BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,17
ALTIN 2.244,12

Ay Yay burcunda ilerliyor

Çevremizdeki kavramları daha fazla idealize edebiliriz. Büyük düşüncelere öncelik vermemiz mümkün. Ufak tefek rutin işler bugün programımızda fazla yer almayabilirler.

Bugün 9 Kasım Cuma... Venüs günündeyiz...

Yay burcunda ilerleyen Ay güne iyimser ve rahat enerjiler veriyor. Sabah saatlerinde keyif ve rahata düşkünlük öne çıkabilir. Yabancı kültürler, seyahat ve spor gibi konularla ilgilenebiliriz.

Terazi burcundaki Venüs ve Kova burcundaki Mars arasında etkinleşen üçgen açı özel ve sosyal ilişkileri güçlendirirken, karşı cinsel ilişkilerde heyecan ve yakınlaşmalar yaratabilir.

Öğleden sonraki saatlerde Ay Yay burcunda Merkür ile birleşecek. İletişim ve zihinsel kavramlar hareketlenebilir. Çevremizdeki kavramları daha fazla idealize edebiliriz. Büyük düşüncelere öncelik vermemiz mümkün. Ufak tefek rutin işler bugün programımızda fazla yer almayabilirler.

Akşam saatlerinde Ay, Balık burcundaki Neptün ile dik açı yapacak. Hayal gücümüz ve yaratıcılığımız artabilir. Bu da yakın ilişkilerimizde gerçekdışı beklentiler içerisine girmemize yol açabilir. Her şeyi olduğu gibi görüp kabul etmeliyiz ve çevremizdeki kişilerden veremeyecekleri şeyleri beklememeliyiz.