BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.437,99

Ay Oğlak Burcunda...Ciddi ve Kararlıyız

Akşam saatlerinde Ay ilk dördün fazına ulaşacak ve Güneş ile kare açı yapacak.

Bugün 1 Ekim Çarşamba...Merkür günündeyiz…

Ay sabah 07:42’de Oğlak burcuna geçecek. İş, kariyer ve sorumluluklarımız ön plana çıkarken, Ay Akrep burcundaki Merkür ile ahenkli açı yapacağı için inceleme ve analiz gerektiren konularda başarıyı arttırabilir.

Ay Venüs karesi ile birlikte estetik, güzellik, sanat, kişisel zevkler ve bayanlarla ilgili beklentiler yükselirken, tatmin olmamız da zorlaşabilir. Akşam saatlerinde Ay ilk dördün fazına ulaşacak ve Güneş ile kare açı yapacak.

Bazı girişimlerimizi, niyet ve isteklerimizi gözden geçirebilir, içsel hesaplaşmalar yaşayabiliriz. Değişim ve dönüşüm için güçlü arzu ve baskılarla karşılaşmamız mümkün. Yaşamımızdaki sorumluluklar, hırslarımız ile ailemiz, ilişkilerimiz arasındaki denge ve uyumu bulmaya çalışmalıyız.

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Yakın çevrenizdeki bir kişiye yardım etmek için özel işlerinizi bırakıp bazı hızlı hamleler yapabileceğiniz bir gündesiniz. Yoğun iletişim trafiğine girip kişisel bağlantılarınızı kullanmanız da mümkündür. Partnerinizle iletişimleriniz artabilir ve gizli duygularını size açabilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

İş ve sosyal yaşamınızın hareketli olacağı gün içerisinde ilginç haberler duyabilirsiniz. Bazı sürprizlerle karşılaşabilirsiniz; yeni sosyal etkinlik programlarına açık olun. Yabancı uyruklu kişiler hızla yaşamınıza girebilirler. Bu kişilerin üzerinde çalıştığınız projelerde önemli katkıları olabilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Bugün zihniniz biraz durgun olabilir ve yaşamınızda en çok önem verdiğiniz meseleyi normalden farklı olarak daha derinlemesine ele alabilirsiniz. Günlük işleriniz ve rutinlerinizle ilgili radikal bir hareket planı belirlemeniz mümkündür. Bazı randevularınızı önemsiz görüp iptal edebilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Partnerinize zaman ayırmak isteseniz de evinizle ilgili sorumluluklar sizi engelleyebilir. Yapacağınız konuşmalar ve alacağınız mesajlar romantik duygularınızı arttırabilir. Yaşamınızda önemli değişimler yapma arzunuz artıyor, ilişkinizin geleceği üzerine düşünmeye başlayabilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Enerji ve motivasyonunuz çok yüksek. Yaşama daha iyimser ve umutlu bakabilirsiniz. Sizi daha da dinçleştirecek sağlıkla bağlantılı uygulamalara yönelebileceğiniz bir gündesiniz. Spor ve diyet programı ya da sizi zorlayan bir sağlık sorunu için tedaviye başlanması gündeme gelebilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Sakin ve huzurlu bir gün geçirebilirsiniz. Maddi konulardaki olumlu gelişmeler keyfinizi yerine getirebilir. Sevdiğiniz kişiyle aklınıza takılan bazı düşünce ve duygularınız üzerine konuşabilirsiniz. Duyacağınız sözlerle birlikte rahatlayıp, gereksiz kuruntular yaptığınızı anlayabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Kişisel cazibeniz ve çekiciliğiniz yüksek görünüyor. Burcunuzda ilerleyen Venüs ile dış görünümünüzle ilgilenebilir bazı estetik uygulamalar yapabilirsiniz. Günü daha sakin geçirip, ailenizle birlikte olabilirsiniz. Ev ortamında beraber olacağınız yakın çevreniz size iyi vakit geçirtecektir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Zihniniz çok aktif ve hareketli olacağı için planlarınızı gözden geçirebilir, çalıştığınız projelerdeki eksikleri tamamlayabilirsiniz. Yakın zamanda çıkmayı düşündüğünüz seyahat için gerekli hazırlıklarla ilgilenmeniz de gerekebilir. Gerekli yerleri ve kişileri arayıp, bilgi alabilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21Aralık)

Eviniz için veya hediye olarak bazı şeyler almak isteyebilirsiniz. Alacaklarınızı güzel ve faydalı ürünler olabilecekse de, yine de masraflarınıza biraz dikkat edin ve ürün seçerken sadece beğeninizi değil, fiyatları da göz önünde bulundurun. 

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün son derece coşkulu olacağınız, bu sayede de içinde bulunduğunuz ortamlarda öne çıkacağınız bir gün olacak. Dikkatleri üzerinizde toplamanız kesin gibi. Her zamankinden farklı faaliyetlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla keyifli hoş sohbetler yapmanız mümkün.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Ya yakın çevrenizle beraber olmak isteyeceğiniz ya da tamamen içinize döneceğiniz bir gündesiniz. Bugün biraz geri planda kalıp, önümüzdeki günler için enerji toplamanız doğru olabilir. İş ile ilgili bazı projeleri ve sözleşmeleri gözden geçirebilir, üzerinde çalışabilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün son derece sosyal olabilirsiniz. İnsanlarla olan ilişkilerinizdeki uyum, çok yakın olmadığınız kişilerle bile sıcak bir iletişim kurmanızı sağlayabilir. Gruplar arasında çok sevilecek, yeni bağlar kuracaksınız. Yurtdışı bağlantılı projelerinizle ilgili sevindirici haberler de gelebilir.

Astrolog Demet BALTACI