BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Ay Satürn Kavuşumu Hatalarımızla Yüzleştirebilir...

Akrep burcunda ilerleyen Ay sabah 05:12’de Satürn ile kavuşacak ve ardından boşluğa girecek. Ruhsal olarak karamsar ve melankolik hisler yoğunlaşabilir.

Bugün 21 Mart Cuma..Venüs günündeyiz…

Akrep burcunda  ilerleyen Ay sabah 05:12’de Satürn ile kavuşacak ve ardından boşluğa girecek. Ruhsal olarak karamsar ve melankolik hisler yoğunlaşabilir.

Ay akşam saatlerine kadar boşlukta olacak.

Günlük işlerimizde bazı engel ve kısıtlamalarla karşılaşabiliriz. Motivasyon eksikliği herhangi bir konuda atılım yapmamızı zorlaştırabilir.

Bugün hayatımızdaki eksik ve hatalarla daha fazla yüzleşebiliriz. Aile ve otorite kavramları ile ilgi sorumlulukların ağırlığı zaman zaman bizi bunaltabilir.

Ay akşam 17:40’da Yay burcuna geçiş yapacak. Gündüz saatlerindeki ağır enerjiler akşam saatlerinde daha rahat, iyimser enerjilere yerini bırakacak. 

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen  sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Bugün maddi konular özellikle hisseli paralar ile ilgili kavramlar size meşgul edebilir. Miras, tazminat, prim veya nafaka gibi meblağlarla ilgili hukuki süreçler hakkında bazı yeni gelişmeler olabilir. Ödemekle yükümlü olduğunuz paralar ilgili sıkıntılar oluşabilir. Gün içerisinde size yol gösterecek bazı danışmanlarla görüşebilirsiniz.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Özel yaşamınız ve ortaklı işleriniz ile ilgili sorumluluklar nedeniyle ciddi adımlar atmanız gerekebilir. Herhangi bir konuda anlaşma yapabilir ve uzun vadeli girişimler için onay alabilirsiniz. Alacağınız bir hizmet için sözleşme yapmak da gündemde olabilir.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Günlük işleriniz ve rutinlerinizde sizi zorlayan ve kısıtlayan koşulları değiştirmek isteyebilirsiniz. Ev yaşamınızda sahip olduğunuz sorumlulukların bazılarını devredebileceğiniz bir hizmetçi veya yardımcı bulma düşünceniz olabilir. Çevrenizdeki  kişiler ve yakınlarınız bazı isimler önerebilirler.


 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Aşk hayatınızdaki hareketlilik bugün de devam edebilir. Sevdiğiniz kişiyle daha uzun zaman geçirebilir ve daha önce hiç konuşmadığınız konular üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Romantik ilişkinizde daha ciddi planlar yapma zamanı gelmiş olabilir.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Yaşadığınız mekanı değiştirme düşüncesi bugün sizi daha fazla meşgul edebilir. Ancak karşınıza çıkacak seçenekler sizi maddi açıdan zorlayabileceği için bütçenizi göz önünde bulundurun. Ev ve aile büyükleri ile ilgili sorumluluklar nedeniyle karamsar düşünceler içerisine girebilirsiniz.

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

İş görüşmeleri veya özel sebepler nedeniyle kısa seyahatler yapabileceğiniz bir gündesiniz. Ancak gün içerisinde bazı iletişim sorunları ve trafik problemleri ile karşılaşabilirsiniz. Bu durum işlerinizi yavaşlatabilir ve planlarınızı aksatabilir.

 

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Maddi konularla ilgili ciddi ve karamsar düşünceler  içerisinde olabilirsiniz. Harcamalarınızı kısmak için planladığınız bazı masrafları erteleme yoluna gidebilirsiniz. Kendinizi maddi olarak güvende hissetme ihtiyacı arttığı için para biriktirme ve uzun vadeli yatırımlar ile ilgili bazı girişimlerde bulunabilirsiniz.

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Bugün kendinizi ve yaşamınızı daha fazla sorgulayabilirsiniz. Sağlığınızı olumsuz etkileyen kötü bir alışkanlığı bırakmakta daha kararlı olabilirsiniz. Çevrenizdeki kişiler bu konuda size büyük manevi desteklerde bulunarak yardımcı olacaklardır.


 (23 Kasım-21Aralık) 

Bugün kişisel bakım veya bir sağlık kontrolü için hastane, bakımevi, klinik vb. yerlerde bulunabilirsiniz. Bunu ailedeki yaşlı bir aile üyesiyle ilgili yapabilir veya ziyarete de gidebilirsiniz. Toplum tarafında dışlanmış muhtaç kişilerle ilgilenmek ve yardım çalışmaları için ciddi düşünceler içerisinde olabilirsiniz.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Sevdiğiniz kişi veya bir süredir görmediğiniz bir arkadaşınızla beklenmedik yerlerde karşılaşabilirsiniz. Kendisiyle yapacağınız sohbet sırasında iş hayatınızla ilgili bazı ciddi konuları öğrenebilirsiniz. Bu durum kısa vadeli bazı planlarınızı değiştirmenize yol açabilir.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Bugün meşgul olacağınız iş ve sorumluluklar ciddi ve ağırbaşlı davranmanıza neden olabilir. Üstleriniz ve otorite kavramları ile ilgili bazı sorunlarla uğraşabilirsiniz. Sorunlar karşısındaki sağduyulu tavırlarınız ve orijinal çözümleriniz sayesinde, yakınlarınız dışında çevrenizde bulunan diğer kişiler de üstün yönlerinizin farkına varabilirler.
 

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Bugün bir süredir ihmal ettiğiniz eğitiminizle ile ilgili konularda ciddi düşünceler içerisinde olabilirsiniz. Yeni bir lisans, lisansüstü, kişisel gelişim veya mesleki eğitim programına başlama fikri ağırlık kazanabilir. Bu konuya ilgili uzman kişiler ve otorite kavramları ile iletişime geçebilirsiniz.

Sevgilerimle Astrolog 

Demet BALTACI