir. Zaman zaman otorite figürlerinin üzerimizdeki baskısı artabilir.

Ay, gece saatlerinde Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yapacak. Duygularımızın ve sezgilerimizin güçleneceği bu saatlerde sevdiğimiz kişiler ve yakınlarımızla paylaşımlarımız mutluluk verebilir. Ruhsal ve bilinçaltına yönelik her konuda verim yükselebilir. Uyku ihtiyacı artarken, derin ve mesaj içeren özel rüyalar da görebiliriz.