BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 35,02
ALTIN 2.324,18

Ay Plüton Karşıtlığı Duygusal Baskı Yaratabilir...

Terazi burcundaki Merkür Kuzey Düğüm ile kavuşuyor. Eğitim, iletişim, işbirliği ve hukuksal konularda geleceğiniz şekillendirecek olumlu adımlar atmak mümkün.

Bugün 17 Eylül Çarşamba...Merkür günündeyiz…

Yengeç burcunda ilerleyen Ay duygusal enerjileri yükseltiyor. Ev, aile ve yakınlarımızla ilgili konular öne çıkarken, olaylara daha hassas ve kırılgan yaklaşabiliriz. Öğle saatlerinde etkili olacak Ay Plüton karşıt açısı, duygusal baskıları arttırabilir.

Terazi burcundaki Merkür Kuzey Düğüm ile kavuşuyor. Eğitim, iletişim, işbirliği ve hukuksal konularda geleceğiniz şekillendirecek olumlu adımlar atmak mümkün. Bugün öğreneceğiniz konulara ve alacağınız haberlere daha fazla dikkat edin.

Akşam saatleri duygusal beklentilerin artması yakınlarımızla olan ilişkilerimize yansıyabilir. Zaman zaman kendimizi huzursuz hissedebiliriz. Çevremizdeki bayanlar ve annemizle konuşmak bizi rahatlatabilir; duygusal destekler verebilir.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen sorup öğrenebilirsiniz)


 (21 Mart - 20 Nisan) 

Aile üyelerinizin iş yaşamınızdaki konularla ilgili destekleri bugün de devam edebilir. Görüş ve öneri alabilir, stresinizi giderdiklerini görebilir, yeni fikirler ilham ettiklerini fark edebilirsiniz. Bunu en iyi şekilde değerlendirin.
 

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Bugün önemli bir fırsattan haberdar olabilirsiniz ve bunu değerlendirmek için apar topar kısa bir seyahate çıkmanız gerekebilir. Bazı çalışma arkadaşlarınızla görüşme talebiniz de ana konulardan olabilir.


 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Sahip olduğunuz maddi varlıklara verdiğiniz önemin artmaya devam edeceği bir gün daha geçirebilirsiniz. Bunlarla ilgili insanlara danışacaklarınız olabilir ama mal varlığınızı ve refah durumunuzu fazla da öne çıkarmayın.


 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Çevrenizdeki kişileri bu günlerde oldukça etkileyebilirsiniz. Bu etrafınızda bir kalabalık yaratabilir ve insanlar size duydukları güvenden dolayı birçok konuda görüşlerinize başvurabilirler.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Bugün, iç dünyanızda yaşadıklarınıza dalıp gitmeniz mümkündür. Onları incelemek ve tam anlamıyla kavramak istiyor olabilirsiniz. Bu durum, gün içinde normalden daha sessiz ve sakin görünmenize yol açabilir.


 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Çeşitli sosyal faaliyetlere katılabilir, sosyal ortamlara girebilirsiniz. Gittiğiniz yerlerde aldığınız gıdalara çok dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Bunların bayat veya bozuk olmadığından emin olmalısınız.


 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Bugün yaşanacak bazı olaylar, çevreniz içinde gözde olmanızı sağlayabilir. Eski bir iyiliğiniz veya bir kişiye vereceğiniz destek gündeme gelirse, bunun insanlar tarafından son derece önemseneceğini bilmelisiniz.


 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Sosyal bir ortamda tanışacağınız, karşı cinsten, yabancı uyruklu bir kişi, sizi, bazı yönlerden cezp edebilir. Bu kişiyle ilişkileriniz çok yakın zamanda gelişip derinleşebilir ve aranızdaki bağ arkadaşlıktan öteye de gidebilir.

 (23 Kasım-21Aralık) 

Çevrenizdeki insanlarla ortak kullandığınız, ev bütçesi gibi kavramları ilgilendiren meblağlar üzerinde durabilirsiniz. Yaşamınızda bazı yeni düzenlemeler yapmanız gerekiyor olabilir ve vakit geçirmek istemeyebilirsiniz.


 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Yakın ilişkileriniz ön plana çıkacaktır. Özellikle de duygusal birlikteliğinizde, karşınızdaki kişi ile aranızda çok daha samimi, sıcak ve anlayışlı bir iletişim olabilir. Bir sorununuz varsa, bunu bugün rahatlıkla konuşabilirsiniz.


 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Tüm gününüzü günlük işlerin tekrar planlanmasına verebilirsiniz. Yeni bir işbölümü ile ilgili fikirler üretebilir, bunların bazılarını iletmek için sabırsızlık da duyabilirsiniz. Fikirleri, yarın bir kere daha gözden geçirin.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Gününüz, son derece keyifli olabilir. Çeşitli yaratıcı uğraşlar, sosyal ortamlar, kişisel hobiler, günün ana temaları olabilir. Hayatın renkli, cıvıl cıvıl yönleriyle ilgilenmeniz ve büyük haz duymanız mümkündür.

Astrolog Demet BALTACI