BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,08
ALTIN 2.324,58

Ay Venüs Kavuşumu Keyifli Sohbetlere İmkan Verebilir.

Öğleden sonra 14:06’da Ay, İkizler burcuna geçecek. İkizler burcundaki Ay değişken, huzursuz enerjisiyle günü hareketlendirebilir.

Bugün 24 Haziran Salı...Mars günündeyiz…

Boğa burcundaki Ay sabah 04:50’ de Yengeç burcundaki Jüpiter ile sextile açı yapacak ve ardından boşluğa girecek. Güne rahat, iyimser enerjilerle başlayabiliriz.

Sabah saatlerinde ağır enerjiler hareket etmemizi zorlaştırabilir. Herhangi bir işle ilgilenmek yerine keyif yapmak isteyebiliriz.

Öğleden sonra 14:06’da Ay, İkizler burcuna geçecek. İkizler burcundaki Ay değişken, huzursuz enerjisiyle günü hareketlendirebilir.

Ay Venüs kavuşumu haberleşme trafiğini arttırabilir ve yazılı, sözlü birçok iletişim kurabiliriz. Yakın çevremiz, komşular, kardeşler, arkadaşlar çevremizi sarabilir. Ancak bugün yapılan konuşmaların yüzeysel ve gelip geçiçi olma ihtimali de yüksek görünüyor.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Gününüzü evin dışında değerlendirmek isterseniz, harcamalarınız konusunda dikkatli olun. Ev ve mutfak ürünleri bugün size daha cazip gelebilir. Önceden bir harcama limiti belirleyebilirsiniz.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Bugün, boş vaktinizi istediğiniz gibi değerlendirme şansınız olacak. Olasılıkla çevrenizde kalabalıklar birikebilir. Kendinizi ifade ediş biçimleriniz popülerliğinizi artıracaktır; sosyalleşmekten çekinmeyin.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Sizi iş ve gelirleriniz bakımından ilgilendiren bazı konularda ilginç duyumlar alabilirsiniz. Duyduğunuz şeyler maddi konulardaki endişelerinizi ortadan kaldırabilir. Kendinizi daha huzurlu hissetmeniz mümkün.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Sosyal yaşamın ön planda yer alacağı bir gün geçirmeniz mümkündür. Sergi, konser, yemek gibi kalabalık aktiviteler içerisinde yer alabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise görevlerinizle ilgili düşünceler içerisine girebilirsiniz.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Aile ve evle ilgili bazı görevleri bugün tamamlayarak rahatlayabilirsiniz. Günün ilk yarısında oldukça verimli bir şekilde işleri yoluna koyup, akşam saatlerini arkadaşlarınıza ayırabilirsiniz.

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

İşinizin tanıtımı ile için medya ve yayıncılık ile ilgili bazı girişimler yapabilirsiniz. Arkadaş çevrenizden size yardım edecek mevki sahibi kişiler de bulabilirsiniz. İşler beklediğinizden hızlı ilerleyebilir.

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Bugün yakın çevreniz ve akrabalarla iletişim artabilir. Uzaklarda yaşayan bir bayan akrabanızla görüşebilirsiniz. Bir süredir görmediğiniz yakınlarınız sizi ziyarete gelebilirler ya da siz bir seyahat teklifi alabilirsiniz.

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

İnsanlarla uyum içinde olacağınız bir gündesiniz. Bu nedenle, tartışılmadan kalmış konuları çalışma arkadaşlarınızla değerlendirebilirsiniz. Bunun için bir toplantı ayarlamanız ana konu olabilir.

 (23 Kasım-21Aralık) 

Günün ilk yarısı günlük ortamlarınızda bazı düzenlemeler yapabilir, hesap işleri uğraşabilirsiniz. Öğleden sonra partnerinizle ilişkiler güçlenecektir. Beklediğiniz işaret bugün gelebilir. Güzel bir davet alabilirsiniz.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Hayatın tüm keyifli yanlarının ön planda olacağı bir gündesiniz. Aşk hayatınızdaki olumlu etkiler, farklı ve yaratıcı tavırlarınızla da desteklenecektir. Bugün çok beğenileceksiniz.
 

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Günlük hayatınızı geçirdiğiniz mekanlar ev veya ofiste rutin işler ve düzenlemeler yapabilirsiniz. Gün yavaş ve sıkıcı başlasa da akşam saatleri sizi heyecanlandıracak gelişmeler olabilir. Romantik görüşmeler yapabilirsiniz.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Kardeşleriniz ile ortak bir ailevi konu ön plana çıkabilir. Yumuşak ve uyumlu tarzınızla sorunları kısa sürede çözümleyebilirsiniz. Akşam saatleri evde keyifli bir toplantı da düzenleyebilirsiniz. Annenizin üzerinizdeki etkisi bugün artabilir.

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI