BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.513,29

Ay Satürn Kontağı ile Somut ve Pratik Değerler Üretebiliriz

Başak burcunda ilerleyen Ay sabah saatlerinde Satürn ile olumlu açı yapacak. İş ve sorumluluklarımızla ilgilenebileceğimiz bir gündeyiz.

Bugün 3 Temmuz Perşembe...Jüpiter günündeyiz…

Başak burcunda ilerleyen Ay sabah saatlerinde Satürn ile olumlu açı yapacak. İş ve sorumluluklarımızla ilgilenebileceğimiz bir gündeyiz. Finans, hesap işleri, toplantılar ve detay gerektiren işlerde daha verimli ilerleyebiliriz.

Kişisel bakım, sağlık ve beslenme ile ilgili kavramlarda ön planda olabilir. Bugün sindirim sistemimiz daha hassas olabilir. Hem bedenimizi hem ruhumuzu rahatlatacak çalışmalar yapmak kendimizi iyi hissettirebilir.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Sağlıkla ilgili uygulamaların gündeme gelebileceği bir gündesiniz. Sağlığınızı iyileştirmenize yardımcı olacak bir programa veya bir tedaviye başlamanız günün ana konusu olabilir.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Yaşayacağınız gelişmeler, sizi yıldırmaktan ziyade motive edecektir. Güçlenen yaratıcı yönünüz ile sorunlara kolayca çözüm getirmeniz mümkündür. Engelleri aşma kabiliyetiniz ayrıca takdir de toplayacaktır.
 

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Ev yaşamıyla alakalı konulara öncelik vereceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Eviniz veya ailenizle ilgili ortaya çıkan fırsatlara yönelebilir, mevcut durumlardan en büyük yararı sağlayabilmek için planlamalar yapabilirsiniz.
 

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Yakın çevrenizle aranızda oluşan hoş uyum sayesinde arkadaş toplantılarınızın keyifli geçeceği bir gün yaşayabilirsiniz. Kişiliklerin sevimli yönlerinin ön planda olacağı bugün, bazı kişilerden eskisinden daha fazla hoşlanmanızı da sağlayabilir.
 

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Para konuları, bugünün ana temalarını teşkil edebilirler. Harcama yapma isteğinizi dizginleyin ve biraz tasarruf yapın. Satın almak istediğiniz ürünlerin daha ucuz fiyatlarla karşınıza çıkmasını bekleyin.

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

İç dünyanızın tamamen farkındasınız; bu sayede hislerinizi de, tepkilerinizi de kontrol edebileceksiniz. Çevrenizdeki değişken şartlara kolaylıkla uyum sağlayabilecek, gerekli hamleleri hızla yapmayı başaracaksınız.

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Sosyal ortamlardan çekilip kendinizle baş başa kalmak, biraz dinlenmek isteyebilirsiniz. Çevreyle etkileşiminizi azaltmanız, iç dünyanızda kısa bir gezintiye çıkıp kendinizi incelemeniz sonucunu da verebilir.

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Yakın çevrenize karşı sahip olduğunuz sorumluluklara öncelik vermeniz gereken bir gündesiniz. İlk önce insanların beklentilerini karşılayın, ardından da görevlerinizi yapmış olmanın rahatlığıyla kendi ihtiyaçlarınıza yönelin.
 

 (23 Kasım-21Aralık) 

Sorumluluk alarak aile içindeki bazı süreçleri idare etmeniz gerekebilir. Arabuluculuk veya rehberlik etmek ya da bazı aile bireylerine herhangi bir konuda sahip çıkmak hep bu dönemin ana konuları arasında yer alabilirler.
 

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Günlük detaylarla başkalarının ilgilenmesini isteyebilirsiniz. Büyük düşünmek ve büyük planlar yapmak için uygun bir dönemdesiniz. Bu planları oluştururken yaratıcılığınızı kullanmayı da ihmal etmeyin.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Bir arkadaşınız veya akrabanız, parayla ilgili bir konuda görüşlerinizi almak isteyebilir. Bu kişinin planlarını değerlendirip birkaç detaya dikkat çekebilir veya kendisine tamamen yeni bir yol gösterebilirsiniz.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Yakın ilişkileriniz ana konu olabilir. Sevdiğiniz insanlarla uyumlu iletişimler kurabilir, olayları, olguları ve çeşitli sorunları sakince tartışarak ortak hareket tarzları belirleyebilir veya onlara yol gösterebilirsiniz.

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI