BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.309,13

Ay Venüs Uyumu Estetik, Konfor ve Zevkleri Öne Çıkarıyor

Boğa burcundaki Merkür Yengeç burcundaki Jüpiter ile sextile açı yapacak. Sakin ve iyimser düşüncelerle gelecek planlarımıza odaklanabiliriz.

Bugün 30 Nisan Çarşamba...Merkür günündeyiz…

Boğa burcunda ilerleyen Ay huzur ve güven arayışımızı yoğunlaştırıyor. Bugün maddi güvenliğimiz, para, zevk aldığımız konular, sevdiklerimiz ve sanat ile ilgili konular öne çıkabilir.

Boğa burcundaki Merkür Yengeç burcundaki Jüpiter ile sextile açı yapacak. Sakin ve iyimser düşüncelerle gelecek planlarımıza odaklanabiliriz.

Boğa burcundaki Ay 17:55’ de Venüs ile sextile açı yapacak ve ardından boşluğa girecek. Keyif, eğlence, lezzetli tatlar ve yiyeceklere düşkünlüğümüz artabilir. Sevgi, aşk, estetik, romantizm ve sanatsal konularda enerjiler destekleyebilir.

Gece 22:56’ da Ay İkizler burcuna geçiş yapacak ve daha hareketli ve zihinsel enerjiler devrede olacak.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen  sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Maddi konularla ilgili bazı hareket planları hazırlayabilirsiniz. Bekleyip kimi süreçlerin neler getireceğini görmeye karar verebilir, olasılıklara göre çeşitli hazırlıklar yapabilirsiniz.
 

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Yakın çevrenizden birçok kişi, istedikleri ilgiyi gösterebileceğiniz için bugün çevrenizde toplanabilirler. Sıcak ve samimi tavırlarınızla onlarla ilgilenebilir ve kendilerine yol gösterebilirsiniz. Kardeşlerinizle ilişkileriniz güçlenebilir ve desteklerini hissedebilirsiniz.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Zihninizde tartıp durduğunuz konuları artık iş çevrenizdeki kişilere açın ve değerlendirmelerinizi birlikte yapın. Ele aldığınız planlarınıza, ileriki günler için önemli destekler bulabilirsiniz. Maddi konulardaki sezgileriniz güçleniyor.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Bugün alacağınız bazı haberler, sizi oldukça keyiflendirebilir. Önemli bir hedefe yaklaştığınızı görmeye başlayabilirsiniz. Artık faaliyetlerinizi yoğunlaştırmanız gerekebilir. Yükselen moraliniz size cesarette de verebilir.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Üst mevkilerdeki kişilerle bağlantı halinde kalacağınız bir gün geçirebilirsiniz. İş dünyasındaki kimi gelişmelerle ilgili bilgiler vermeniz, görüş belirtmeniz gerekebilir. Kariyeriniz ile ilgili gizli yardımlar alabilirsiniz.

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Uzak ülkelerle iletişiminizin yoğun olacağı bir döneme gireceksiniz. Konu, uzaklardaki bir yatırımla ilgili hukuki süreçler, ortaklıkla ilgili gelişmeler veya mesleki bir eğitim ile bağlantılı olabilir.
 

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Para hesaplarını kontrol etmek için uygun bir gün geçireceksiniz. Ev veya ofiste yapılan harcamalar için yeni kaynaklar bulmanız mümkün. Bankadan yeni bir kredi kartı alabilir, acil masraflar için bir kredi başvurusu yapabilirsiniz. 

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Çevrenizle yardımlaşma ve işbirliği içerisinde bulunarak avantaj sağlayacağınız günler devam edecek. İnsanlarla birlikte çalışın. Ortak çalışmalardan elde edeceğiniz maddi manevi tatmin artabilir. Bugün sevildiğinizi daha fazla hissedebilirsiniz.

 (23 Kasım-21Aralık) 

Günlük iş ve görevleriniz yoğunlaşsa bile bugün gereken yardım ve destekleri bulabilirsiniz. Önümüzdeki günler daha rahat geçecektir. Sağlığınızla ilgili bir problemi çözüme kavuşturabilir, tedavi olabilirsiniz.
 

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Bugün aklınıza sıra dışı bir fikir gelebilir ama bunu kendiniz en baştan göz ardı etme düşüncesinde olabilirsiniz. Cesaret gösterin ve yaratıcı fikirlerinizi yakınlarınızla paylaşın. Eşiniz ve partnerinizin gözünde değeriniz yükselebilir.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Bugün bir aile bireyinin isteklerine odaklanabilirsiniz. Bu istekleri yerine getirmek için bazı harcamalar yapabilirsiniz. Ufak bir hediye veya ısmarlayacağınız leziz bir yemek sizin sandığınızdan çok daha fazla işe yarayabilir.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Bu günlerde ne kadar anlayışlı olursanız, çevrenizde hoşunuza gitmeyen noktaların o kadar çabuk değiştirileceğini göreceksiniz. Sevecen ve sakin iletişim kurun. Bu şekilde istek ve önerileriniz dikkate alınacaklardır. Sanatsal yaratıcılığınız yükseliyor.

Sevgilerimle Astrolog 

Demet BALTACI