BIST 9.460
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.497,69

Ay Terazi burcunda ilerlerken ilişkilere dikkat!

Sabah ve öğle saatlerinde Ay Uranüs ile karşıt, Plüton ile kare açı yapacak. İlişkilerde duygusal baskı hissedebilir; ani davranış ve tepkilerle karşılaşabiliriz.

Bugün 22 Ocak Merkür günündeyiz…Terazi burcunda ilerleyen Ay sevgi, birliktelikler, ortaklıklar, sanat, estetik ve hukuksal konulara dikkat çekiyor.

Sabah ve öğle saatlerinde Ay Uranüs ile karşıt, Plüton ile kare açı yapacak. İlişkilerde duygusal baskı hissedebilir; ani davranış ve tepkilerle karşılaşabiliriz.

Gündüz saatlerinde ilişkilerde dengeyi korumak ve anlaşmak zor olabilir.

Ani duygusal tepkilerden kaçınmalı, sabırlı ve sağduyulu davranmalıyız.

Öğleden sonraki saatlerde bayanlarla ilişkilerde çatışmalar olabileceği gibi, bazı eski ilişkilerle ilgili kavramlar veya çözülmemiş sorunlar tekrar gündeme gelebilir.

Gece saatlerinde etkinleşecek Ay Merkür üçgen açısı iletişimlerde bir miktar rahatlama sağlayabilir. Kendimizi daha rahat ifade edebilir, sorunları çözüme kavuşturacak fikirleri bulabiliriz.

Günlük yorumları öz burcunuzla birlikte yükselen burcunuza göre de takip ediniz..

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)
Çevrenizdeki insanlara uyum sağlama konusunda zaman zaman zorlanabilirsiniz. Sohbetler keyifli geçse de fikirsel ayrılıklar oluşabilir. Arkadaşlık ilişkilerinizde bugün, paylaşımı ve kişisel konularda karşılıklı desteği de artırabilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)
Bazı insanların sizden talepleri olabilir ve aranızdaki ilişki nedeniyle reddedemeyebilirsiniz. Bu talepleri yerine getirmek için programınızda yer açarken kendinize ayırmayı düşündüğünüz saatleri feda etmeyin.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) 
Bugün kendinize vakit ayırmak, biraz eğlenmek veya dinlenmek isteyebilirsiniz. Boş vakitlerinizi kimseye bağımlı olmadan, kendi başınıza yapacağınız bir programa göre değerlendirmek günün ana konusu olabilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)
Ev yaşamınızı daha da güzelleştirme isteğiniz olabilir. Bunu, ev ortamında çeşitli değişikliklerle gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Alışverişe çıkarsanız harcamalara dikkat edin.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)
Yakın çevrenizdeki birçok kişiden farklı davetler alabilir ve hangi birini kabul edeceğinizi şaşırabilirsiniz. Hepsini birden reddetmeyin; sevdiğiniz kişilerle birlikte olmak, zihninizi rahatlatmak için çok uygun bir gündesiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)
Bugün, yaşamın maddi zevklerine doğru çekilebilirsiniz. Pahalı alışverişler, lüks ürünler, çekici hizmetler günün ana konusu olabilir. Gün içinde, sık sık tutumlu yönünüzü ön plana çıkarmanız gerekebilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)
Bugün çevrenizdeki kişilerin normalden daha fazla dikkatini çekebilirsiniz. Özel hayatınızdaki kişilerin üzerinizdeki duygusal baskıları ve beklentileri artabilir. Artan sorumluluklarınız nedeniyle çok yorgun olsanız da onlara karşı anlayışlı olmaya çalışın.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )
Bugün, duygularınız iyice yoğunlaşıp duygusal bir bakış açısı benimsemenize yol açabilirler. Özel yaşamınızla ilgili önemli kararların arifesindeyseniz, objektif değerlendirmelere göre karar vermeniz gerektiğini unutmayın.

YAY (23 Kasım-21Aralık)
Bugün, sosyal çevrenizdeki bazı kişilerle bir anlaşmazlık gündeme gelebilir. Herkesle yumuşak bir iletişim kurmaya özen gösterin. Anlaşmazlığın kökeni daha kolay ortaya çıkarılacaktır. Bu, çözümü de kolaylaştıracak.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)
Aile içerisinde sözü geçen bir aile büyüğünün isteği doğrultusunda hareket etmenizin gerekebileceği bir gündesiniz. Aile içi bir sorunla ilgili olarak bazı girişimler yapmanız da beklenebilir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)
Uzaklardaki bir aile üyesinin sürpriz ziyareti günün ana konularından biri olabilir. Konuşacak çok şeyiniz olabilir ve bazı işlerinizi erteleyerek programınızda yer açmaya çalışabilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)
Çevrenize eskisine oranla daha gizemli görüneceğiniz bir gündesiniz. Bu, sosyal ortamlarda insanların size çekilmesini sağlayacaktır. Günü evde geçirmezseniz yeni tanışmalar söz konusu olabilir.

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI