BIST 9.795
DOLAR 32,60
EURO 35,00
ALTIN 2.451,33

Ay Son Dördün Fazında Olaylar Netleşiyor

İkizler burcunda ilerleyen Ay son dördün fazında. Ay, sabah 05:06’ da Başak burcundaki Güneş ile kare açı yaptıktan sonra boşluğa girecek.

Bugün 16 Eylül Salı...Mars günündeyiz…

İkizler burcunda ilerleyen Ay son dördün fazında. Ay, sabah 05:06’ da Başak burcundaki Güneş ile kare açı yaptıktan sonra boşluğa girecek. Hareketli, huzursuz ve kararsız enerjiler altında olabiliriz.

İletişim, seyahat, eğitim, yakın çevre, kardeşler, komşular ile ilgili meşguliyetlerimiz olabilir. Sohbet ortamlarında bulunabilir, fikir paylaşımları yapabiliriz ve bunların çoğu yüzeysel olabilir.

Aynı anda birden fazla işle ilgilenebiliriz ancak sonuç almakta zorlanabiliriz. Fikir değişiklikleri be belirsizlikler günlük rutinlerimizi etkileyebilir.

Ay akşam 18:25’ de Yengeç burcuna geçecek. Duygusal ve güvenli enerjiler bizi sakinleştirebilir; ev ve aileye yönelik konular ön plana çıkabilir.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen sorup öğrenebilirsiniz)


 (21 Mart - 20 Nisan) 

Yaşadığınız veya çalıştığınız yerdeki komşular ve arkadaşlarla iletişim artabilir, yaşadığınız yerin ortak ihtiyaçları ile ilgili toplantı yapabilirsiniz. Bu görüşmelerde bir karar almaya çalışsanız da fikir değişiklikleri sizi zorlayabilir. Akşam saatlerinden itibaren daha somut sonuçlar almanız mümkün olabilir.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Çocuklar ve onların eğitimleri ile ilgili ihtiyaçların ön planda olacağı bugün harcamalarınız da artabilir. Alışverişe çıkmadan önce bir liste yapın ve çok fazla dağılmamaya çalışın. Maddi konularda huzursuzluk hissetseniz de akşam saatleri kendinizi güvende hissetmeniz daha kolay olacaktır.


 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Sahip olduğunuz malvarlıklarıyla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ciddi bir yatırım fırsatı karşınıza çıkabilir ve varlıklarınızı daha iyi değerlendirmenizi sağlayabilir. Buna gereğinden fazla şüpheli yaklaşmayın.


 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Duygularınız son derece güçlenebilir ama bu durum, sizin duygusal yaklaşımlara girmenize neden olmayacaktır. Hislerinizi net biçimde görebilecek ve bunları çevrenize kolaylıkla ifade edebileceksiniz.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Hareketli ve kalabalıklar arasında bir gün geçirebilirsiniz. Çok istediğiniz bir iş projesinin sonuçlanması, maddi bir gelir etmeniz de mümkün. Akşam saatlerini sakin bir ortamda geçirebilir, ailenizle küçük bir kutlama yapabilirsiniz.


 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Çok çalışkan olsanız da bugün son derece keyifli olabilir ve kendinizi eğlenceye bırakabilirsiniz. Sosyal ortamlar son derece hoş etkiler getireceklerdir. Kendinizi kısıtlamayın ve biraz keyfinize bakın.


 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Hareketli ve iletişimin yoğun olduğu gün boyunca birden fazla konuyla ilgilenebilirsiniz. İş veya eğitimle ilgili prosedürler için kısa seyahatler yapabilirsiniz. Uzun süredir görüşmediğiniz uzaklardaki bir tanıdık veya akraba ile görüşmek, haber almak mümkün.


 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Yabancı ülkelerle ilgili bazı dokümanlar elinize geçebilir. Gördüğünüz ve okuduğunuz şeylerin ilginizi cezp etmesi mümkündür. İlerleyen günlerde bu ülkelerden birine seyahat etmek için program yapmaya başlayabilirsiniz.

 

 (23 Kasım-21Aralık) 

Bugün, duygusal hayatınızdaki ilişkilerin veya durumların sizi engellediği hissine kapılmayın. Kendi iç dünyanıza dönmek istiyor olabilirsiniz ama çevreye karşı sahip olduğunuz sorumlulukları birinci plana almalısınız.


 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Bir süredir ihmal ettiğiniz günlük angarya işlerle uğraşabilirsiniz. Dolapları yerleştirmek, faturaları yatırmak gibi sizi meşgul eden, ama zevk vermeyen konular söz konusu olabilir. Akşam saatlerinden itibaren ilişkiniz hakkında daha fazla düşünmeye başlayacaksınız.


 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Özel yaşamınızda size yardımcı olan ya da yanınızda çalışan bir kişi bir sorununu size açıp yardımcı olmanızı isteyebilir. Maddi içerikli bu sorunu kendi kaynaklarınızla çözmeniz mümkün. Önümüzdeki günlerde size önemli destekleri olabilecek bu kişi yardımlarınızı çok takdir edebilir.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Bugün aşk hayatınızla ilgili güzel etkiler alacaksınız. Boş vakitlerinizi kendi köşenize çekilip geçirmeyin ve yaşamın bu güzel armağanının tadını çıkarın. İster dışarıda program yapın, ister evde durun ancak yalnız kalmayın.

Astrolog Demet BALTACI