BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.421,40

Ay Merkür Görünümü Aile İlişkilerini Güçlendirebilir...

Yengeç burcunda ilerleyen Ay sabah 11:47’de Merkür ile olumlu görünüm yapacak ve ardından boşluğa girecek.

Bugün 5 Mayıs Pazartesi...Ay günündeyiz…

Yengeç burcunda ilerleyen Ay sabah 11:47’de Merkür ile olumlu görünüm yapacak ve ardından boşluğa girecek. Bugün ev ve ailemizle ilgili işlerle ilgilenebilir bazı görüşmeler yapabiliriz.

Aile üyeleri ile bir araya gelmek, sohbet etmek, evde misafir ağırlamak önceliğimiz olabilir.

Bunun yanı sıra iş ve ofiste insan ilişkileri yoğunlaşabilir ve toplantılar yapabiliriz. Ancak öğle saatlerinden itibaren Ay boşlukta olacağı için önemli konuları sabah saatlerinde konuşmak daha verimli olabilir.

Ay 20:57’ den itibaren Aslan burcuna geçiş yapacak. Kişisel özgüvenin ve yaratıcılığın yükselmesi ile birlikte kendimizi öne çıkarmak ve sosyalleşmek isteyebiliriz.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen  sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Evinizle ilgilenebilir bir süredir yapmaya fırsat bulamadığınız işlere zaman ayırabilirsiniz. Yaşadığınız ortamlarınızda, bekleyen düzenlemeleri veya tamiratları yapmaya başlayabilirsiniz. Aile üyeleri için yemek hazırlamak ve keyifli bir ortam yaratmak da  ilişkilerinizi güçlendirecektir.
 

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Sevgi ilişkinizde uyumlu ve açık bir iletişim içine girmeniz mümkündür. Aynı şey aile ilişkilerinizde de geçerli olabilir. Duygusal yönünüz hareketlendiğinde sevdiklerinize zaman ayırmaya karar verebilirsiniz. Kişisel planlarınızı erteleyip onlarla keyifli sohbetler yapabilirsiniz.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Maddi konularla ilgilenebileceğiniz bir gün geçirmeniz mümkündür. Faturalarınızı gözden geçirebilir, banka işlemleri ile ilgilenebilirsiniz. Yeni bir kredi kartı için talepte bulunabilirsiniz. Bugün alışveriş ortamlarında ev ve kişisel bakımınızla ilgili harcamalar yapmanız mümkün.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Zaten güçlü olan duygularınız iyice ön plana çıkmaya başlayabilirler. Aile ve özel ilişkilerinizde duygusal yaklaşımlar iyi olsa da kariyerinizde mantıklı ve açık fikirli olmaktan uzaklaşmayın. Maddi konulara odaklanmaya başlayabilirsiniz.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Sağlığınızla ilgili rutin kontrollerinizi yaptırabilir, kişisel bakımınızla ilgilenebilirsiniz. Önümüzdeki günlerde günlük temponuz artabileceği için bugün biraz dinlenmeye çalışmalısınız. Haftalık iş planlarınızı gözden geçirebilir, değişiklikler yapabilirsiniz.

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

İletişim gücünüz sayesinde, çevrenizdeki kişilerle bağlantı kurmak zor olmayabilir. Aynı iletişim yeteneğiniz, insan gruplarına hitap ederken de çok işinize yarayacaktır. İş ortamınızdaki toplantılarda ikna yeteneğinizle istediğiniz sonuçları alabilirsiniz.

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Toplum önünde dikkat çekebileceğiniz başarılı günlerden birini geçirebilirsiniz. Kariyerinize odaklandığınız kendinize güveninizin arttığı bu dönemde fırsatları değerlendirmeniz daha kolay olacaktır. Maddi içerikli görüşmeler artabilir.

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Bugün, iyimserliğiniz yükselebilir ve uzak hedeflerinizle ilgili beklentilerinizi genişletebilirsiniz. Medya ve yurtdışı ile ilgili bağlantılarınızda değişik fırsatlar karşınıza çıkabilir. Ufkunuzu genişletmeniz güzel ancak günlük sorumluluklarınızı da ihmal etmemelisiniz.

 (23 Kasım-21Aralık) 

Günün büyük bölümünü hesap işleri, bütçe düzenlemeleri ve banka işlemleri ile uğraşarak geçirebilirsiniz. Yanınızda çalışan kişilerle ilgili bazı düşünceleriniz ve endişeleriniz oluşabilir. Acele kararlar vermeyin, kısa sürede şartlar daha güvenli hale gelecektir.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Mevcut şartlar içerisinde, bazı iş bağlantılarının güçlendirilmesiyle size avantaj sağlayacak durumlar yaratmaya yönelebilirsiniz. İşbirliklerinden fayda sağlayabileceğiniz bir dönemdesiniz. Bu bağlantıları nasıl güçlendireceğiniz, düşüncelerinizin odağı olabilir.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Bugün iş çevreniz ve sosyal yaşamda sergilediğiniz tavırlar ve kendinizi nasıl ifade ettiğiniz üzerine düşünebilirsiniz. Davranış şekillerinizde genel olarak imajınızı güçlendirecek değişiklikler yapma fikri gündeme gelebilir. Bunun için araştırmalar yapmanız mümkün.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Geleneksellikten uzak durma isteğinizin artacağı bir gün geçirebilirsiniz. Sıra dışı davranışlar gösterebilirsiniz. Abartıya kaçmadığınız sürece, farklılığınız, ileriye dönük son derece önemli faydalar bile yaratabilir. Çocuklara zaman ayırıp keyifli paylaşımlar yapmanız mümkün. Birlikte oyun oynayabilirsiniz.

Sevgilerimle Astrolog 

Demet BALTACI