BIST 8.972
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.282,26

Ay Mars Oğlak Burcunda...Ciddi, Kararlı ve Hırslıyız

Sabah saatlerinde Ay, Yay burcunda ve boşlukta olacak. Hareketli ve dışa dönük enerjiler macera isteğimizi arttırabilir.

Bugün 28 Ekim Salı...Mars günündeyiz…

Sabah saatlerinde Ay, Yay burcunda ve boşlukta olacak. Hareketli ve dışa dönük enerjiler macera isteğimizi arttırabilir.

Enerjimizi dengelemek ve kontrol etmek zor olacağı için önemli girişimleri öğleden sonraya bırakmak daha doğru olabilir. Bize keyif veren eğlendiren kavramlara yönelebiliriz.

Saat 12:04’de Ay Oğlak burcuna geçince daha kontrollü ve ciddi enerjilerle iş ve sorumluluklarımızla ilgilenebiliriz. Oğlak burcundaki Ay, Mars ile kavuşacağı için fazla hırslı ve tutkulu davranmamız mümkün. Bu durum stres ve öfke patlamaları yaratabilir.

Akrep burcundaki Güneş ve Venüs, Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yapacak. Maneviyat, sanat, ilham ve sezgilerin güçlenmesi, yumuşak ve duyarlı enerjilerle dünyasal hırslarımızı dengelememize yardımcı olabilir.

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

İş, kariyer ve sorumlulukların ön planda olacağı yorucu bir gün geçirebilirsiniz. Bir iş yatırımı veya vergi, sigorta vb. konularda sorunlarınızın çözümü söz konusu olabilir. Size destek olacak ve yol gösterecek mevki sahibi kişilerle karşılaşabilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Geçen günlerin olaylarına ve bunlarla ilgili yaptığınız davranışlara değişik bir pencereden bakarak yeni bir değerlendirme yapabilirsiniz. İzlediğiniz yolu değiştirmeye karar vermeniz mümkündür. Sanat çalışmalarının yapıldığı bir gruba dahil olabilir, medya ve sanat çevresinden özel kişilerle tanışabilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) 

İş yaşamınızda ortaya çıkardığınız yaratıcı çalışmalar ve üstün performans üstlerinizin dikkatini çekebilir ve sizi ödüllendirmeye karar verebilirler. Bu maddi olarak sizi rahatlatacak bir ikramiye, sigorta veya daha iyi şartlardaki bir mevkiye terfi olabilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

İş veya özel ilişkilerinizde sizi şaşırtacak ve kararsız bırakacak bir teklifle karşılaşabilirsiniz. Acele karar vermemelisiniz. Kariyer yaşamınızda sizi baskı altında tutan şartlar varsa durumunuzu iyi değerlendirip, gerekli değişimler için eyleme geçebilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Son günlerde ev yaşamınız ve yuva ile ilgili kavramlar sizi daha fazla mutlu edebilir. Anne veya size çok yakın bir kişinin manevi destekleri kendinizi güvende hissetmenizi sağlayabilir. Maddi olarak sigorta, emeklilik vb. konularda geleceğinizi güvence altına alacak gelişmeler olabilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Aşk, romantizm ve cinsellik zihninizi çok meşgul edebilir, ilişkiler ve duygusal yaşamınızdan daha fazla doyum alabilirsiniz. Süregelen ilişkinizde iletişim güçleneceği için, birbirinize her konuda destek olmanız mümkün. 

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Günlük işleriniz ve çalışma hayatınızdaki yoğunluk ve koşturmaca nedeniyle ev ve eve ait konuları ihmal etmiş olabilirsiniz. Evde birikmiş işler sizi huzursuz edebileceği gibi, bazı aile üyelerinin sitemleri ile de karşılaşmanız mümkün. Bu durumu kısa bir sürede dengeleyebilirsiniz; iş yaşamınızdaki fırsatları kaçırmayın.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)

Yakın çevrenizdeki kişilerle oldukça keyifli zaman geçirebilirsiniz. Sohbete doyamayıp bu kişilere ayırdığınız vakti uzatabilirsiniz. Başka randevularınız varsa, bu yüzden gecikebilirsiniz ve insanları bekletebilirsiniz. Bunun yaratabileceği gerginliği önlemek için zamanınızı iyi değerlendirmelisiniz.

YAY (23 Kasım-21Aralık)

Sabah saatleri keyfinize düşkün olabilir, tembellik yapabilirsiniz. Gezmek, sosyal ortamlara girmek, alışveriş yapmak günün konuları olabilir. Öğleden sonra maddi konular ön planda olabilir. Acil bir ödeme, fatura ve banka işlemleri ile ilgilenebilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Sabah saatlerinde ilginç rüyalar görmeniz ve bir süre bunun etkisinde kalmanız mümkün. Bu rüyalar kararsız kaldığınız bazı konularda yol gösterici de olabilir. Öğleden sonra enerjiniz çok yükseleceği için aynı anda bir çok işle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fazla acele etmeyin; küçük kaza ve sakarlıklar meydana gelebilir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Samimi olduğunuz bir kişiye bazı iş projeleriniz ve planlarınızdan bahsedebilirsiniz. Ancak çok özel sırlarınızı kendinize saklamanız daha doğru olabilir. Kötü niyet olmasa bile, kıskançlık nedeniyle tatsız durumlarla karşılaşabilirsiniz. Daha önceden işaretleri gelen toplu bir para elinize geçebilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Yurtdışı bağlantılı işlerinizde kariyerinizi güçlendirecek önemli adımlar atabilirsiniz. Yakınlarınız ve çalışma arkadaşlarınızla birlikte uğraştığınız projenin maddi detayları üzerinde çalışabilir, bütçenizi düzenleyebilirsiniz.

Astrolog Demet BALTACI