BIST 9.567
DOLAR 32,50
EURO 34,78
ALTIN 2.487,49

Ay Yay Burcunda Hareketli ve İyimser Enerjiler yoğunlaşıyor...

Yay burcunda ilerleyen Ay öğlen 12:40’da Mars ile sextile açı yapacak ve ardından boşluğa girecek. Sosyal ve iyimser enerjiler ile hareketli ve keyifli bir tatil günü geçirebiliriz.

Bugün 23 Mart Pazar..Güneş günündeyiz…

Yay burcunda ilerleyen Ay öğlen 12:40’da Mars  ile  sextile açı yapacak ve ardından boşluğa girecek. Sosyal ve iyimser enerjiler ile hareketli ve keyifli bir tatil günü geçirebiliriz.

Bugün farklı ve değişik konular ilgimizi çekebilir. Yabancı kültürler, uzak ülkeler, eğitim, felsefi ve manevi konular, seyahatler ve gezilere zaman ayırabiliriz.

Ay  22:05’de  Oğlak burcuna geçince daha ciddi, kararlı enerjiler devreye girecek. İş ve sorumluluklarımızla ilgili kavramlar biraz daha öne çıkmaya başlayabilir.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen  sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Sizi oldukça enerjik kılacak bir gün geçireceksiniz. Bu durum, coşkulu bir ruh hali içine girmenizi ve dikkatinizi büyük planlarınıza odaklamanızı sağlayacaktır. Beklentileriniz gittikçe büyüyebilir. Uzaklardan bir arkadaşınızdan güzel haberler gelebilir, ya da görüşebilirsiniz.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Maddi konularda ailenizden destek bulabileceğiniz bir gün. Eviniz ve ailenizi, aile üyeleri ile ilgili olarak kazançlar konusunda güzel etkiler var. Bir kredi, ev, mülk, miras ile ilgili olumlu gelişmeler olabilir.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

İşbirliğinin önem kazanacağı bir gündesiniz. Başka insanlarla birlikte yapacağınız çalışmalar beklediğinizden daha verimli olabilirler. Mümkünse, tüm işleri gruplar içinde yapın. Eşinizle de iletişiminiz artacak ve akşam saatlerinde romantik saatler geçirebilirsiniz.


 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Evinizin dekorasyonu ve konforu ile ilgilenmeye vakit ayırabileceğiniz bir gündesiniz. Kendiniz içinde kişisel bakım, giyim kuşam, aksesuar için gardırobunuzla ilgileneceğiniz bir gün.Eviniz için alışverişe çıkmanız da mümkündür. Harcamalarınıza dikkat edin ve aşırıya kaçmayın.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Bugün kendinizi oldukça rahat hissedebilirsiniz. Ancak; günlük işlerinizi en iyi şekilde yapmak için dikkatinizi toplamalısınız. Rehavete kapılıp ihmalkar davranmayın. Akşam saatlerinde birilikte olduğunuz kişiyle, arkadaşlarınızla veya çocuklarınızla keyifli faaliyetlere katılabilirsiniz.

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Bugün, ağırlığı evinizle ilgili konular ve aile içi ilişkilere vermeye devam edebilirsiniz. Emlak, ev bütçesi, zorunlu harcamalar veya akrabalarla kurulan ilişkiler günün ana konuları olabilirler. Gizli bir hayranınızdan gelecek mesajlar akşam saatlerinde sizi heyecanlandırabilir.
 

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Bugün, yüz yüze iletişimlerin büyük ölçüde artmasını bekleyebilirsiniz. Ilımlı, samimi ve nazik yaklaşımlarınız sayesinde puan toplayabilir, güçlü diyaloglar ve bağlantılar kurabilirsiniz. İşinizin tanıtımı ile ilgili veya bir arkadaş organizasyonu ile küçük bir seyahat gündeme gelebilir.

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Maddi konular, bugün de zihninizi en çok meşgul eden şeylerin başında gelebilirler. Parayla ilgili olarak oldukça huzurlu ve güvenli hissetmenizi sağlayacak gelişmeler de ana konulardan olabilirler. Beklediğiniz bir para ile ilgili güzel haberler bugün gelebilir.
 

 (23 Kasım-21Aralık) 

Sosyal yaşamda yer alırsanız, gün sizin gününüz olabilir. İnsanların etrafınızda biriktiklerini görmeniz fazla zaman almayacaktır. Onları etkileme düşünceniz olmasa bile her sözünüz ve hareketiniz büyük etki yaratabilir. Bir okul arkadaşınızla keyifli bir organizasyona katılabilirsiniz.
 

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Bugün zihninizi dinlendirecek olan şey sessiz bir ortamda kalmak olabilir. Bu şekilde gücünüzü toplayabilir, yarından itibaren ilginin odağı haline gelmeye hazırlanabilirsiniz. Cilt, diş, estetik ile ilgili düşündüğünüz bazı uygulamalar için karar verebilirsiniz.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Bugün sosyal sorumluluk duygunuz artabilir ve toplum için daha fazla şey yapmak isteyebilirsiniz. Bir hayır kurumu veya toplumsal sorunlara karşı faaliyet gösteren bir grup bünyesinde yer almaya başlayabilirsiniz. Sizinle yakından ilgilenen özel bir kişiyle romantik paylaşımlar olabilir.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Kariyerinizi olumlu etkileyecek fırsatlar yakalamak için aktif olmanızın gerekebileceği bir gündesiniz. Eğer bir duyum alırsanız bunu kovalayın. Önemli şansları ele geçirebilirsiniz. Özellikle yakın çevrenizdeki bir bayandan kariyerinizle ilgili önemli destekler alabilirsiniz.

Sevgilerimle Astrolog 

Demet BALTACI