BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Ay Oğlak Burcunda...İş ve Sorumluluklar Ön Planda...

Oğlak burcunda ilerleyen Ay güne sorumlu ve çalışkan enerjiler veriyor. Bugün iş, kariyer, aile ile ilgili sorumluluklarımız öne çıkabilir.

Bugün 25 Şubat Salı...Mars  günündeyiz…

Oğlak burcunda ilerleyen Ay güne sorumlu ve çalışkan enerjiler veriyor. Bugün iş, kariyer, aile ile ilgili sorumluluklarımız  öne çıkabilir.

Ay sabah saatlerinden itibaren Plüton ile kavuşup, Uranüs ile kare ve Jüpiter ile karşıt pozisyonda olacak. Oldukça kararlı ve hırslı olacağımız için bir çok işle ilgilenebiliriz.

Venüs ve Satürn arasındaki olumlu görünüm çevremizden ve otorite konumlarındaki kişilerden destek bulmamızı kolaylaştırabilir.

Ancak gün içerisinde beklenmeyen bazı ani durumlarla karşılaşabilir, duygusal baskı hissedebiliriz. Gün içerisinde biraz esnek olmaya çalışmalı, isteklerimiz konusunda  acele etmemeliyiz.

Merkür retrosunun devam etmesi iletişim sorunları ve gecikmeler yaratabilir.

Günlük yorumları öz burcunuz ile birlikte yükselen burcunuza göre de takip ediniz...

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen  sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan)
Günlük hayatınızda size yakın olan kişilerin beklentileri önümüzdeki günlerde artabilir. Bu beklentileri karşılamak için ne şekilde hareket etmeniz gerektiğine karar verirken sezgilerinizi de dinleyin.

 (21 Nisan - 21 Mayıs)

Yabancı kişilerle tanışabileceğiniz ve kendileriyle uzun vakit geçirebileceğiniz bir gündesiniz. Kendilerine sohbetiniz ile keyifli vakit geçirtebilirsiniz. Bu kişilerden birisinin ilgisini diğerlerine oranla daha fazla çekmeniz de mümkündür.

 (22 Mayıs – 21 Haziran)

Eviniz için bazı harcamaların gündeme gelebileceği bir gündesiniz. Bu harcamalar tamirat veya tadilat gibi bir uygulama için yapılacak olabilirler. Bütçenizde bununla ilgili düzenlemeler yapmaya çalışabilirsiniz.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Boş zamanınızı sevdiğiniz insana ayırabilirsiniz. Bu kişi size, isteklerinizi uzun zamandır olmadığı kadar tatmin edecek, keyifli bir gün geçirtebilir. Bu şansı değerlendirmezlik etmeyin.

(23 Temmuz – 23 Ağustos)

Yanınızda çalışan bir kişi ile ilgili bazı gelişmeler olabilir. Bu kişi iş yaşamıyla ilgili bir sorun yaşıyor olabilir ve bunu sizinle açıkça paylaşmak isteyebilir. Bu sorunu çözme yolları arayabilirsiniz.

 (24 Ağustos - 22 Eylül)

Yaşamın güzel yanlarının ön planda kalacağı bir gün geçireceksiniz. Eğlence faaliyetleri ve sevgi ilişkileri ile ilgili olaylar, bugününüzü son derece keyifli kılabilirler.

 (23 Eylül - 23 Ekim)
Aile yaşamınıza önem vereceğiniz bugün zamanınızı akrabalarınıza ayırabilirsiniz. Ziyaretler, gezmeler, kalabalık veya küçük akşam yemeği programları gündeminizde yer alabilirler.

 (24 Ekim - 22 Kasım )

Gün içinde kısa bir geziye yer ayırabilir, hoş ortamlarda keyifli saatler geçirebilirsiniz. Eğer yakın arkadaşlarınızı da yanınıza alırsanız, duyacağınız tatmin çok daha fazla olacaktır.

 (23 Kasım-21Aralık)

Bugün arkadaşlarınızla yeni planları hayata geçirmek, farklı bir sosyal gruba dahil olmak gibi gelişmeler yaşanabilir. Bunlar size düzenli harcamalar getirebilirler ama yaşamdan aldığınız keyfi de artıracaklardır.
 

 (21 Aralık – 20 Ocak)

Görünüm veya daha genel olarak imajınızda değişikliklere gidebileceğiniz bir gündesiniz. Saç veya giyim stilinin yanında, insanların artık sizinle özdeşleştirdikleri bir araç, cihaz, aksesuar ya da alışkanlıktan da vazgeçebilirsiniz.

 (21 Ocak – 18 Şubat)
Hem siz hem de çevrenizdeki insanlar normale oranla çok daha sessiz ve sakin olabilirler ve bu da herkesi aslında oldukça memnun edebilir. Dinlenmek için hareketsiz bir güne ihtiyacınız olabilir.

 (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün evde kalmayı pek istemeyebilir ve kendinizi kalabalıkların arasına atabilirsiniz. Canlı sosyal ortamlar sizi dinçleştireceklerdir. Yeni tanışmalar da gününüze ayrıca renk katabilir.

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI