BIST 9.095
DOLAR 32,38
EURO 35,06
ALTIN 2.326,75

Ay Satürn Karesi ile Sorumluluklar Sıkıntı Verebilir.

Aslan burcundaki Ay, Akrep burcundaki Mars ve Satürn ile kare açı yapacak. Bazı konularda engel ve kısıtlamalarla karşılaşmamız mümkün.

Bugün 24 Ağustos Pazar...Güneş günündeyiz…

Aslan burcunda ilerleyen Ay sabah erken saatlerde Venüs ile kavuşup, Koç burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapacak. Güne keyifli ve heyecanlı başlayabiliriz. Eğlence, hobiler, sosyal etkinlikler ve sanatsal çalışmalarla ilgilenebiliriz.

Aslan burcundaki Ay, Akrep burcundaki Mars ve Satürn ile kare açı yapacak. Bazı konularda engel ve kısıtlamalarla karşılaşmamız mümkün. Bazı sorumluluklar ve görevler eğlence ve keyiflerimizi kısıtlayabilir. Bu durum öfke ve karamsarlık yaratabilir.

Akşam saatlerinden itibaren daha rahat enerjiler devrede olacak. Yarın doğacak yeni ay öncesinde tamamlamak istediğimiz işlere ve yaşamımızdan çıkarmak istediğimiz kavramlara yoğunlaşabiliriz. 

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Duygusal tarafınız bugün ön plana çıkabilir ve size duygularla şekillenen bir gün yaşatabilirler. Hislerinizi bastırmak için çabalamayın ama onları ifade ederken de söylediklerinizin açık olmasına özen gösterin.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

İç dünyanızdaki dalgalanmalar ve duygusal hareketlenmeler, hayata olan bakış açınız üzerinde etkiler yaratabilirler. Bu nedenle, gününüzü hobilerinize veya sanata ayırmanız, günün etkilerini en iyi şekilde değerlendirmenizi sağlayabilir.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Çevrenizle keyifli sohbetler yapacağınız, hatta boş vakitlerinizi kısa da olsa gezilerle değerlendirebileceğiniz bir gündesiniz. Hareketli ve sosyal olan yönünüz, bugün çevreniz tarafından fazlasıyla tatmin olabilir.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Beklenmedik bazı masraflarla karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz. Programda olmayan bir yemek, vitrinlerin cazibesi gibi nedenler yüzünden harcamalar yapabilirsiniz.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Uzun zamandır süre giden yakın ilişkilerinize önem vereceksiniz. Ancak; bu önemi fazla abartmamaya dikkat edin. Eleştiriye değil, arkadaşlığa ve romantizme ağırlık verin.

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Bugün bir arkadaşınız hakkında bilmediğiniz bazı gerçeklerden haberdar edilebilirsiniz. Bunlar sizi oldukça şaşırtabilir ve ilgili kişiyle konuşup duyduklarınızı doğrulatmayı düşünebilirsiniz.

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Yakın çevrenizdeki insanların hareketlerini farklı algılayabilirsiniz. Canı sıkkın olan kişilerin sizinle bir sorunları olduğunu düşünmeyin. Herkesi anlayışla karşılayın. Gerekirse onlara yardım eli uzatın.

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Zaten güçlü olan dürtüleriniz, kontrolünüzü ellerine almak için hareketlenebilirler. Onlarla başa çıkabilecek gücünüz var. Bu gücü kullanın ve mantık yolundan ayrılmayın.
 

 (23 Kasım-21Aralık) 

Hayatınızda bugün karşılaşacağınız kavramlar size araştıracak ve öğrenecek çok şey verebilir. Bilme isteğinizi, somut bir alana yönlendirerek çok daha fazla tatmin edebilirsiniz. Öğrendiklerinizi çevrenizle de paylaşın.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Çevrenizdeki bir kişinin maddi beklentisi, borç talebi ile karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz. Eğer sizden beklentisi çok fazla ise yumuşak tarafınıza yenilmemeli ve reddetmesini bilmelisiniz.
 

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Gününüzü sevdiğiniz kişiyle geçirmek isteyebilirsiniz. Hiç olmadı akşam saatlerinde yalnız kalma ve romantik bir yemek yeme planınız olabilir. Çevrenizin davetlerini reddedip baş başa kalmayı seçebilirsiniz.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Boş vakitlerinizde rahatınızı artıracak uygulamalarla ilgili düşünceler içerisine girebilirsiniz. Ortamlarınızda konfora yönelik değişiklikler yapma planları ana konulardan olabilir.

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI