BIST 9.890
DOLAR 32,57
EURO 35,01
ALTIN 2.461,30

Ay Merkür Açısı ile Sezgilerimiz Pratik Fikirler Verebilir...

Güne Kova burcunda ve boşlukta başlayan Ay sabah 09:55’de Balık burcuna geçiş yapacak.

Bugün 24 Nisan Perşembe...Jüpiter günündeyiz…

Güne Kova burcunda ve boşlukta başlayan Ay sabah 09:55’de Balık burcuna geçiş yapacak. Balık burcundaki Ay güne içe dönük, hassas ve duyarlı enerjiler verecek.

Ay Merkür arasındaki olumlu görünüm hayal gücümüzü ve yaratıcılığımızı arttırabilir. Sanatsal faaliyetlerde başarılı olabileceğimiz gibi, sezgilerimizden yararlanarak günlük işlerimizde pratik çözümler bulabiliriz.

Bugün ruhsal, manevi konular ve soyut kavramlar daha fazla ilgimizi çekebilir. 

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen  sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

İş hayatında sahip olduğunuz sorumluluklarla ilgili düşünceler zihninizi doldurabilirler. Sonuçlar konusunda sabırla beklemenizi gerektiren süreçlere hız katmak için çeşitli yollar arayabilirsiniz.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Günlük işlerinizden biraz vakit ayırarak yakın dostlarınızla bir araya gelmeyi tasarlayacağınız bir günde olabilirsiniz. Bir süredir görmediğiniz bir arkadaşınızı arayabilir, birlikte vakit geçirebilirsiniz.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Bugün sorumluluklarınızla ilgili konularda bazı fikirler üretmek isteyebilirsiniz. Kendinize zaman ayıramazsanız da üzülmeyin; bugün bulacağınız fikirler ileride size oldukça büyük faydalar sağlayacaktır.
 

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Düşünceleriniz, uzak geleceğe ve bunu şekillendirecek planlarınıza odaklanabilir. Bakış açınızı da genişletebilir, daha yenilikçi bir yapıya büründürebilirsiniz. Yeni fikirler bulma ihtimaliniz var.
 

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Bazı konularda mücadeleye girişmeniz gerekebilir. Ancak bunu açık açık yapmak yerine gizli stratejiler izlemek daha yararlı olabilir. Bu stratejileri bugün hazırlamanız olasıdır.
 

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

İş ilişkilerinizle alakalı olarak ilgilenmeniz gereken konulara bugün vakit ayırabilirsiniz. Beklenmedik bilgiler alabilir ve bunları kullanarak yeni kapılar açabilirsiniz.
 

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Özel hayatınızda ilgilenmeniz gereken konular sayıca artabilirler. Detaylara da uzun vakit ayırmak zorunda kalabilirsiniz. Programınızı değiştirmeniz gerekiyorsa esnek olun.

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Bugün iç dünyanızda güçlü ve karışık duygularınız olabilir. Bunlar, gün içinde, eksikliklerle ilgili olarak sizi eyleme teşvik edecek nitelik taşıyacaklardır. Bunu iyi değerlendirin.

 (23 Kasım-21Aralık) 

Bugün dikkatinizi, eviniz ile ilgili gelişmeler veya aile içi ilişkilere yöneltebilirsiniz. Aile içerisindeki anlaşmazlıklara çözüm bulmanız mümkündür; arabuluculuğa soyunabilirsiniz.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Hareketli bir gün geçirmeniz mümkündür. İletişim ve haberleşme trafiği artarak devam edebilir. İleriki günler için iş gezilerinin de gündeme gelmesi, günün başlıca konuları arasında yer alırsa şaşırmayın.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Bugün maddi konular üzerine eğildiğinizde dürtülerinizi işe karıştırmamaya dikkat edin. Mantığınızı devreye sokmalı ve takip edeceğiniz bir program hazırlamalısınız.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Bugün, normale oranla oldukça farklı olacağınız bir gün olabilir. Çok değişik hareket şekilleri benimseyip çevrenizi büyük ölçüde şaşırtabilirsiniz. Bu, ilişkilere olumlu yenilikler de getirebilir.

Sevgilerimle Astrolog 

Demet BALTACI