BIST 9.919
DOLAR 32,43
EURO 34,80
ALTIN 2.450,91

Ay Yay Burcuna Geçince Karamsar Enerjiler Dağılabilir

Ay 08:45’ den itibaren Yay burcunda ilerlemeye başlayacak. Değişken ve iyimser enerjiler ilgimizi dış dünyaya çevirebilir.

Bugün 15 Mayıs Perşembe...Jüpiter günündeyiz…

Sabah erken saatlerde Ay Akrep burcunda ve boşlukta olacak. Kendimizi yorgun ve dirençsiz hissetmemiz mümkün. Küçük kazalar ve sağlık problemleri günlük planlarımızı etkileyebilir.

Ay 08:45’ den itibaren Yay burcunda ilerlemeye başlayacak. Değişken ve iyimser enerjiler ilgimizi dış dünyaya çevirebilir. Farklı kültürler, değişik bakış açıları, manevi yaklaşımların yardımı ile olayları daha büyük pencereden görmeye başlayabiliriz.

Günün ilerleyen saatlerinde hayallerimiz güçlenebilir ve gelecekle ilgili beklentilerimiz büyüyebilir. Ancak fazla iyimser yaklaşımların gerçeklerden uzaklaştırabileceğiniz de unutmamalıyız.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen  sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Yurtdışı bağlantılı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hukuk, medya veya yayıncılık alanındaki girişimlerle ilgili haberler gelebilir. Bunlar, beklentilerinizi de daha yükseğe taşıyabilirler.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

İş yaşamınızdaki gelişmeleri oldukları gibi ele almaya özen göstermeniz gereken bir gündesiniz. Olayları tanımlarken veya sonuçlar ile ilgili tahminler yürütürken isteklerinizin etkisinde kalmayın. Objektif bir yaklaşım benimseyin.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Yakın ilişkilerinize önem vereceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Sevdiklerinizle aranızdaki uyumu güçlendirmenin yanında, birlikte geçirdiğiniz vakti daha renkli kılacak aktivitelere de yönelebilirsiniz.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Son derece enerjik olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Bu enerjinizi olumlu faaliyetlerde harcayın. Hareketli bir sosyal yaşam içerisindeki aktiviteler size çok iyi geleceklerdir.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Çevrenizdeki kavramları idealize edeceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Büyük düşüncelere öncelik vermeniz mümkündür. Ufak tefek rutin işler bugün programınızda yer almayabilirler. Fazla mükemmeliyetçi olmayın.
 

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Aile yaşamınızda süre giden olaylar üzerinde uzunca düşünebilirsiniz. Bazı ilişkilerin gidişatını değiştirerek ipleri elinize geçirmenizi sağlayacak hamleler yapmanız mümkündür.

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Bugün hayal gücünüz ön plana çıkabilir. Bu da yakın ilişkilerinizde hayalci beklentiler içerisine girmenize yol açabilir. Her şeyi olduğu gibi görüp kabul edin ve insanlardan veremeyecekleri şeyler beklemeyin.

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Bir mülkün satışı veya kiralanması ile ilgili gelişmeler günün ana konularını teşkil edebilirler. Bir emlak bürosunda bazı şartları tartışmanız mümkün görünüyor.

 (23 Kasım-21Aralık) 

İş ortamınızda bazı önemli faaliyetleri koordine eden bir kişinin itiraz ettiğiniz davranışlarını bu dönemde düzeltme şansı yakalayabilirsiniz. Müdahalelerinizin sonuçları olumlu olabilir.İsminizin parlayabileceği bir süreç geçireceksiniz.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Sezgiler, çevrenizle olan ilişkilerinizde tutacağınız yolu belirleyebilirler. Aklınız size başka bir yaklaşım benimsemeniz gerektiğini söylese de siz sezgilerinize kulak verin. Sorunlar beklediğinizden daha çabuk çözülebilir.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Oldukça hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Davet ve organizasyonlarda çeşitli sebeplerden dolayı bulunmak günün ana konusu olacaktır. Pek çok kişiyle iletişime girebilirsiniz. İfade ettiklerinizin açık olmasını sağlayın.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Sosyal amaçlı çalışmaları olan bir organizasyona katılabilir bazı sorumluluklar alabilirsiniz. İşinizin tanıtımı için önemli görüşmeler ve toplantılar gündemde olabilir.

Sevgilerimle Astrolog 

Demet BALTACI