BIST 9.890
DOLAR 32,46
EURO 34,81
ALTIN 2.448,12

Ay Terazi Burcunda...Estetik ve Sanatsal Beklentiler Artabilir

Ay 00:55’ de Terazi burcuna geçiş yapacak. İlişkiler, sanat, estetik, adalet kavramlarında uyum arayışımız artabilir.

Bugün 28 Ağustos Perşembe...Jüpiter günündeyiz…

Ay 00:55’ de Terazi burcuna geçiş yapacak. İlişkiler, sanat, estetik, adalet kavramlarında uyum arayışımız artabilir. Eşimiz, partnerimiz ve yakın dostlarımıza zaman ayırabilir, karşımızdaki kişinin isteklerini daha fazla önemseyebiliriz.

Öğleden sonra Ay, Aslan burcundaki Jüpiter ile sextile açı yapacak. İyimser duygularla cömert tavırlar sergilememiz mümkün. Sosyal organizasyonlar, davetler, partiler ve sanatsal çalışmalar içerisinde yer alabiliriz.

Gece saatlerinde Ay Oğlak burcundaki Plüton ile kare açı yapacak. İkili ilişkilerde baskı ve güç savaşları söz konusu olabilir. Dengeli olmaya çalışmalıyız.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Bugün, ilişkilerinizi, bu ilişkileri kurduğunuz kişilerin yöneteceği bir gün olabilir. İdareyi onlara bırakır ve uyum sağlarsanız, hem biraz dinleneceğiniz, hem de eğleneceğiniz bir gün geçirebilirsiniz.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Özel yaşamınızla ilgili konularda hizmet aldığınız kişi veya kurumlarla ilgili gelişmeler olabilir. Kuaförünüzü, internet sağlayıcınızı veya temizlikçinizi değiştirmek gibi gelişmeler, dönemin ana temaları arasında yer alabilirler.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Yaşamın aydınlık yönünün ön planda olacağı ve size keyifli zaman geçirteceği bir gündesiniz. Eğlence günün ana konusu olabilir. Size zevk veren faaliyetlere eskisine göre daha güçlü biçimde çekildiğinizi hissedeceksiniz.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Bugünün ana konuları, ev ve aile yaşantısıyla alakalı olabilirler. Yeni bir ev, kira kontratı, tamirat, tadilat, ince temizlik, akraba ziyaretleri veya onlarla yapılacak faaliyetler, hızla ana temalar olarak hayatınıza girebilirler.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Çevreyle iletişimlerin güçleneceği bugün, ikili ilişkilerdeki sorunları tartışmak ve çözüme bağlamak için de altın fırsatlar sunabilir. Yaşadığınız problemler varsa bunları görmezden gelmeyin ve çözmek konusunda kararlı olun.

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Maddi kazanımlarla ilgili sizi memnun edecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bir eşyanın ikinci el satışından tatmin edici bir miktar kazanmanın yanında, aldığınız bir hizmetin ücretinde düşüş olması da mümkündür.

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Bugün, kendi beklenti ve ihtiyaçlarınıza daha fazla önem vermeye başlayabilirsiniz. Bir süredir gerçekleştirmek için can attığınız faaliyet veya çalışmalar ile ilgili önemli şanslar yakalamanız da ana konulardan olabilir.

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Çevrenizdeki insanlar, sır tutma becerinize güvendikleri için size bazı sırlarını açabilirler. Bunu kendilerini rahatlatmak için yaptıklarını unutmayın ve size anlatacakları şaşkınlık verici olsa da onları yargılamayın.
 

 (23 Kasım-21Aralık) 

Sosyal hayatınızın renkleneceği, hareketleneceği bir gün geçirmeniz mümkündür. Gün boyunca, sıkıcı ortamları hemen terk etme, eğlenceli ve hareketli sosyal yaşama dahil olma eğilimi gösterebilirsiniz.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Bu dönemde yaşayacağınız olaylar, görmezden geldiğiniz şeyleri önünüze koyarak, onlarla ilgili hamleler yapmanızı sağlayabilir. İnsanların karşınıza çıkarttığı engelleri aşabileceğiniz bir dönemdesiniz.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Yeni şeyler öğrenerek bakış açınızı genişletmek, düşünce şeklinize yeni bir biçim vermek istemeniz mümkündür. Yeni bir eğitim programına kaydolabilir, araştırma yapmaya girişebilir veya incelemeler için seyahate çıkabilirsiniz.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Parasal durumunuz, bazı ayarlamalar yapmanızı gerektirebilir ve sizi rahatlatacak hamlelerde bulunmayı düşünebilirsiniz. İyi bir planlama yaptığınız takdirde hamleleriniz başarıya ulaşacaklardır.

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI