BIST 9.771
DOLAR 32,58
EURO 34,99
ALTIN 2.455,98

Ay Neptün Karesi Dikkat Dağınıklığı ve Dalgınlık Yapabilir.

Sabah 4:26’da Yay burcuna geçen Ay, özgür, felsefi ve evrensel kavramlara dikkat çekiyor.

Bugün 9 Temmuz Çarşamba...Merkür günündeyiz…

Sabah 4:26’da Yay burcuna geçen Ay, özgür, felsefi ve evrensel kavramlara dikkat çekiyor. Olaylara daha iyimser ve coşkulu yaklaşabiliriz. Ancak fazla rahat ve abartılı davranışlar nedeniyle dengesizlikler de oluşabilir.

Öğleden sonra etkili olacak Ay Neptün karesi dikkat dağınıklığı ve karışıklıklar yaratabilir. İş ve özel ilişkilerimizde beklentilerimizi abartmamalı, fazla hayal kurmamalıyız. Yaratıcılık gerektiren hobiler ve sanatsal konularla ilgilenebiliriz.

Bugün Yengeç burcundaki Güneş ve Akrep burcundaki Satürn arasında üçgen açı kesinleşecek. Uzun vadeli iş ve girişimlerde güven ve istikrar oluşturmak daha kolay olabilir. Otorite kavramlarından gerekli destek ve yardımları da bulabiliriz.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Kişisel işlerinizi bugünlük erteleme eğilime girebilir, geleceğe yönelik planlara odaklanabilirsiniz. Bu planlarla ilgili olarak fikrine güvendiğiniz kimselerle görüşmeniz sizin açınızdan faydalı olacaktır.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Maddi konularda bağımlı olduğunuzu düşünebilir, kararlarınızı uygularken engellendiğiniz hissine kapılabilirsiniz. Sizi engellediğini düşündüğünüz kişilerle konuşursanız, durumun aslında pek de böyle olmadığını göreceksiniz.
 

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Özel hayatınızdaki yakın ilişkilerinizde bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. İnsanlarla iletişime girmekten kaçınmayın ve gelişmelerin nedenlerini öğrenmeye çalışın. Gerekirse kendilerine destek verin.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Ortamlarınıza konfor getirme düşüncesi günün ana konuları arasında yer alabilir. Vaktinizin büyük bölümünü geçirdiğiniz mekanlarınızla ilgili planlar kurabilir, bu mekanları paylaştığınız kişilerin konu hakkındaki fikirlerini sorabilirsiniz.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Özel yaşamınız ve yakın ilişkileriniz ile ilgili olarak son derece olumlu bir gün geçirmeniz olasıdır. Yaratıcılığınız, neşeniz ve iletişim kabiliyetinizin artması, ilişkilerinizdeki olumlu havayı daha da güçlendirebilir.

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Özel hayatınıza çok büyük önem vereceğiniz bir gün yaşamanız olasıdır. Evinizle ilgilenmeniz, ailenize vakit ayırmanız, arkadaşlarınızla ve sevdiğiniz kişiyle buluşup çeşitli aktivitelerde yer almanız günün ana konuları arasındadır.

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Çevrenizle oldukça rahat anlaşabileceğiniz bir gündesiniz. Küçük eğlence programlarından ciddi meselelerin tartışılmasına kadar hemen hemen her konuda mutabık kalmak günün ana konusu olabilir.

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Maddi varlıklarınızla ilgili tasarruflarınız olabilir. Özellikle gayrimenkullerle ilgili girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Atıl duran gayrimenkullerin değerlendirilip para getirecek hale dönüştürülmesi mümkündür.

 (23 Kasım-21Aralık) 

Çevrenin ilgisini oldukça çekeceğiniz bir gündesiniz. İnsanları kolayca etkileyebilir ve ikna edebilirsiniz. Bunu, kendi lehinize kullanmaktan kaçınmayın; yaşamınızın sizi tatmin etmeyen yönlerine etkin müdahalelerde bulunma şansı verebilir.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Gün içinde ilginç olaylar yaşayabilirsiniz ve bunlar sizi kendi yaşamınızdaki gelişmeleri sorgulamaya itebilir. Çevreyle fazla etkileşime girmeden kendi içinizde bazı analizler veya durum değerlendirmeleri yapmanız mümkündür.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Sosyal iletişiminizin artacağı ve çevre ile daha fazla paylaşıma girme isteği duyacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Özel işlerinizi erteleyip sevdiklerinizle bir araya gelmeniz mümkündür.
 

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Özel yaşamdaki mecburiyetler, vaktinizin istediğiniz kadar büyük bir bölümünü kendinize ayırmanızı engelleyebilir. Bundan şikayet etmeyin ve yapmanız gerekeni yapmaktan başka şeye odaklanmayın. Kazançlı çıkacaksınız.

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI