BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,32

Ay Satürn Kavuşumu... Endişe ve Korkular Bizi Kısıtlayabilir...

Akrep burcunda ilerleyen Ay ilk dördün fazında… Sabah saatlerinde Ay Satürn ile kavuşacak. Duygularımız ciddileşebilir ve sorumluluklarımızla ilgilenebiliriz.

Bugün 4 Ağustos Pazartesi...Ay günündeyiz…

Akrep burcunda ilerleyen Ay ilk dördün fazında… Sabah saatlerinde Ay Satürn ile kavuşacak. Duygularımız ciddileşebilir ve sorumluluklarımızla ilgilenebiliriz. Günlük işlerimizde bazı engel ve kısıtlamalarla karşılaşmamız da mümkün. Bu durum kısa süreli karamsarlık ve keyifsizlik verebilir.

Yeni ay döneminde ortaya çıkan düşünceler daha somut hale gelebilir. Aşırı iyimserlikle giriştiğimiz işlerde gerçeklerle yüzleşmemiz mümkün.

Öğleden sonraki saatlerde Ay, Yengeç burcundaki Venüs ile üçgen açı yapacak. Duygusal olarak rahatlayabilir, sosyal faaliyetlere ve keyif aldığımız konulara yönelebiliriz. Sevdiklerimiz ve ailemizle zaman geçirmek için uygun saatlerde olacağız. Ay akşam 20:44’ den itibaren boşlukta ilerleyecek.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Bu dönemde son derece ve iyimser ve cesur olabilirsiniz. Ev bütçesi gibi alanlarda girişken adımlar atmanız, günün ana konusu olabilir. Yine de fazla iyimserliği engelleyin ve gerçekçi olun. 

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Herhangi bir yaşam alanında bazı kişilerle birlikte hareket etme kararı alabilir ve bu birliktelik doğrultusunda kendi planlarınızda ayarlamalar yapabilirsiniz. İşbirliği dönemin ana konusu olacaktır.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Sağlığınızı ilgilendiren planları hayata geçirebilirsiniz. Erteleyip durduğunuz bir tedaviye başlama kararı alabilir, ufak tefek bedensel bakımlara veya sağlığınızı korumaya yönelik faaliyetlere başlayabilirsiniz.
 

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Yaşamın zevklerine odaklanabileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle alışverişe çıktığınızda veya pahalı bir mekanda bir sosyal faaliyete dahil olduğunuzda harcamalarınızı kontrol altında tutun.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Ev yaşamına ve aile ilişkilerine yoğunlaşsanız da, her şeyi olduğu gibi değil, olmasını istediğiniz gibi görmeye eğilim gösterebilirsiniz. Taraflı ya da yüzeysel yaklaşımlara direnin. Gerçekçi olmanız önemlidir.

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Yakın çevrenize daha fazla vakit ayırmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kendileriyle daha uzun sohbetler yapabilir, sorunlarıyla daha çok ilgilenebilir, hatta bunları çözmek için kendinize ayırdığınız vakti kullanabilirsiniz.


 (23 Eylül - 23 Ekim) 

  Yaratıcılığınızı para ile ilgili konu veya sorunlara değil, sanat gibi yaratıcı faaliyetlere yöneltin. Aktif ve sınır tanımayan hayal gücünüzü en iyi bu yollarla değerlendirebilirsiniz. 
  

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

      Duygularınız gittikçe güçlenebilir ve siz de onları bastırmaya çabalayabilirsiniz. Dış dünyadan biraz geri çekilip içinize dönebilirsiniz. Hatıralarınız arasında bir gezinti yapmanız mümkündür.
      

 (23 Kasım-21Aralık) 

Pratik düşünce şekliniz soyut bir hal alabilir. Felsefe veya metafizik ile ilgilenebileceğiniz gibi, gününüzü hayalleriniz arasında da geçirebilirsiniz. Gerçekçi yaklaşım gerektiren işleri bugünlük başkalarına devredin. 

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Kalabalık sosyal ortamlarda, insanlarla her konuda uyumlu olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Tek sorun, sosyal yaşamın keyfine kapılıp masrafları bir parça artırmak olabilir.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Hayal gücünüz güne damgasını vurabilir. Yaratıcılığınızı engellemeyin ve bolca hayal kurun. Yaratıcılık isteyen faaliyetlere, özellikle de sanat çalışmalarına yönelebilirsiniz.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Bugün şaşırtıcı haberler alacağınız bir gün olabilir. Bildiğinize inandığınız birçok konunun yeni boyutlarını inceleme şansını yakalayabilirsiniz. İletişimi üst seviyede tutmaya önem verin ki bu şans sizi daha hızlı bulsun.

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI