BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,90
ALTIN 2.438,32

Ay Venüs Üçgeni Sosyal ve Sanatsal Enerjiler Veriyor

Ay, 11:01’de Kova burcuna geçecek. Geçtiğimiz iki güne oranla bugün daha özgür, sosyal, yaratıcı enerjiler altında olacağız.

Bugün 3 Ekim Cuma...Venüs günündeyiz…

Güne boşlukta başlayan Ay, 11:01’de Kova burcuna geçecek. Geçtiğimiz iki güne oranla bugün daha özgür, sosyal, yaratıcı enerjiler altında olacağız.

Öğle saatlerinde Ay, Akrep burcundaki Merkür ile kare açı yapacak. Bazı sabit düşünceler ve kuruntular ruh halimizi etkileyebilir. Meraklı bir şekilde ilgi duyduğumuz konularda derin araştırmalar ve analizler yapmamız mümkün. 

Öğleden sonra Ay, Terazi burcundaki Venüs ile üçgen açı yaptığında sosyal ve yaratıcı enerjiler iş ve özel ilişkilerimize olumlu yansıyabilir. Organizasyonlar, grup çalışmaları, sanatsal ve sosyal etkinliklere katılabilir, keyifli vakit geçirebiliriz.

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün girdiğiniz ortamlarda huzursuz olabilirsiniz. Bunun için bir sebebiniz yok. Kendinizi rahat bırakırsanız, katıldığınız faaliyetlerin tadını çıkarmaya başlayacaksınız. Her duyduğunuz sözün altında gizli bir anlam aramayın. Biraz gevşemeye çalışın. 

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Aileniz ile ilgili görev ve sorumluluklarınız artabilir. Bazı aile toplantılarını organize etmeniz ya da aracı olmanız gerekebilir. Merak etmeyin, iyi bir planlama ve kararlılık, zorlanmanızı engelleyecektir. Eşinizin beklentilerini de ihmal etmemeniz gerekiyor. Aksi halde sitem dolu bazı sözler duyabilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Aklınız oldukça fazla çalışabilir, belki de gereğinden fazla. Çok fazla düşünmeyin. Her konunun sadece ilgilenmeniz gereken kısmıyla yetinin ve detayları önümüzdeki günlere erteleyin. Çıkmayı düşündüğünüz seyahat öncesinde aracınızın bakımını yaptırmanız, rezervasyonlar ilgilenmek günlük işleriniz arasında yer alabilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Sevdiğiniz kişiler ve çocuklarınız için hediyeler almak isteyebilir, masraf yapabilirsiniz.Hareketli ve keyifli saatler geçirmeniz mümkün. Kendinizi de ihmal etmeyin. Romantizm ihtiyacınız artıyor. Küçkü jestler aşk hayatınızı da hareketlendirebilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün çevrenizle son derece uyumlu olabilirsiniz. Bu, dostlarınızla iletişimlerinizde veya eğlence faaliyetlerinde daha büyük tatmin getirecektir. Evde bir davet vermek isteyebilir, düşüncelerinizi eşinizle paylaşabilirsiniz. Bir süredir görmediğiniz kişileri evinizde ağırlamak hoşunuza gidebilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Çevrenizdeki kişilerin ricalarını, kendinizi onlara hizmet ediyor gibi hissederek yerine getirebilirsiniz. Sevdikleriniz için bir şeyler yapmak size keyif verecektir. Kendileriyle ilgilendiğiniz için onlar da mutlu olacaktır. Yakınlarınızla telefon trafiği artabilir ve ilginç dedikodular duyabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Aşk ilişkinizde romantizme önem vermelisiniz. Sevdiğiniz kişi bugün sizden özel bir yakınlık bekleyebilir. Bu beklentiyi karşılamak, size de güzel zaman geçirtecektir. Alacağınız ince düşünülmüş küçük bir hediye cinsel  arzularınızı da güçlendirebilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Aile bireyleriyle ilişkilerinizin güçleneceği bir dönemden geçmektesiniz. Akrabalarla eskiden konuşulmayan konuları konuşmaya başlayabilir, uzun zamandır aradığınız rehberliğin onlarda olduğunu görebilirsiniz. Onların dürüst yorumları özeleştiri yapmanızı ve bazı davranışlarınızı gözden geçirmenizi sağlayabilir.

YAY (23 Kasım-21Aralık)

Özel yaşamdaki ilişkileriniz veya programlarınızla ilgili bazı gecikmeler olabilir. Olayları akışına bırakın ve müdahale etmekte acele etmeyin. Kısa sürede daha iyi öneriler ve programlar karşınıza çıkabilir. Moralinizi bozmadan çıkacağınız seyahat için hazırlık yapabilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Parasal konularda bazı endişeler içinde olabilirsiniz. Bu, sadece zihninizde oluşturduğunuz bazı uzak olasılıkların etkisidir. Rahatlayın ve durumu da iyimser bir bakış açısıyla baştan gözden geçirin. Farklı şeyler göreceksiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

İç dünyanızda yaşadıklarınız, çevrenizde olup bitenler veya yakınlarınızın karşılaştığı durumlar sizi etkileyebilir. Objektif olursanız, çevrenizdeki aksaklıklara etkin şekilde müdahale edebilirsiniz. Son günlerde zihniniz sürekli kariyerinizle meşgul. Biraz hayatın keyifli yanları ile de ilgilenin.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Geleceğinizle ilgili hayalleriniz zihininizi çok meşgul edebilir. Sezgilerinize güvenebilirsiniz. Şu an yaşadıklarınıza konsantre olup, yaşamınızdaki gelişmeleri en baştan değerlendirmek, ileride atacağınız adımları belirlemenizi kolaylaştıracaktır.

Astrolog Demet BALTACI