BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Ay Merkür Uyumu ile İletişim Gücümüz Yükseliyor

Öğleden sonra 17:48’ de boşluğa girecek olan Ay, 19:10’da Terazi burcuna geçiş yapacak.

Bugün 31 Temmuz Perşembe...Jüpiter günündeyiz…

Başak burcunda ilerleyen Ay titiz ve çalışkan enerjisiyle tatil sonrası birikmiş işleri ön plana çıkarabiliriz. Evde ve ofisteki işlerimizde pratik eylemlerle verimli sonuçlar alabiliriz.

Başak burcundaki Ay, Yengeç burcundaki Merkür ile sextile açı yapacak. İletişim konuları da bugün rahat ilerleyebilir. Plan ve programlarımızı uygulamaya koyabiliriz.

Öğleden sonra 17:48’ de boşluğa girecek olan Ay, 19:10’da Terazi burcuna geçiş yapacak. Akşam saatlerinden itibaren ilişkiler, işbirlikleri, estetik, güzellik,sanat, eşitlik, adalet kavramları ön plana çıkmaya başlayacak.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Bugün rutin çalışmalara yönelebilirsiniz. Yine de, programa dahil olmayan bazı faaliyetlerle ilgilenmeniz de istenebilir. Yoğun bir tempoda çalışabilirsiniz ancak bu görevlerinizi de hızlı ve en iyi şekilde yerine getirmenizi sağlayacaktır.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

İnsanların sizden çeşitli beklentileri olabilir. Ancak bunları bugünlük bir kenara bırakmak, bir mola vermek isteyebilirsiniz. Eğlence faaliyetleri için alacağınız davetler karşı konulmaz gibi görünebilir.
 

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Evinizi ilgilendiren maddi konular üzerinde düşünebileceğiniz bir gündesiniz. Bazı şartlar oldukça karmaşık görünebilir ama dikkatinizi yoğunlaştırırsanız bunların içinden çıkma yollarını kolayca bulabilirsiniz.
 

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Bugün önemli bir anlaşma gündeme gelebilir. Bazı pürüzleri gidermek için uzun toplantılar veya görüşmeler gerçekleştirmek durumunda kalabilirsiniz. Bu açıdan zihinsel olarak yoğun bir gün geçirseniz de, sonunda istediğinizi alabileceksiniz.
 

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Mülkleriniz ile ilgili planlar, aileniz ile yapacağınız konuşmaların ana konusu olabilir. Satış, kiralama, tamirat veya tadilat gibi konularda, mülkleri ortak kullandığınız kişilerin görüşlerini alabilir, zaman ve yöntem üzerinde tartışabilirsiniz.
 

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Eleştirel ve sert bakış açısını bir kenara bırakabilirsiniz. İş çevrenizdeki insanlar, bugün sizde daha rahat bir kişi görebilirler. Bu hali sürdürmenin faydalarını bugün alacağınız sonuçlarla rahatça görmeniz mümkündür.
 

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

İç dünyanıza odaklanabilirsiniz. Hissettiklerinizi gözden geçirmeniz ve kökenlerini bulmaya çalışmanız mümkündür. Bu arayışınızı dış dünyadaki kişilerden gizlemeniz söz konusu olabilir. Belki de duygularınızı açmalısınız.
 

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Çeşitli sosyal ortamlar içinde bulunabileceğiniz bir gün geçireceksiniz. İnsanlarla iletişiminizin artması da bu ortamlarda oldukça faal olmanızı, insanları kendinize çekmenizi mümkün kılabilir.

 (23 Kasım-21Aralık) 

Bugün son derece şevkli olacak ve kariyerinizin geleceğinin parlak olması için kararlı adımlar atmayı tasarlayacaksınız. Büyük planlara yönelin ve detaylı incelemeler yapın. Rutin işler bugünlük rafa kalkabilir.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

İleriki günlerde yapılacak bir seyahatin planlanması gündeme gelebilir. Bazı seyahat acenteleri ile görüşmeniz, seyahatte olacağınız dönemde yapmanız beklenen işlerin ertelenmesiyle ilgili ayarlamalar yapmanız mümkün olabilir.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Yakın çevrenizdeki kişilerin almış olduğunuz kararları etkilemesini veya bunlara doğrudan müdahale edip değiştirmeye çalışmasına izin vermeyin. Ancak siz de yapıcı kararlarınızı uygulamaya koyun. İlişkilerinizle ilgili sert hamleler yapmaktan kaçının.
 

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Üzerinizdeki iş yükünü paylaşma fırsatlarını değerlendirin. Her şeyi kendiniz halletmekte diretmeyin. İş bölümü ile çok daha verimli çalışacak, başardıklarınız sayesinde daha çok takdir toplayacaksınız.

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI