BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,69
ALTIN 2.488,25

Ay Plüton Kavuşumu Duygusal Baskı Yaratabilir...

Ay gün boyu Oğlak burcunda ilerleyecek. Kararlı, ciddi enerjilerle günlük işlerimiz ve sorumluluklarımızla ilgilenebiliriz.

Bugün 29 Ekim Çarşamba...Merkür günündeyiz…

Ay gün boyu Oğlak burcunda ilerleyecek.  Kararlı, ciddi enerjilerle günlük işlerimiz ve sorumluluklarımızla ilgilenebiliriz. Ay Plüton kavuşumu ve Uranüs kare açısı duygusal baskılar yaratsa da duygularımızın etkisinde kalmadan mantıklı hareket etmemiz mümkün.

Zor ve yorucu işlerle bugün ilgilenebilir ve sonuca gidebiliriz. Bir süredir devam eden bazı problemleri çözebilecek önemli kararlar alabilir, irademizi kullanabiliriz. Uzman kişilerle görüşmek ve danışmak karar almamızı kolaylaştırabilir.

Bedenimizde eklemler, kemikler, dizler, diş ve cilt daha hassas olabilir. Kronik romatizma ve bel problemleri nüksedebilir. Günlük hareketlerimizde daha dikkatli ve temkinli olmalıyız.

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Yakın çevrenizin beklentilerini karşılamakla ilgilenebileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle sizden yaşça büyük olan, saygı duyduğunuz kişilerin isteklerini yerine getirebilirsiniz. Çalışkan tavırlarınız iş ortamında üstlerinizin dikkatiniz çekebilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Eşinizle duugusal paylaşımlarınız artabilir ve romantizmin tadını çıkarabilirsiniz. Özel bir kutlama, balayı yada tatil için seyahate çıkmanız mümkün. Kendinizi daha keyifli ve mutlu hissettiğiniz bu dönemde yaşamın manevi yönlerine daha fazla çekilebilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Sağlık veya güvenlik ile ilgili sigorta görüşmeleri yapabilir, gerekli işlemlerle ilgilenebilirsiniz. Poliçe ödemelerinde uygun şartlarla karşılaşmanız, iş çevrenizden destek görmeniz mümkün. Günlük işlerinizde size yardımcı olacak eleman ile ilgili olumlu gelişmeler olabilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Eş veya partnerinizin sizden beklentileri artabilir; onu ihmal ettiğinize dair sitemlerle karşılaşabilirsiniz. Davranışlarınızın yanlış değelendirilip kuşku ve kıskançlık gibi tepkilere maruz kalmanız da mümkün. Bu durumu olgunlukla karşılayıp kendisine biraz daha fazla zaman ayırmaya çalışmalısınız.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Sağlığınıza daha fazla önem vermeye başlayabilirsiniz. Eklem ve kemiklerde hissedebileceğiniz ağrılar için kendinizi daha dinç hissettirecek spor programlarına yönelmeniz mümkün. Yüzme, sauna ve masaj gibi uygulamalar bedensel ve ruhsal olarak güç toplamanıza yardımcı olabilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Duygularınız düşüncelerinizi etkileyebilir ve ilişkilerinizde ani tepkiler gösterebilirsiniz. Sevdiğiniz kişi size bazı sorunlarından bahsederse eleştirici yönünüzü öne almayın ve ona problemlerden çıkış yolunu hatalarını vurgulamadan gösterin. Kardeş veya yakın bir komşunuzdan mutluluk alabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Ebeveyninizin  ya da aile büyüklerinden birinin bir problemi veya sağlık sorunu gündeme gelebilir. Bu konuyla ilgilenmeniz ve sorumluluklar almanız mümkün. Duygusal baskı ve gerginlik hissedebilirsiniz. Ancak kısa sürede pratik çözümler bulmanız ve rahatlamanız mümkün.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Yakın çevreyle iletişimlerinize dikkat etmelisiniz. Yakın bir akraba, komşu ya da iş arkadaşınızla herhangi bir konuda anlaşmazlık ortaya çıkması mümkün. Gereksiz hırs ve kıskançlıklar duygularınızı zorlayabilir. Konuşmak istediğiniz şeyler var ise uygun bir günü bekleyin, bugün sözleriniz sert ve kırıcı olabilir.

YAY (23 Kasım-21Aralık)

Para ile ilgili konular kısa süreli stresler yaratabilir. Ödemesi gecikmiş bir fatura, kredi kartı ekstresi, borç taksidi üzerinizde baskı yaratabilir. Evinizde ortaya çıkan acil ihtiyaçlar nedeniyle programda olmayan bir masraf da gündeme gelebilir. Gerektiğinde size destek olacak kişiler etrafınızda olacaktır.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Enerji ve motivasyonunuz artacağı için ön planda kalmak isteyebilir, ilişkileri ve kurduğunuz tüm iletişimleri kendiniz yönetmek isteyebilirsiniz. Grup çalışmalarında aktif görev alabilir, ihmal etttiğiniz tüm işlerle ilgilenebilirsiniz. Çevrenize karşı fazla otoriter davranmanız mümkün. Yoğun enerjiyi dengelemek için spora zaman ayırın.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün biraz geri planda sakin zaman geçirmek doğru olabilir. Yalnız kalabileceğiniz bir köşeye çekilebilirsiniz. Dış dünyadan uzakta, aklınızda tartacağınız planlarınız olabilir ve zihin gücünüzü bunlara ayırmak isteyebilirsiniz. Çok ilginç fikirler bulmanız mümkün.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Arkadaşlarınız bugün sizi yalnız bırakmayabilirler. Bir maç veya eğlenceye davet edilebilirsiniz. İş yaşamınızda da sosyal etkinlikler ön planda olabilir. Kalabalıklar içinde yapılacak bir konferans, seminere katılabilir, ciddi bir projenin konuşulduğu iş toplantısında da yer alabilirsiniz.

Astrolog Demet BALTACI