BIST 9.059
DOLAR 32,38
EURO 34,97
ALTIN 2.325,12

Ay Terazi Burcunda...İlişkiler Gözlem Altında

Gün boyu Terazi burcunda ilerleyecek olan Ay ilişkiler, sanat, diplomasi ve hukuksal kavramlara dikkat çekiyor.

Bugün 22 Ekim Çarşamba...Merkür günündeyiz…

Gün boyu Terazi burcunda ilerleyecek olan Ay ilişkiler, sanat, diplomasi ve hukuksal kavramlara dikkat çekiyor. Terazi burcunda biriken gezegenler hak, eşitlik, denge ve uyum arayışımızı arttırırken, karşımızdaki kişilerin beklentilerine daha fazla odaklanabiliriz. İlişkilerimizde var olan sorunları konuşmak, anlaşma zemini bulmak için uğraşabiliriz. 

Bazı ilişkilerimizi gözden geçirdikten sonra daha net olabilir, yol ayrımları da yaşayabiliriz. Terazi burcundaki Ay gün içerisinde Plüton ve Uranüs ile sert görünümler yapacağı için baskı ve stres hissetmemiz mümkün. Yeniay doğmadan önce artık geçmiş ilişkiler ve onlarla ilgili konuları da tamamen kapatmamız gerekebilir.

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Yakın ilişki içerisinde olduğunuz kişiler öne sürdüğüz her şeye karşı çıkıyorlarmış gibi görünebilirler. Onları, itirazlarının yersiz olduğuna ikna etmeye çalışırken yapıcı bir tutum belirlemeye dikkat edin. Özel ilişkinizde artık daha kararlı davranıp, gelecekle ilgili planlar yapabilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Sağlıkla ilgili uygulamalara yönelebilirsiniz. Küçük tedaviler gündeme gelebilir. Bunun yanında, sağlığınızı korumanızı sağlayarak dinç kalmanıza imkan verecek sağlık veya spor programları da gündeminizde olabilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Sevdiğiniz uğraşlara ayıracak vakit bulabileceğiniz bir gündesiniz. Günün etkileri, yaşamınızdaki olayların sizi biraz rahat bırakmasını sağlayarak, size, keyif veren faaliyetlere yönelmeniz konusunda ilham edebilirler.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Evinizle ilgili hedeflediğiniz kavramları artık gerçekleştirebilirsiniz. Ev içerisinde onarım, tadilat, ev değişimi, taşınma, emlak alımı, satımı vb. konularda gerekli anlaşmaları yapıp daha önceden başlamış girişimlerinizi sonuçlandırabilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün kısa bir yolculuk yapıp bir toplantıya girebilir veya bir sunum yapabilirsiniz. İfade yeteneğiniz üst düzeyde olacağından istediğiniz sonucu da alabilirsiniz. Ticari faaliyetlerinizle ilgili arzu ettiğiniz işbirliğini yapmanız mümkün. Bu nedenle bir seyahat de gündeme gelebilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Yeteneklerinizi gösterebileceğiniz ve size hitap eden işten gelir elde etme imkanı bulabilirsiniz. Eğer bir kişi size böylesi bir teklif getirirse çekincede kalmayın. Üzerinde düşünün ama gereğinden fazla irdelemeyin. Sonunda geçmiş emeklerinizin karşılığını alabileceksiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Görünümünüzde değişiklik, estetik uygulamalar yaptırmak isteyebilirsiniz. Bedensel bakım yaptırmak günün konusu olabilir. Sizi daha zarif kılacak farklı bir giyim stili de benimseyebilirsiniz. Sonuçta yaptığınız her uygulama çok başarılı olabilir ve cazibenize cazibe katabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Düşünceleriniz sık sık bazı hislerinizin kaynağının ne olduğunu bulmak üzerinde yoğunlaşabilir. İş veya özel ilişkileriniz için bazı danışmanlıklar alabilir, uzmanların önerilerinden yararlanabilirsiniz. Sanatsal kavramlara yaşamınızda biraz daha yer vermeye çalışın.

YAY (23 Kasım-21Aralık)

Arkadaşlarınızın aracılığı ile kulüp veya dernek gibi elit bir sosyal gruba dahil olabilirsiniz. Daha saygın ve özel hissetmenize yardım edecek olan bu gelişme iş yaşamınızda da önemli kapılar açabilir. Son yıllarda zorlandığınız ve engellendiğiniz kavramlar artık daha hızlı ilerleyebilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Kariyerinizle ilgili yapmış olduğunuz planları gerçekleştirme amacıyla üst makamlardaki kişilerden bazı talepleriniz olabilir. Kendileriyle açık konuşun ve beklentilerinizi tamamen anlamalarını sağlayın. Bazı işbirliklerinizde yol ayrımına gidebilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Kendinizi eğitme ve daha fazla bilgi edinme isteğinizin süreceği bir gündesiniz. Boş vakitlerinizi eğlence yerine merak ettiğiniz konuları araştırmaya ayırabilirsiniz. Arzu ettiğiniz bir seminer, yüksek lisans veya yurtdışı bağlantılı bir eğitim ile ilgili temaslar yapabilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Özel yaşamınızdaki kişilerle herhangi bir durum veya faaliyet içinde paylaştığınız kaynakları ilgilendiren gelişmeler olabilir. İlgili kişilerle bir araya gelip bazı noktaları tartışmanız mümkündür. Miras veya nafaka gibi hisseli paralarla ilgili davalarınız sonuçlanabilir.

Astrolog Demet BALTACI