BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.496,58

Ay Oğlak Burcunda...Hırslı ve İnatçı Tutumlar İlişkileri Zorlayabilir

Ay gün boyu Oğlak burcunda ilerleyerek güne sorumlu ve ciddi enerjiler verecek.

Bugün 21 Nisan Pazartesi...Ay günündeyiz…

Ay gün boyu Oğlak burcunda ilerleyerek güne sorumlu ve ciddi enerjiler verecek. Günün ilk saatlerinde Plüton ile kavuşan Ay, Jüpiter, Uranüs ve Mars ile sert açılar yapacak.

Bugün günlük işlerimizde hırslı ve tutkulu davranabiliriz. Ancak ruhsal olarak gerginlik artabileceğinden huzur ve uyumu bulmakta zorlanabiliriz.

Gökyüzünde bugün Koç burcundaki Uranüs ve Yengeç burcundaki Jüpiter Oğlak burcundaki Plüton ile T-Kare açı kalıbı oluşturuyor. Öncü gruplardaki bu görünüm değişim ve dönüşüm enerjilerini yoğunlaştırıyor.

Kişisel ilişkilerimizde ve toplumsal kavramlarda kontrol dışı zorlayıcı ve baskıcı durumlar oluşabilir. İçinde bulunduğumuz şartlara karşı koymak ve mücadele etmek yerine değişim enerjilerini kabul etmek daha yararlı olabilir.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen  sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Bugün fazla mükemmeliyetçi düşünmemeye, büyük beklentiler içine girmemeye çalışın. İnsanları olduklarından büyük görmeyin. Onlardan karşılayabilecekleri taleplerde bulunmanız gerekiyor.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

İlişkilerle ilgili konular kafanızı kurcalayabilir. Çevrenizle, özellikle de yakın arkadaşlarla iletişimlerinizde yanlış anlaşılmalar olması mümkündür. Yeterince açık olabilirseniz sorun doğmayacaktır.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Eğer maddi konularda hamleler planlayacak veya kararlar alacaksanız, çok dikkatli olmanız gerekecektir. Detaylara dikkat edin ve idealist girişimlerden kaçının.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Bugün, ikili ilişkilerinize her zamankinden daha büyük önem vermeye başlamanız mümkündür. Bu tutumunuz, tüm ilişki ve yaklaşımlarınızı etkileyecektir. Bireyselliği bırakıp işbirliğine yönelebilirsiniz.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

İş çevrenizdeki insanların sizden beklentisi artmaya başlayabilir. Son derece sıkı çalışırsanız her şeyin altından kalkabilir, insanların gözünde daha da önemli bir yer edinebilirsiniz.

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Bugününüzü yakın arkadaşlarınızla birlikte geçirmek için istek duyabilirsiniz. Sohbetlere katılma, renkli ortamlarda bulunma, çeşitli faaliyetlerde yer alma isteğinizi bastırmaya çalışmayın.

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Çevrenizdeki insanları çok kudretli görebilir ve onların etkilerine kapılabilirsiniz. İleriki günlerde insanların her dediğini kabul etmeyin ve kendi fikirlerinize sarılın.

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Bugün olağanüstü bir toplantıya çağrılabilir ve bazı konularla ilgili fikirlerinizi açıklayabilirsiniz. Bu konuların ele alınış şekliyle ilgili ileriki günler için de yeni programlar hazırlanması gündemde yer alabilir.
 

 (23 Kasım-21Aralık) 

Maddi konulara verdiğiniz önem artabilir ve dolayısıyla da tüm dikkatinizi onların üzerinde yoğunlaştırabilirsiniz. Ancak; sosyal ortamların eğlencesine kapılıp masrafları artırmamaya dikkat edin.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Bugün, zihniniz çok aktif olacağından büyük düşünmek isteyebilirsiniz. Uzak geleceğe yönelik planlara yönelmeniz mümkündür. Sizden daha deneyimli kişilerle görüşebilirsiniz.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Beklentilerinizle ilgili olarak iyimser süreçler hayal edebilirsiniz. Gelişmeleri doğru değerlendirmelisiniz ki sonuçlar hakkında da doğru değerlendirmelerde bulunabilesiniz.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Yakın çevrenizdeki kişiler sıradışı davetlerle kapınızı çalabilirler. Çekingenlik göstermeden kabul edin. Sosyal hayatla ilgili son derece önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Sevgilerimle Astrolog 

Demet BALTACI