BIST 9.909
DOLAR 32,46
EURO 34,69
ALTIN 2.434,33

Ay Oğlak Burcunda...Görev ve Sorumluluklar Ön Planda...

Oğlak burcunda ilerleyen Ay güne kararlı, ciddi ve çalışkan enerjiler veriyor. Hafta sonu etkili olan rahat ve iyimser enerjiler bugün etkisini kaybedecek.

Bugün 24 Mart Pazartesi..Ay günündeyiz…

Oğlak burcunda ilerleyen Ay güne kararlı, ciddi ve çalışkan enerjiler veriyor. Hafta sonu etkili olan rahat ve iyimser enerjiler bugün etkisini kaybedecek.

Gün boyu iş ve sorumluluklarımız önceliğimiz olabilir.

Ay oğlak burcunda iken kendimizi biraz karamsar ve yorgun hissedebiliriz. Aile büyükleri ve otorite  ile ilgili kavramlar bizi daha fazla meşgul edebilir.

Bugün kararlı ve hırslı davranarak bir çok işi sonuçlandırabiliriz.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen  sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Bugün, kariyer planlarınıza göre bazı hazırlıklar yapabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde ciddi girişimlerde bulunabilir, hedefe ulaşmak için çok çalışabilirsiniz. İstediğiniz atılımı yapmayı başarmanız olasıdır. Aile büyükleri ile bazı konularda anlaşmazlığa düşebilirsiniz. Sakin kalmaya çalışın.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Sosyal bir ortamda tanışacağınız yabancı bir kişinin size bazı teklifleri olabilir. Düşünceleriniz biraz karışabilir, huzursuzlaşabilirsiniz. Seyahat planı olanlar veya seyahate çıkacaklar bugün temkinli olun. Bazı kısıtlamalar, terslikler oluşabilir. Otomobilinizi bakımını yaptırmayı , gideceğiniz yerdeki rezervasyonlar kontrol etmeyi ihmal etmeyin.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Ortaklı gelirler, maddi konularla ilgili düşünceleriniz olabilir. Belli bir ödeme ve borç nedeniyle bazı güncel sıkıntılar oluşabilir. Bu açığı kapatmak için sahip olunan kaynaklarla neler yapılabileceği konusunda fikirler üretebilirsiniz.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Özel yaşamınızdaki bir ilişkinin niteliği çok daha ciddi bir boyut kazanabilir. Bekleyip durduğunuz bir teklifi alabilirsiniz. Bir anda kendinizi, önemli bir karar verme durumunda bulmanız mümkündür. İlişkinizdeki geçmiş problemler tekrar gündeme gelebilir ve gerginlik ve baskı hissedebilirsiniz. 

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Günlük hayatınız ve rutinlerinizi etkileyecek bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir program ve plan için düşünebilir, kararlar verebilirsiniz. İş yerinizdeki veya evinizde çalışan yardımcıyla aranızda bir gerginlik oluşabilir. Sorunun büyümemesi için tartışmamaya çalışın.

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Bugün, etrafınızda kalabalıklar olabilir, yalnız kalmakta zorlanabilirsiniz. Ancak Arkadaş grubunuz içinde bazı davranışlar moralinizi bozabilir. Çocuklarınız bugün sizi biraz zorlayabilir ve yorabilir. Gereğinden fazla titiz ve eleştirici olmayın. 

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Sosyal yönünüz güçlü olsa da, bugünkü boş zamanlarınızı evde değerlendirme isteği ağır basabilir. Akrabaları davet etmeniz veya evde düzenlemeler yapmanız mümkündür. Yaşça oldun bazı aile üyeleri ilgili sağlık sorunları oluşabilir.

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Bugün uğraştığınız işlerle ilgili bir eğitim programı, medya, tanıtım ile ilgili çalışmalar veya toplantılar söz konusu olabilir. Oldukça hareketli ve yüksek tempolu bir gün geçirebilirsiniz. Eğer planladığınız bazı özel etkinlikler varsa onları iptal etmeniz de gerekebilir.

 (23 Kasım-21Aralık) 

Bugün, hiç hesapta olmayan gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özellikle seyahatler, ve işinizin tanıtımı ile ilgili konularda beklemediğiniz bazı masraflar gündeme gelebilir. İyimserliğiniz ve yaratıcılığınızı kullanarak sorunları halledebilirsiniz.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Bugün kendinizi çok sorumlu ve ciddi hissedebilirsiniz. Çevrenize karşı kontrol uygulama isteğiniz artabilir. Kişilik özelliklerinizi çevrenizdeki insanları etkileyecek ve yönlendirecek biçimde kullanmanız mümkündür. İlişkilerdeki sorunları da insanları kolayca ikna ederek giderebilirsiniz.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Bireysel davranma ve özgürlük ihtiyacınız bugün artabilir. Günlük işleriniz ve sorumluluklarınızı bir yük gibi hissedebilirsiniz. Bu tavrınız çevrenizdekiler tarafından fark edileceği için gelebilecek bir eleştireye karşı tahammüllü olmaya çalışın. Bugün biraz hayal kurmak ve gevşemeye çalışmak size iyi gelecektir.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Bugün, yakın çevrenizden bir kişinin, bir arkadaşınızın önemli bir sorunu ve maddi problemi ile ilgilenmeniz gerekebilir. Yardımseverliğiniz ve yaratıcılığınızla uygun çözüm yolları bulabilirsiniz. Sizin varlığınız ve samimi bir şekilde dinlemeniz arkadaşınıza güç verecek.

Sevgilerimle Astrolog 

Demet BALTACI