BIST 9.884
DOLAR 32,44
EURO 34,84
ALTIN 2.445,71

Ay Yay Burcunda...Yeni Deneyimlere Açığız...

Ay sabah 06:30’da Aslan burcundaki Jüpiter ve Koç burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapacak, ardından boşluğa girecek.

Bugün 30 Eylül Salı...Mars günündeyiz…

Yay burcunda ilerleyen Ay güne iyimser ve girişken enerjiler veriyor. Yüksek öğrenim, yurtdışı bağlantılı işler ve hukuksal kavramlarda hızlı gelişmeler meydana gelebilir. 

Ay sabah 06:30’da Aslan burcundaki Jüpiter ve Koç burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapacak, ardından boşluğa girecek. Heves ve coşkumuz çok yüksek olabileceği için değişik deneyimlere açık bir gündeyiz. Sabırsız ve cesur eylemler gerektiğinden fazla risk almamıza neden olabilir.

Ay gün boyu boşlukta olacağı içinde yeni girişimler ve önemli kararlar vermek için beklemek gerekebilir.

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Yurtdışında meydana gelen bir olaydan haberdar edilebilirsiniz. Bunun kendi iş yaşamınıza yapacağı etkiler üzerinde düşünüp, mümkün olan en büyük faydayı sağlama yollarını irdelemeniz mümkündür. Ay gün boyu boşlukta, planlarınızı uygulamaya koymak için biraz bekleyebilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Eşiniz, partneriniz veya en yakın arkadaşınıza bol zaman ayıracağınız bir gün geçirebilirsiniz. Bu kişinin çok beğendiği bir ürünü alıp sürpriz yapma düşüncesi de gün içindeki neşeli ortamı destekleyebilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Bugün eşiniz ile olan ilişkinize yoğunlaşabilirsiniz. Kendisinin hoşlandığı faaliyetlere yönelmeniz mümkündür. Biraraya geldiğinizde seyahat ve tatil ile ilgili hayallerinizden bahsedebilir, ortak idealleriniz için plan yapabilirsiniz. Seyahat isteğinizi ertelemeden hemen harekete geçebilir, haftasonu için rezervasyon yaptırabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Boş vaktinizi, yaşadığınız yerde ufak tefek düzenlemeler yapmakla geçirebilirsiniz. Dekoratif değişikliklere gidip mekanlarınızı gözünüze daha hoş hale getirecek objeler satın alabilirsiniz. Bunun için aksesuar ve dekorayonla ilgili mağazalara gitmeniz, internette araştırmalar yapmanız mümkün.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün oldukça şanslı olduğunuzu görebilirsiniz. Girdiğiniz ortamlarda dikkat çekmeniz ve ön plana çıkmanız mümkün. Eğitim, yurtdışı bağlantılı işlerinizde hızlı ilerlemeler olabilir. Yasal sorunlarınızı çözüme kavuşturabilir, danışmanlardan önemli yardımlar alabilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Maddi sorunlarınızın yavaş yavaş ortadan kalktığını hissedebilir, güven duyabilirsiniz. Yatırımlarınızdan gelir elde edebilir, prim, burs, nafaka, miras, kredi vb. yollardan maddi destekler bulabilirsiniz. Bu dönemin kıymetini bilin ve bütçenizi uzun vadeli olarak yeniden düzenleyin.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Anlaşmalar ve bunlara ilgili görüşmeler için yapılacak seyahatler gündeme gelebilir. Bir yolculuk için gerekli hazırlıkları ve ayarlamaları yapmaya başlayabilirsiniz. Bir parti veya tören için organizasyon düzenleme işini üstlenebilirsiniz. Çok başarılı olacağınızdan emin olabilirsiniz ,herkes bu davetten bahsedebilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Yakın ilişkiler kurduğunuz kişilerle bir araya gelebilir ve çeşitli faaliyetlerde yer alabilirsiniz. Bu esnada harcamalarınız da çok olabilir. İş veya eğitim için bir seyahate çıkabilirsiniz. Gözlerden uzak bir kaç gün size keyifli maceralar yaşatabilir.

YAY (23 Kasım-21Aralık)

Kişiliğinizin ön plana çıkacağı bir gün geçirebilirsiniz. Bir gruba dahil olmanız için ısrarla davet edilebilir, zaten dahil olduğunuz bir grupta da lider konumuna getirilebilirsiniz. Güçlü karakter özellikleriniz büyük beğeni toplayabilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün daha yenilikçi bir yapıya bürünebilirsiniz. Kendi alanınız dışındaki gelişmeleri araştırabilir, yöntemlerinize faydalı olacağını umarak detaylı biçimde inceleyebilirsiniz. Bu etkiyi değerlendirin. Daha etkin çalışmanız mümkün olacaktır.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Eskiden kurmuş olduğunuz bağlantıların ana konu olduğu bir gün geçirebilirsiniz. Eski dostlarla tekrar irtibat kurmaya çalışabilir, onlarla ilişkilerinizi canlandırmak isteyebilirsiniz. Sosyal ortamlarda da eski dostlarla karşılaşabilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün yeni ilişkiler kurabilir, mevcut ilişkilerinizi de ilerletebilirsiniz. Yeni tanıştığınız insanları normalden farklı olarak uzun uzun incelemeniz, onlar hakkındaki her şeyi öğrenmeye çalışmanız mümkündür.

Astrolog Demet BALTACI